През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 21 987
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Toni, Hug И аз преди година и половина изгубих моето куче и ми беше много тъжно. Моята също беше 12 години с нас.

Vesi, нашите кг са от инжекциите. Моите бяха 10 отгоре. Гледай да ограничиш сладкото най-вече.

Моите резултати излезнаха - можете ли да им хвърлите едно око - на 7ми ден от О:

Група Показател    Биологичен материал         Резултат    Измерителна единица    Референтна област    Метод
Хормони
Prolactin                        S                                    316.6         µIU/ml                             102 - 496     
Progesterone                S                                     12.32         ng/ml                             1.70 - 27

# 676
Привет  Hug
Весе, храни се разнообразно и не го мисли. Това, че стартираш с повече кила не означава, че ще качиш прекалено, всичко е индивидуално  Hug
Аз до сега съм само 10 кила отгоре  Flutter  Mr. Green
Тоничка, много тъжно, искрено ти съчувствам  Hug
Днес трябват палчуни - стискам за всички с прегледите днес  Praynig
Вава, сигурно е много хубаво с беба у дома  Heart Eyes  Hug
Понеже друго не помня ви гушкам всички останали  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 677
Аз само влизам да кажа,че днес ми е Инсеминацията в 14 часа(в Бг е 15 часа),в момента стомаха ми е на топка и ми е много притеснено.Стискайте ми палци,после ако имам време ще пиша как е минало.

# 678
  • В сърцето на любимия човек
О, Кокос, още ли сте 2 в 1  Mr. Green
Стискай до 25, че съм сложила 50ст  Mr. Green

marimedPraynig  Praynig  Praynig  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Махнах метлите - прашеца е за теб Hug

Тони - много съжалявам  Sad

# 679
Здравейте и от мен!
ТоничкаHug болката е непоносима, знам и мен ми се случи това преди няколко месеца.  Hug
Маримед - с теб сме! Всичко ще е наред и успешно!
Аз очаквам М и си мисля, че ще я дочакам за жалост, имам всички симптоми на ПМС,  с изключение на това гадене  newsm78 но и БТ падна, нищо ... поне ако идва, нека е днес-утре, за да мога по-скоро да се запътим към клиниката на Д-р Даскалов, за да пристъпим към следващата крачка.
Момичета да ви попитам ... на какво мнение сте относно високия TSH, вярно ли е че с висок такъв забременяването, докато не се регулира е някакво чудо. Аз бях забравила за моите и днес го погледнах и е 9.3 от 0.39-6.16  newsm78 Това може ли да говори за Хашимото и регулира ли се лесно?  newsm78 Къде ми беше да се ровя Simple Smile

# 680
toito задължително трябва да смъкнеш ТСХ под 2

marimed , стискам палци всичко да мине успешно Praynig

# 681
Аз пък да ви попитам: защо референтните стойности са все различни  newsm78 Аз имам такива 0,27 - 4,2  а резултат 3,37..... Сега гледам на Тоито съвсем различни работи. Което ме навява на мисълта, че  един и същи резултат не означава едно и също при различни референтни. Защо е така? Те от какво зависят? Същото ми направи впечатление и при токсоплазмозата. Не са някакви стандартни стойности за всички .... както например кръвно налягане 120-80 /под това е ниско, над него: високо/. Дано да сте ме разбрали  Blush

# 682
Веси, това означава, че трябва да ядеш всичко, но с мярка. Не изключвай никоя хранителна група, но нека въглехидратите да са ти от бавните, за сметка на бързите, т.е. картофи, плодове и варива за сметка на тестени от бяло брашно и сладкиши.
magyg, и твоят прогестерон ми се вижда нисък. Виж какво ще ти каже док., пейстни резултатите и в темата, в която денис отговаря - за хормоналните изследвания. Не съм съгласна, че инжекциите са виновни за качване на килограми - аз свалих 8 кг, докато съм на тях.
маримед, стискам всички възможни палци, миличка, нека онзи отгоре е с теб  Flowers Four Leaf Clover
toito, какво значи "Къде ми беше да се ровя" - този резултат на ТСХ виждал ли го е доктор? Мнооооого над допустимото за целене на бременност е. Бягай на ендокринолог. Показва хипофункция на щитовидната жлеза, което е различно заболяване от Хашимото - при последното се гледат ТАТ и МАТ, тях правила ли си ги?
Принцеса, референтните зависят от различните реактиви, които различните лаборатории ползват - затова всяка лабор. си казва рефер. граници и затова не може да се тълкува дадена стойност на хормон, без да има рефер. стойности.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 12:19 от Неродена мома

# 683
  • В сърцето на любимия човек
Тойто - сигурна ли си за референтните стойности  newsm78
А този "спад" в графиката къде го видя  hahaha  36,95 не е спад  Wink
относно ТСХ - има отношение към износването, а не към забременяването - високото ТСХ води до спонтанни аборти (така ми бяха обяснили другите момичета). Архи и Рейни забременяха с високо ТСХ, но след това много бързо трябваше да го свалят, за да не увредят бебетата  Peace
Маги - доколкото си спомням, овулацията ти не беше твърдо доказана, така че може и да не си го пуснала навреме. На мен също ми се вижда малко ниско, но това лесно се оправя. Според мен другия месец трябва да си проследиш овулацията и да пуснеш отново прогестерон и ако пак е нисък да се консултираш с лекар

# 684
Моме, благодаря ти!  Hug Подозирах нещо такова, ама друго е като по-компетентен ти го каже. Hug
Пънче, така е! ТСХ не пречи да се забременее, но после прави поразии.....

# 685
  • NE
Аз влизам с новини след прегледа с моя док. Имам отново гъбичка инфекция, но това не ме тревожи. Обсъдихме защо 6 МЦ няма бебе и в момента има предположение за запушени маточни тръби след инфекцията и задържането на съсирек и части от плода след първия кюретаж. Впоследствие се наложи втори кюретаж.
Чакаме до месец май (тогава става 1 година от миседа) и правим лапароскопия. Tired

# 686
  • Варна
Сигме, силно те гушкам и се надявам, че това е последното изпитание, през което преминаваш. Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

Вава, честита рожба! Да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet

маримед, стискам палчета процедурата да е успешна. Praynig Praynig Praynig

Деситка, леко и безпроблемно раждане! Hug Praynig

През изминалата седмица не успях да ви следя, че имаше проблеми за решаване, дано тази да е по-лека. Praynig

# 687
  • София

Привет и от мен  Hug

Естелче, ама много ме зарадва новинката ти- честито удобрение и стискам палци за скорошно обаждане  Hug

Сигме, уфффффффффффф няма ли край просто...на АМ ще се гледате Лийчето ще е добре! Важното е да има здрава мама, която да я гледа  Hug

Кашмирче, аз такива как им се дразня... ама съм много устата и направо ще й кажа, че се опитваме ма не става...  #Cussing out

Флоуърче, няма ли първо ЦС да направите преди лапарото?

Чери, на теб не ти ли е 2ра химичка или така ми се струва? Правили ли сте СГ с мъж ти?  newsm78

Тоничка, миличък куч...не знам какво да кажа освен да те гушна друго няма...  spoko

Сладката, честит 9ти месец, оттук нататък може да е във всеки момент, така че ще пожелая да е лекичко   bouquet

Зазу, 4550 ли е бил Оги, лелееееееееееееее....  Shocked

Мишки, стис и чакаме да новинки  Praynig

маримед, дано е успешна и скоро да те преместя в горния списък  Praynig

Пънче, точно така, заради ТСХ-то ми съм на конска доза от самото начало. Но пък при мен няма странични ефекти от Л-тироксина и съм доволна  Twisted Evil

Самод а ви кажа, че високото ТСХ МОЖЕ да поддиска Овулацията и следствие да пречи на забременяване! Тъй като това не се знае Начев изпраща на ФМ, за да се види!

Вече и аз разгледах албумчетоооо... много сте сладки всички  Heart Eyes
Днес ми е последния понеделник преди 45 дневния болничен, ураааааааа  newsm44

Скрит текст:
Днес мина операцията на мама, преди малко ми се обади и за съжаление ще се наложи 2ра за отстраняване на лимфните възли, защото въпреки всичко се е било разпространило  Tired Тя е добре, спиналната упойка още не я беше пуснала и нямаше болки... уффффффффф много ми е криво и на мен.
[/b][/color]

# 688
  • NE
Рейни В моя случай ... не. Аз вярвам, че док знае най-добре и му се доверявам напълно, особено след като ме спаси първия път когато ме срещна. Яд ме е на докторицата, която си остави ръцете с първия ми К.

# 689
Не съм ходила при ендокринолог. Изследванията са пуснати на свободно, предназначени са от Д-р Даскалов. Чакам си цикъла, за да отида на 3ти ден да обсъдим изследванията и да започна с фоликулометрия.
Принцес и аз съм се чудила, но може би зависи от лабораторията, в която са правени, не знам. Аз ноември месец съм правиха изследване TSH, но всичко беше наред, не знам как за няколко месеца и поради каква причина може да се повиши. Странно е!
Сега нямам търпение, ако няма бременност да ми дойде, за да отидем и да сложа край на притесненията си!
Пънче - сигурна съм! Гледах ги няколко пъти! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт