През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 21 982
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Рейни  Rolling Eyes  spoko Дано след втората операция нещата се наредят  Praynig.
Аз не съм прекалявала с протеините. В интерес на истината до началото на 4 месец повръщах всичко, вкл. и вода и три пъти лежах в болница за вливане на разни банки. Бях свалила 15 кг. за месец и половина, но после се върнаха, че лепнах и 10 отгоре. Просто генът си ни е едър. Според мен от там детето се роди едричко. И сега така си върви. Не е пълен, просто е едър.
Мишето днес ли щеше да споделя новини  newsm78

# 691
Тойто, това ТСХ трябва да се вкара в релси възможно най-скоро, изобщо недей чака...и не гледай референтни, трябва да си под 2 Peace

Рейничко, мога много силно да те прегърна само Hug Hug Hug Хич не ща да си нещастен  Tired

Флауърче, при кой доФтор ходи?  newsm78 И от коя инфекция разбраха, че са се запушили тръбите newsm78 бе нещо не ми се връзва Thinking

# 692
пънче,моме,, благодаря ви. Аз бях в петък вечерта и фоликула беше 19.3 мм, после във вторник сутринта с жълто тяло. Доки каза че събота или неделя е била О. Понеже 7мия денс е падаше в събота и неделя - тя ми каза в събота да пусна изследването, а не в понеделник. Колко трябва да е стойността на прогестерона.

# 693
  • NE
Зузи
Скрит текст:
При установяване на миседа ми през месец май миналата година ходих за К при д-р Петинка Цветкова във Варна. Остави си жената ръцете защото нито ми прави изследвания, нито ме прегледа след процедурата да ме изпише. Направо ми каза ходи си. След около 5 дни след болезнени спазни и липса на кървене ме приеха отново, но в болница за да ми правят отново абразио, тъй като двама лекари (моя + още една жена АГ) ме прегледаха и видяха задържани съсираци и остатък от плода и инфекция от цялата тази история. След втория път нямаше нищо притеснително. Възстанових се нормално.
Предложи да направим диагностична лапароскопия. Засега няма данни за запушени тръби. Ако не стане до май месец и ще отида за да продължим към лапарото. Peace

# 694
  • В сърцето на любимия човек
Маги - Прогестерона според мен трябва да е над средата на референтните стойности. В момента само показва, че овулация е настъпила, но резултата показва недостатъчна функция на жълтото тяло.

# 695
  • София

Флауърче, разбирам  Hug Щом се знае, значи ще стискам палци да мине леко  Hug

Момичета, аз знам, че мама ще се оправи, яд ме е, че ще бъде по-тежкото възстановяване. Всичко е хванато в ранна фаза и за сега поне не се препоръчва химио, така че съм спокойна.  Hug

# 696
  • NE
Благодаря ти РейниHug Стискам палчета бързо да се оправи твоето мамче и да ти помага с бебка. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 697
  • Sydney
rainy... дано бързо минава и всичко е наред  Hug
sigma пожелавам ти бързо да се оправиш, за да може да се радваш на малката Лия Simple Smile тя се нуждае от здрава мама да се грижи за нея  Hug сега минавате през трудно, защото после ще сте мнооогогого щастливи  Hug
на всички нуждаещи се - палци Simple Smile

# 698
  • София

Пънче, така е! ТСХ не пречи да се забременее, но после прави поразии.....

Как не пречи бре хора?! ъъъ високото ТСХ де...ако беше така никой ендокринолог нямаше такива като мен да  буха с хормони за смъкване.... ooooh! за поразиите не искам и да споменавам...
Благодарение/отчасти/ на неконтролирано ТСХ се сдобих с поредица от аборти.

# 699
Магнет, моето ТСХ е в граници, по принцип не е високо, т.е. не е над горната граница. И не ми направи проблем при забременяването. Високо е за износване... там ми е проблема.

Благодарение/отчасти/ на неконтролирано ТСХ се сдобих с поредица от аборти.
Ей, за това говоря!

# 700
  • София
Високо за забременяване е ако е над 2...2,5. Но и с ниско ТСХ няма гаранция за износване.При мен пък ако е над 2,5 не става забременяване...върти-сучи нииииииииииииищо.
А и мен честно казано с високо ТСХ ме е страх да правя опити...това сигурно защото Начев такива ми ги е наприказвал..... Rolling Eyes

# 701
Абе хора ... я се замислете, колко хора, правят секс, получава се бебе (уж без да искат), раждат се живи и здрави .. а ние тук - хормони, норми, истории, регулираме, пием, правим, струваме и пак нииищо. Имам една приятелка, която забременя, и като ми е разказвала колко зле са и били изследванията - под нормата, над нормата ... и макар всичко роди - пухкаво, здраво и непокътнато дете. Вярно, нещата трябва да се регулират, но пък има толкова чудеса на природата ... с поликистози, с лоши резултати и какво ли още не ....

# 702
  • Sydney
Абе хора ... я се замислете, колко хора, правят секс, получава се бебе (уж без да искат), раждат се живи и здрави .. а ние тук - хормони, норми, истории, регулираме, пием, правим, струваме и пак нииищо. Имам една приятелка, която забременя, и като ми е разказвала колко зле са и били изследванията - под нормата, над нормата ... и макар всичко роди - пухкаво, здраво и непокътнато дете. Вярно, нещата трябва да се регулират, но пък има толкова чудеса на природата ... с поликистози, с лоши резултати и какво ли още не ....
е, да... обаче ако аз трябваше да чакам "чудото на природата" сега нямаше да пиша...

# 703
toito, ако ставаше при нас по "лесния" начин, никоя от нас нямаше да пише в тази тема. За да сме тук, явно има някакъв проблем, който пречи, не само че го има, а пречи. Виж, вече хората сме различни - някои предпочитат да си мислят, че всичко им е ОК, че щом толкова хора забременяват, и те ще успеят, а други - искат да знаят какво им е състоянието и какво могат да направят, за да подпомогнат процеса. И ММ след 6 месеца опити казваше "Аз съм абсолютно убеден, че и двамата сме наред, че е излишно да ходим в репродуктивна клиника", а накрая излезе, че и при двама ни има проблеми.
Принцеске, и твоето ТСХ е високо, имаш нужда от консултация с ендо.
Момичета, не ме разбирайте погрешно - не съм рязка, искам да съм максимално полезна, а не само да си говорим "Гуш, всичко ще е наред, не го мисли и ще стане"
Маги, прогестеронът трябва да гони горната граница, както ти е казала Пънчето.
Рейни, сили, мило, само ако си силна можеш да помогнеш на майчето си  Hug

# 704
Тойто, нищо не пречи да се носим на розови пухкави облаци и да си мислим "щом при хората става, значи и при нас трябва да стане". Аз съм с 4 аборта, като твърдя, че съм здрава, права, корава 100%-ва българка и правих изследвания след аборт 2, за да го докажа. Е, излезе, че имам листериоза, щото видиш ли някога примерно съм си хапнала заразена луканка, прясно млекце, яйчице и т.н. ..и гадината излезе след 4 аборт. Ха де!  Mr. Green Искам да ти кажа, че в наши дни нещата не са просто късмет и случайност..има си обикновено медицинско обяснение за всичко, което се случва, а и храната, въздуха, начина на живот не са онова, което бяха на времето. Дано разбираш правилно това, което се опитвам да ти кажа.

Общи условия

Активация на акаунт