През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 21 979
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • София
 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Весе чЕки малко,още си в ранни седмици, като начало смени хляба да е пълнозърнсет/не го спирай/, избягвай сладки неща,но не и съвсем без захар Peace Яж си и картофи,ориз но не късно вечер...примерно до към 20 часа, после задължително хапвай нещо-мляко,плод някакъв...идеята ми е,че не е добре да имаш повече от 11 часа неядене,защото ако например ядеш в 20 и край и после чак сутринта към 8- организма ти приема,че си на диета и започва да се отделят разни вещества.

# 721
  • В сърцето на любимия човек
Весе - душице, ти само толкова ли ядеш през целия ден  Shocked Не си ли гладна? За мен това си е диета за отслабване  Rolling Eyes
По другия въпрос тактично ще си замълча, някои хора не харесват да им се казва истината в очите, а предпочитат да им хвърлят прах, за да могат да си пореват после  Whistling
Зузе - Ъ?!?  newsm78

# 722
Весе, на мен ми се вижда много малко това...Яж повече плодове, ядки..Закуската е направо като за диета. Каква е причината ? Прочетох нещо, че си повечко кг и не можело да напълняваш повече от 10-12кг... newsm78 То според мен зависи и от метаболизма, но все пак кажи причината...Според мен е добре да ядеш чисто месо. Това кюфте кой знае каква хранителна стойност има...

# 723
  • Северозапада
Ми то и аз ям приблизително толкова  Rolling Eyes + 2-3 плода като междинна закуска м/у основните. Весе и аз бих сложила някъде 1-2 филийки хляб. Аз обикновено вечер ям хляб, неправилно, но....... като седна с ММ и той яде  Blush За закуска някъде към 4 мес. започнах да си правя мюсли (4-5 с.л.) с прясно мляко, преди това можех да мина с 1 портокал или ябълка.

# 724
Днес ми е много забавно  Mr. Green Пънче, аз съвсем не ставам да пускам онази тема, защото не мога да докарам твоето търпение и тактичност, и ако от теб се оплакват, мен ще ме анатемосат  Mr. Green
Веси, малко ти е папото. На ден задължително трябва да имаш и плод, и зеленчук.

Завиждам на момичетата, които не знаят нищо за хормони и т.н.  Mr. Green

О, да newsm26

# 725
  • София

Зузан, ма готова съм разбира се... само чакам да я изпишете тази и ще има нова  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Весе, яж каквото ти се яде и по колкото ти се яде. Гледай да не преяждаш, защото ти НЕ ядеш за двама. Яж много плодове или пий фрешове.  Peace Аз стартирах от много килограми, до тук съм +10,5 и до края планирам да не е повече от +15 , но и да не се получи ...имахй предвид, че може малко да ядеш, ама от хормони да качваш  Mr. Green

Пънче, ама защо им се връзваш на мацките от Бремена ли съм? Наистина им много нетърпеливи потребителки, който не им е приятно да им кажеш- изчакай  Twisted Evil

# 726
  • София
Е, това е Форестче, друга причина няма.
Аз принципно си ям толкова, не съм намалила храната.
А килата ми, както казах, са качени първо от противозачатъчни, после от лечението на ЕМ. Никога не съм била слаба, но сега съм с 10 над обичайното ми тегло.  Confused
Плодове ям, но наистина днес забелязвам, че ги няма в плана. Може да взема нещо на прибиране от работа.

# 727
Весе, ами не прекалявай, както казаха - не преяждай, но не се ограничавай...Аз качих 18кг.Вярно, че бях като щека и мама още си спомня,че даже бузи имах  Laughing После ги свалих...Май и Хаши спомогна  Crossing Arms На теб ти се пада да бременнеш основно в сезоните с многото пресни плодове, та да хапваш здраво! Активиата на мен не ми вдъхва доверие. Иначе е добре да ядеш кис. мляко и сирене  Peace

# 728

Весе, яж каквото ти се яде и по колкото ти се яде. Гледай да не преяждаш, защото ти НЕ ядеш за двама. Яж много плодове или пий фрешове. 

Подкрепям!  newsm10

# 729
Виждам гора от ръце с желаещи  Mr. Green
Не им се връзвам, просто вече ми писна да повтарям като латерна едно и също. В крайна сметка съм положила някакво усилие да направя диаграма, да синтезирам по-важната информация, да направя тема, в която да се съберат всички с подобни въпроси и съмнения, защото преди на всеки ден -два имаше такава тема и не знам дали си спомняте, ама в един момент на всички ни беше писнало от това. Просто ми писна да обяснявам "рисков акт +14 дни=тест" или "секс =>1-ви ден закъснение =>тест", не се иска висше образование, да го сметнеш.
Извинявайте, че ви надух главите   bouquet

Леле на какво попаднах в темата със смешките:
Цитат
Абе то ако бебето е умалено копие на баща си -ок. Ми мен питате ли ме, като я извадиха и видях....свекърва си????!! Умалената си, омразна свекърва !  Sick Такъв шок изпитах, че ми идеше да ми я върнат в корема докато не заприлича на друг  Crossing Arms Е, до ден днешен мяза на нея и се чудя какъв е тоя късмет ама.....свиква се  Mr. Green Ама може ли 9 месеца да се молиш да не прилича на най-омразното ти същество и накрая да се окаже , че точно на нея прилича?  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 15:19 от пънче-мънче

# 730
Пънчита, за "диалозите" във въпросната тема говорих.. Mr. Green

Aбе, Зеленчо, така кажи, веднага ще я изпишем  Mr. Green

# 731
  • В градината...
Пънче, тъкмо реших да се отписвам от темата вече и ми оправи настроението  Peace

# 732
  • София
Благодаря на всички.  Hug
Не знаете колко сте ми ценни! Надявам се в крайна сметка резултатът да си струва дебелеенето. Simple Smile
Още 2 дни и най-после ще видя бебо, та се надявам да ми се оправи настроението. Simple Smile 3 седмици ми се видяха цяла вечност!

# 733
Перу - От коя тема искаш да се отписваш, от тази ли? Никакво отписване  Naughty Колкото и да е тежко положението понякога, винаги се намира светлинка в тунела  Hug

Зузе - ако напиша това, което ми идва понякога като отговор, рискувам най-малкото предупреждение от модератор  Mr. Green

# 734
  • София

хахахахахахахахахахахахаха ох не мога да спра да се смея  hahaha дайте ми друго дете, това не е моето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Зузанке, напоследък нямате нужда от напомняне, че трябва да се изпише тема  Twisted Evil Гледам добре се справяте...
А сега ид а ръсна малко преди новата тема  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт