През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 21 984
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Моме, разбирам те напълно и не те виня. Да - не ми е нормално, особено за това което искам да ми се случи. То затова и го пиша... Ако не исках да се изкажете, нямаше да ви го казвам...
Обичам ви!  Hug
Зузи, страхотна си! Hug Винаги си много изчерпателна! Голям кеф ми е да те чета....
Смея да твърдя, че една голяма част от нещата от живота съм научила от вас, момичета! Добре, че ви има!!! Hug

# 706
Рейни, бързо да се възстанови маминка  Praynig И дойде време за болничен, а  Mr. Green  Hug
Подкрепям Момето в изказването й  Simple Smile  bowuu
Маримед, стискам палци, ама порядъчно съм те опрашила  Flutter Praynig
Цвете, дано да стане до май месец  Praynig
И да ви се фръцна с любимата ми премяна преди кокоса  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
П.П. И Зуза подкрепям  Mr. Green

# 707
Не го казах, за да ме нападате, а просто да кажа, че всичко с времето си и мястото си.
На мен ли го казвате ... след 2г и 1спонтанен. С полипи с матката ... лоша спермограма, изследвания и т.н.
Просто го споделих, че хора с проблеми, също забременяват, като си мислят, че не могат и че едва ли не при тях е безнадеждно. Само така исках да прозвучи поста ми. Wink Както и да е! Нека забаравим, че съм го казала, щом ви е подразнило!

# 708
Пънче,моме, благодаря ви. Добре че сте вие, че инъче не знам HugЯвно и този месец нищо не е станало и другия ще съм на хапове, ще видя какво ще каже доки

# 709
toito, не нападам никого   bouquet

# 710
Деситка, много ти е"мокра" новата премяна! Харесвам!  smile3501
И малко да скътам за после  newsm79 newsm79 newsm79
Тоито, не си мисли, че някой те напада. Момичетата споделят само през какво те са минали и че този смахнат хормон не е толкова безобиден. То е ясно, че всеки се надява на чудото, ама все пак...има неща, които изискват внимание. Хайде - гледай ведро!  Hug

# 711
  • София

Тойто не те нападат  Mr. Green Тук просто като се каже за лесно и всички скачаме.. и аз така.. розАво обалче, с бившия от 2 месец опии бременост, всичко яко до... 6тата г.с., спонтанен аборти, изследвания...
Завиждам на момичетата, които не знаят нищо за хормони и т.н.  Mr. Green

# 712
Сигме, честита 1ва месечинка на Лия  Heart Eyes ! Пожелавам й скорошно прибиране вкъщи, а на теб да овладеете положението с тромбите, да не идвам да се разправям с тях  Crazy Mr. Green

Аз пък след раждането се сдобих с Хашимото...Май сигурно няма  Crazy

# 713
  • София

Аз пък след раждането се сдобих с Хашимото...Май сигурно няма  Crazy
Форестче моята мамоложка- не случйна,онко -мамолог от най-добрите в София-ти я знаеш де  Mr. Green ми е казвала,че често след бременност се отключва Хашимото...то мойто се отключи след абортите ми ..но никога няма да разбера след кой точно,щото го открих след третия. Confused

Сигме Честита първа месечинка на малката борбена Лия! Скоро да се гушкате заедно и всичко лошо да е зад гърба ви завинаги!

# 714
Тойто, аз споделих мнението си, не съм нападала никого. За какво раздразване говорим? Ние сме тук да си помагаме и споделяме, защото всяка от нас и има своя собствена борба.  Flutter

ЗИлен, готова ли е новата тема?  Mr. Green

Сиг, честита месечинка на Лия   bouquet

# 715
  • В сърцето на любимия човек
Тойто - едва ли някой иска да те нападне, просто наистина в тази тема отдавна сме слезли от розовият облак smile3531 , но за сметка на това мисля, че сме много сплотен екип  Hug

Имам едно питане към вас:
Скрит текст:
Има ли някоя желаеща да пусне следващата тема "Бременна ли съм", защото според някои потребителки аз и Трой сме груби като им кажем, че няма как са бременни , след като им е дошло или да знаем дали са бременни 2 дни след като са правили секс. То вярно, че Трой не им "цепи басма" много  Mr. Green ама явно следващата тема трябва да е оформена като един голям розАв балон. Ако някоя от вас е съгласна, нека да ми пише на лични, аз довечера ще пратя оформената тема на Word. Ако няма желаещи ще помоля някой модератор да я пусне

# 716
Скрит текст:
Аз също съм слязла от там, повярвайте! След толкова много преживяно, а и още,каквото ми предстои, просто исках да се поесня Winkнищо повече

Благодарна съм че ви има!  Hug

# 717
  • София
Пънче,
Скрит текст:
то и аз се изявявам понякога там, та и мен не ме обичат много
.
Сигме, дано си по-добре и скоро ни донесеш хубави новини.
Тоито, не ми се струва някой да те е обидил. Наистина повечето момичета тук са препатили и съм сигурна, че го казват с най-добри чувства.  Hug

Скрит текст:
Мисля, ако е удобно, да споделям какво ям и да ми казвате дали е добре. Поне седмица, за да преценя дали съм на прав път.
Днес:
закуска - 1 натурална активиа с една обикновена бисквита
обяд - 1 печено кюфте с 200 гр. зелена салата
вечеря - мисля да си нарежа домати и краставици със сирене

Изпила съм до сега 1 л. вода и 300 мл чай.
Благодаря на тези, които ще се отзоват. Търпя критики. Не ги пестете.

# 718
Здравейте момичета,
ако знаете какъв сън ме гони , не прекъснато ми се спи и на мен.Мен ме предупредиха да внимавам с кафетата , ама не мога ще заспя ако не пия и следобед поне 1.
Тоничка съжалявам за случилото се , ние имахме коте 16 години я гледахме и накрая като си отиде , все едно изгубихме член от семейството ,  Hug
Веси за килограмите и мен ще ме хокат на ЖК , като знам как се държаха със зълва ми дето тогава беше по - слаба от мен, и аз стартирам с повечко килограми , ама аз и никога не съм била слабичка де, ама ще видим. Тук при нас има една АГ която прави режим на по - едрите мами , аз и без тва мисля да се записвам при нея да видим какво ще ми каже.
Принцеска - добре е гърлото , засега владея нещата.
Маримед - и от мен много палчета днес , дано всичко е наред.
Рейни - пожелавам ти мама бързо да се възстанови и мн мн да ти помага и да ви радва.

Между другото и на мен ми е скофтено днеска , тати го приеха в болницата и дано да се оправи бързо  Praynig, тъкмо щяхме да му съобщаваме новината в Събота , че ще има именден и като  подарък да му кажем че ще става дядо Simple Smile , а на мама същия подарък сме приготвили за РД й ден на 25.03.  Сори за отклонението.
Хубав ден от мен

# 719
Тойто, всички ще успеем, нали знаеш  Mr. Green Hug

Пънчита, определено имаш много излишна енергия за изразходване Joy

Общи условия

Активация на акаунт