За ЮНСКАТА дружина нова тема- догодина- 23

• 53 739
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Обетованата земя
Мартеа, браво за стерилната урина, и дано не ви се случва повече, че очевидно е много неприятно, направо настръхвам.  Hug
Марчелка, благодаря ти!  Hug Рожденият ден мина супер! Не го направихме на полянката с пейки и рекичка, както бях замислила, но пак бяхме навън, на едно заведение с много хубав детски кът, но поне там имаше къде да се скрием при дъжд, който естествено не ни подмина, точно накрая на купона заваля проливен дъжд и ядохме тортата вътре. Тази година толкова ми провалиха плановете тези дъждове, но времето не мога да контролирам.  Whistling Добре, че поне успяхме да се наснимаме с тортата преди това. Иво получи много сполучливи подаръци, които нямаше. От нас с баща си тротинетка с каска, още се учи да я кара, че е много бавен.  Mr. Green От едните баба и дядо-икейската дъска, много е хубава, ама да ви кажа досега 1-2 пъти е рисувал на нея, и наистина не е магнитна. Дразни ме тая ролка, по-добре е на нейно място да има място за поставяне на маркерите. Simple Smile
 Деси, вие с каква гъбичка триете тебеширите?
От другите баба и дядо получи седалка за кола, и предаде в наследство столчето си на Матеа, обаче с тая седалка сега не знам как ще спи в колата, дали ще стане само с възглавничка за път, най-много още едно столче да купуваме, вие с какво пътувате? Старото му беше 9-18 кг, но определено вече му е малко, коланите са много тесни.
Много се изкефи и на другите подаръци-прахосмукачка!  Mr. Green, китара, интерактивни карти, пъзели, книжки и също на една игра "горска приказка" на Унитойс.  От прабабите накупих някои интересни игри от Вега тойс, както и пластелинов комплект. Тортата беше гвоздеят на празника, всички деца са много зарибени по филмчето Мики Маус и бяха очаровани да видят къщата му (клуба), даже имаше спор с едно детенце и рев и за ръката, че я делихме на две.  Laughing А докато носехме тортата сигурно 3-4 души ни питаха къде са му очите на Мики Маус.  hahaha
От днес Иво пак е на ясла и очаквам включване с някой сопол или кашлица.  Rolling Eyes От днес остана и да обядва там и много го похвалиха. До сега не искаше да пишка там, но днес и това е свършил и съм доволна.
Честито на всички приети деца на градина. И ние сме приети на желаната до нас, дано е хубава!

# 151
Диди, трия с каквато гъба имам под ръка, а понякога и с мокри кърпи трия ...
Иначе аз съм си преместила тази поставка за тебешири дето е, пред бялата дъска, т.е. там си слагаме маркерите, а тебешири им давам в нещо друго, ако рисуват на черната. Те моите рисуват предимно с маркери, рядко с тебешири, ролката съвсем са я изоставили сега, в началото само на нея рисуваха.

# 152
  • Обетованата земя
А, значи и с мокри кърпички става, мен ме беше страх да не й направя нещо.  Mr. Green Може и аз да обърна поставката. А хартията как я застопоряваш, или просто премяташ отгоре на дъската?

# 153
Докато още не е отминал целият месец, ПО СЛУЧАЙ РОЖДЕНИТЕ ДНИ на всички Юнчета, влизам да им пожелая да са много здрави и слънчеви дечица !!! Да са обичани, да имат прекрасно детство и всеки изминал ден да им оставя само хубави спомени от изживяното.  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
newsm59

Диди, нашата дъска си е магнитна, но тя е и по-старичка. Като сме я купували, беше и по-скъпа от сега ... Сигурно с падането на цената е отпаднала тази екстра и за малко да те подведа ... Но пък четох някъде, че имало такъв тип фолио, което можеш да залепиш от бялата страна, за да стане покритието магнитно. Би могла да провериш по книжарниците дали не предлагат подобно.  Thinking

Марчелка, благодаря, че питаш за нас. Hug Екстра сме, без малко както обича да казва майка ми.  Laughing На Кими му предстои операция от херния в края на лятото, освен ако не се наложи по-рано по спешност.  Confused
Като изключим това ни притеснение, той си расте див, много приказлив и много обичлив.  Heart Eyes Типично близначе.  Laughing Гледаме си се вкъщи, радваме се на хубавото лятно време в Бг и на вкусната храна от градината.  Simple Smile От снимките във ФБ виждам, че някои дечица вече са доста напред с рисуването. Моето не е от тях. Само драсканици засега. Иначе обича да оцветява и се справя доста добре. А с мишката на компютъра борави много по-добре, отколкото мнозина възрастни някога ще успеят.  Mr. Green Много ми е забавно, когато понякога пита случайни хора по улицата въпроси от сорта на : "Ти имаш ли имейл ?" или "Имаш ли Фейсбук ?"  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 154
  • Обетованата земя
Да, Гарга шарена  Mr. Green, и аз така предположих, защото в интернет гледах някакви стари дъски на Икеа, които бяха малко по-различни, това с фолиото е идея, но аз за момента не държа да има магнити, май ще е по-удачно като стане ученик чак.
Успех с операцийката, да знаеш, рутинна е, няма да се притесняваш.  Peace

# 155
А, значи и с мокри кърпички става, мен ме беше страх да не й направя нещо.  Mr. Green Може и аз да обърна поставката. А хартията как я застопоряваш, или просто премяташ отгоре на дъската?
Не разбрах въпросът Embarassed когато не се ползва ролката или когато се ползва как я застопорявам?

Гарга шарена, да минава операцията безпроблемно и да не я мислите вече Hug

# 156
  • Обетованата земя
Когато я ползвате Simple Smile

# 157
Ами просто премятам отгоре и в долния край като има излишък я навивам на руло, промушвам я отзад при основната ролка и я хващам със щипки Wink
ама и аз как обясних само, дано ме разбра Wink

# 158
  • Обетованата земя
Долу-горе разбрах  Laughing Hug

# 159
 LaughingНе съм писала скоро,да поздравя за рождените им дни нашите деца,бог да ги закриля и да са здрави най-вече,ние бяхме в Пирогов до онзи ден  с отит,скоро няма да ходим на градина,весели празници на всички Money

# 160
  • Варна
Привет, дружина!
Никой не пише, явно лятото си казва думата, а така хубаво се беше раздвижила темичката!

Деси, честит рожден ден на Дамян!(на патеричка) Да е жив и здрав, безгрижно детство и весели игри с приятели добри му желаем с Павел!  Heart Eyes

Честит рожден ден и на всички останали пораснали юнчета! Нека бъдат здрави, добри и усмихнати!

Нашия празник мина чудесно. Ще си цитирам разказа от темата с рождените дни, че да не пиша отново.

"Някои от момичетата знаят, че първия ми вариант беше Еко парк без резервация, чакащи на входа, за да заемем най-подходящия кът за нас(Елите), с достатъчен капацитет(40 + човека) и ток в близост. В крайна сметка не поех този риск и празнувахме в парка на хижа Здравец, на язовира на с. Здравец(около 20 км. от Варна, посока Бургас).  http://www.trivago.bg/%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BD-448581/%D1% … D0%BC%D0%BA%D0%B8
Страхотна поляна - окосена, маси и пейки, естествена сянка, чешма, барбекю. Не всички гости дойдоха, бяхме 15 деца(3-12г.), 3 бебета и 23 възрастни.
Рожденика си беше пожелал куклен театър "Трите прасенца", та поканихме бате Ицо("Приказки под дъгата") да го изиграе. Изненадата беше голяма, че забалението не се изразяваше само в театъра, а в много танци и игри, около 2 часа, може и повече! Очарована съм от този човек и го препоръчвам с 2 ръце! Павел само за него говори и влиза в ролята на Бате Ицо, докато играе със своя театър у дома. А по принцип не се отпуска лесно, на всички РД с аниматори до момента е бил само наблюдател, а сега беше главен участник, без никакво притеснение.
Тортата беше прекрасна на вид и вкус - всички бяха очаровани! https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/ … 0_863272530_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1013919_1 … _2034989839_n.jpg
Любителите на риболова хвърлиха и някоя друга въдица, децата много се радваха на улова, който после беше пуснат обратно в язовира."

Ето и снимки: https://www.facebook.com/mar4ela5/media_set?set=a.10151697562426 … 001347&type=1

ПП. Вечерта се чухме с момичето, с което раждахме заедно и се оказа, че те са направили нашия първи варинат - Еко парк, без резервация, кът Елите, 10 деца, 20 възрастни, та щеше да стане голям майтап на входа рано сутринта ако се бяхме озовали всички:))))))))"

Празника продължи в понеделник в яслата. Павел беше изключително доволен! На всички пожелавам да попаднат на такъв персонал като нашия в яслата! Ето и снимки от там: https://www.facebook.com/mar4ela5/media_set?set=a.10151699791496 … 001347&type=3

Получи страхотни подаръци, всички са оцецени и са вече в употреба - параван за куклен театър, кукли към него, лего, 2 конструктора - къщи и болница от този тип http://www.kristaltoys.com/konstruktor-kyshta-golyam-p-284.html, един от този: http://www.hippoland.net/zoob-konstruktor; книжка за Трите прасенца с пъзели, още една книжка, която препоръчвам за любителите на настолните игри: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10425&cat=151, още няколко книжки, дрехи, ролери, скейт, кула Уно, 2 игри: http://www.hippoland.net/noris-elektronna-igra-s-zhivotni(едната е тази), другата е на същия принцип, само, че да за подобности, различия, сезони и т.н. - много интересна, но не я откривам. Сигурно изпуснам нещо... Дъската за рисуване остана за по-нататък.

Малее, сега видях какво съм сътровила... простете за фермана!

Здраво и усмихнато лято пожелавам на всички! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 12:02 от mar4ela5

# 161
Марчелка, честито на Паф на патеричка, да е много здрав, много щастлив, но заобиколен с толкова хубави хора, няма как да не е Heart Eyes Страхотни снимки, празненството е било страхотно явно Wink

Много здраве и безгрижно детство на всички рожденици newsm67

# 162
  • Обетованата земя
Марчелка, много хубаво сте изкарали рождения ден, със сигурност ще се помни!  Grinning
Исках да ви питам вас пускат ли ви в яслата(градината) на празненства на децата или леличките снимат и те дирижират празника, а вие само носите каквото трябва и давате фотоапарат?

# 163
  • Варна
Привет!

Диди, не пускат никой, носим си почерпката и фото, а някоя лелка снима. То си и личи от снимките.  Crazy Дори в някои ясли не може и торта да занесеш, както в случая на Пафчо, а и на една приятелка също е така. Аз питах дали не може някой друг да влезе да снима, не можело.  Crossing Arms

# 164
Как сте момичета, никой не пише вече тук, изпратих искане за добавяне в групата ни във фейсбук но засега си стои така ... Скоро ще се тръгва на детска градина, вълнувате ли се от промяната? Малчо не е ходил досега на ясла и много се притеснявам, ще се радвам да споделяме... Хубаво лято на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт