Марчелка, благодаря ти!
Рожденият ден мина супер! Не го направихме на полянката с пейки и рекичка, както бях замислила, но пак бяхме навън, на едно заведение с много хубав детски кът, но поне там имаше къде да се скрием при дъжд, който естествено не ни подмина, точно накрая на купона заваля проливен дъжд и ядохме тортата вътре. Тази година толкова ми провалиха плановете тези дъждове, но времето не мога да контролирам.
Добре, че поне успяхме да се наснимаме с тортата преди това. Иво получи много сполучливи подаръци, които нямаше. От нас с баща си тротинетка с каска, още се учи да я кара, че е много бавен. 
Деси, вие с каква гъбичка триете тебеширите?
От другите баба и дядо получи седалка за кола, и предаде в наследство столчето си на Матеа, обаче с тая седалка сега не знам как ще спи в колата, дали ще стане само с възглавничка за път, най-много още едно столче да купуваме, вие с какво пътувате? Старото му беше 9-18 кг, но определено вече му е малко, коланите са много тесни.
Много се изкефи и на другите подаръци-прахосмукачка!

От днес Иво пак е на ясла и очаквам включване с някой сопол или кашлица.
Честито на всички приети деца на градина. И ние сме приети на желаната до нас, дано е хубава!

Дори в някои ясли не може и торта да занесеш, както в случая на Пафчо, а и на една приятелка също е така. Аз питах дали не може някой друг да влезе да снима, не можело.