и аз съм от будуващите нощем...нещо повече, не мога да заспя без възглавница между крачетата...иначе се въртя, неудобно ми е...такива шантави нещица 
Всяка бременност е различна и индивидуална
Аз вчера би следвало да съм влязла в 6 месец, но коремчето ми е много малко все още. Опитвам се да хапвам възможно повече, по-начесто, защото съм доста слаба и не качвам кг...уж не е притеснително, но знае ли се в един момент какво може да стане... по начало съм и с ниско кръвно, ако стана рано задължително пия кафе, да по едно на ден, никога повече, за да не раздразвам малкото чудо в корема си 

( панакоти , грис, мусове) като на малките деца а и мъжа няма нищо против нали и той си похапва около мен (качила съм 10 килца от началото, сега съм 67 кг напълно нормално)... а в началото на бременността когато ми ставаше лошо имах много странни вкусове и нищо не ме караше да се
( панакоти , грис, мусове) като на малките деца а и мъжа няма нищо против нали и той си похапва около мен (качила съм 10 килца от началото, сега съм 67 кг напълно нормално)... а в началото на бременността когато ми ставаше лошо имах много странни вкусове и нищо не ме караше да се 
Иначе бебето се развива мн добре според лекарката 

въпреки, че корема ми е малък 

, малко релакс от жегата.... Беше перфектно време да изгладя една купчинка от бебешки дрешки за новородено и да сортирам по вид с късо, с дълго ръкавче ...размери.
Моята бебка е размер на краставичка околко 42 см . а иначе ако искате да си ги конвертирате размерите ето един сайт Препоръчани теми