Детски лагери- Лято 2013

• 25 073
  • 169
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз това щях да пиша, миналата година изпратих децата ми съответно на възраст 7 и 5 години с непозната ръководителка сами на лагер. Бяха с още двама съученици от класа на каката.

# 106
Чудя се дали да не подаря лагер на племениците си за 2 клас са. Но от училище нямат такива, а се чудя дали не са много малки да ги изпращаме на лагер с фирма  newsm78

# 107
И аз това щях да пиша, миналата година изпратих децата ми съответно на възраст 7 и 5 години с непозната ръководителка сами на лагер. Бяха с още двама съученици от класа на каката.

с коя фирма това?

# 108
  • София
Бяха на лагер Бригантина. Като цяло бях доволна, но имах точна цел - да са в чуждоезикова среда и да нямат много опции да говорят БГ. В това беше и проблема - организаторите на спазиха условията и в групата имаше деца, които не говорят езика, та плановете ми не се осъществиха. Така че няма да повторим там.

# 109
  • При любовта
Моят син също заминава за Ранчо Конникът от 3.06, но тъй като сме от Плевен мислим да го закараме в Макоцево в Неделя вечер.Ще споделя впечатления.Simple Smile Айяла и magarence_baby, ще им карате ли колела?

plamsi, Радвам се че ще са заедно.  Hug За колелото незнам дали изобщо да го изпращаме, тя няма афинитет към колелото едва ли там ще кара. Mr. Green

# 110
  • София
Ще помоля за впечатления от Ранчо Конникът,моят син е от 17 юни,за първи път и всичко ме вълнува.

# 111
  • Плевен
Отказахме се от колелото. Той тук си кара достатъчно,така че преценихме да го оставим. Малко съм в предлагерна треска вместо детето:)

# 112
Gerka, да попитам дали имаш повече информация за морския лагер на фондация Англ. клуб относно възрастта на децата. Моята дъщеря е на 15 г. и много ми се иска да я изпратя, но ще срещна сериозен отпор , ако се окаже, че преобладават  по-малки децица. 

# 113
Gerka, да попитам дали имаш повече информация за морския лагер на фондация Англ. клуб относно възрастта на децата. Моята дъщеря е на 15 г. и много ми се иска да я изпратя, но ще срещна сериозен отпор , ако се окаже, че преобладават  по-малки децица. 

Здравей!
Днес точно платих таксата за 11годишния ми син и 16 годишния ми племеник. Обади се ,ако искаш да попиташ директорката.
12 години правят лагери и от това, което чувам очаквам и се надявам да е много интересно за децата.

0899 939294- Г-жа Стойчева

# 114
  • Sofia
Момичета, къде се записахте, дайте още мнения за споменатите възможности и нови Simple Smile

Отказах се от идеята за езиков лагер, реших, че ще е по-подходящо догодина, когато напредне с езика повече. Харесаха ми идеите за скаутски лагер, програмите на educo-bulgaria, prikluchenia.com, за Ранчо Конникът вече поотраснахме и си търся алтернативи и другарчета за синчето.

За да, не е само запис, видях тази оферта http://ucraya.com/category/95/morski-ezikov-i-sporten-lager.html

но нямам личнен опит с УЦ "Рая".

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 12:54 от elsi

# 115
Здравейте!
Надявам се да съм полезна със следната информация: http://www.bolosport.bg/
Дъщеря ми 1 кл. ходи на зимен лагер на Паничище и останахме много доволни.
На e_mail- а са ми изпратили за оферта за скаутски лагер в последната седмица от август в х-л Беклемето, ако някой се интересува мога да му я препратя. Peace

# 116
  • Плевен
Здравейте!
Влизам да споделя впечатления за "Ранчо Конникът",след като вече прибрахме детето.
Много е доволен,малко изморен,почернял от слънцето,чак се бели. Ставали са раничко-към7.30 и са отивали да си обгрижват животните. После разходки,занимания,игри,почивка по стаите на обяд. Езда следобяд. Изобщо доста им е било запълнено времето. Моята грешка беше,че бях сложила само два анцунга и много къси панталони. Вечер е по-хладно,а и сутрин,така че дълги гащи трябва да има повече. Бях сложила доста кроасани,солети,вафли. Оказаха се излишни. Дадоха ни диск със снимки,много интересни.
Детето има желание да отиде пак.Simple Smile
Ако имате въпроси питайте.

# 117
  • София
Здравей,а храната как е била,доволно ли е детето?

# 118
само ли беше детето или с други, познати деца?

# 119

За да, не е само запис, видях тази оферта http://ucraya.com/category/95/morski-ezikov-i-sporten-lager.html

но нямам личнен опит с УЦ "Рая".

за базата между Равда и Несебър 500 лв са си доста!

Общи условия

Активация на акаунт