Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 226
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 211
Рая,много ми харесва,колажите,които си постнала.  Heart Eyes

Сис,оф и аз ги мразя тия буболечки  ooooh!

# 212
Дени , не си сама и други мислят така,всеки с различно мнение и на всеки уважавам.

Лелее от толкова човъркане  само да знаем,че ще разберем истината ,щяхме да почваме да се хващаме на басове имало или е нямало нещо между тях  Joy Joy

# 213
Очаквайте по bTV:
- "Огледален свят" ("Adını Feriha Koydum") ще се излъчва със следното разписание:  всеки понеделник и вторник, по половин епизод, от 20:00 до 20:30 ч. и в сряда в часови пояс 20:00 - 21:00 ч. - от 18-ти март (понеделник);

#Crazy Това вече е прекалено..

# 214
  • Стара Загора
Дени , не си сама и други мислят така,всеки с различно мнение и на всеки уважавам.

Лелее от толкова човъркане  само да знаем,че ще разберем истината ,щяхме да почваме да се хващаме на басове имало или е нямало нещо между тях  Joy Joy

Joy    Не бих се басирала, просто ... абе не ги виждам като вас нещата, дали защото са много харесвани като екранна двойка и всичко това пренасят и в личния им живот не зная, но същото коментираха и за Джансел и Туба а при тях няма нищо подобно. Самият зрител вади от ръкава такива любови, като видят двама души като екранни партньори и край те задължително са такива и в живота. Наистина Чаги и Хазал не ги виждал като такива ... може и да греша    Mr. Green

# 215
Очаквайте по bTV:
- "Огледален свят" ("Adını Feriha Koydum") ще се излъчва със следното разписание:  всеки понеделник и вторник, по половин епизод, от 20:00 до 20:30 ч. и в сряда в часови пояс 20:00 - 21:00 ч. - от 18-ти март (понеделник);

по добре хич да не го дават,че така само ме изнервяат 10 мин с реклами,цяла седмица дават разни предавания,не стига че го съкратиха ,ами сега съвсем  #Crazy

# 216
  • София
Очаквайте по bTV:

по добре хич да не го дават,че така само ме изнервяат 10 мин с реклами,цяла седмица дават разни предавания,не стига че го съкратиха ,ами сега съвсем  #Crazy

Дано това е някакъв майтап  ooooh!

# 217
Очаквайте по bTV:

Shocked  Shocked  Shocked  #Crazy  #Crazy  #Crazy какви ще са тези серии по 30 минути и реклами като има и то какво остана, ужас - БТВ-то се подиграва, хеп тем рейтинът им ще спадне, то сега кой ли ги гледа, аз вече не гледам сериите по ТВ, по интересно ми е да съм тук при вас, ще науча по-хубави неща  Hug

# 218
и аз сега намерих клипа '' Вкарват Емир в Лудница '' с описание '' Всички смятат Емир за луд и се налага той да влезе в клиника за да се лекува ''  rotfImao rotfImao rotfImao

# 219
Очаквайте по bTV:

Дано това е някакъв майтап  ooooh!
Дано, но май е истина.
Разбирам ако сериалът имаше нисък рейтинг да направят така, но той толкова им вдига рейтинга, че направо действията им са неадекватни.
Обаче ще е хубаво ако съвсем ги отрежем и не ги гледаме, да видят как ще им спадне рейтинга. Пък после пак ще ревът, че хората са изгледали сериала в нета, ами много ясно, няма да ги чакат тях.

# 220
  • У Диспансера ...♥♥♥
ами луд е ми ,тя и Фериха сама го каза  Joy Joy Joy

# 221
Обърках се вече. #Crazy
Доколкото разбирам някои от Вас са с един ник тук и с друг ник в страницата на ОС.
По този повод, Рениииии, сещаш ли се душа как те разконсперирах в началото? То не беше Даки или Дикси, Клоди, Рени, Надуфка, а може и да пропускам нещо, но те проследих по подписите и авовете назад във времето и те засякох, че си едно и също лице. Joy
Ужас, по половин серия на вечер, ами по-добре ида не го дават изобщо.
Знаете ли за кои ми е най-мъчно, за тези, които милите са се зарибили вече по сериала и няма къде да го гледат освен по бтв?! Ето, това е жива гавра с очакванията и търпението на тези зрители, горките. Sick

# 222
Тези  от бтв вече се подиграват и защо ще дават по 30 минути и те не знаят. Не стига че ракламите им са повече от самата серия ами сега и това те не гледат ли рейтинг ау или споряд тяхно осмутрение. А относно това дали са има ли нещо Чаги и Хазал вече го написах какво мисля.
Дани нали мога така да ти казвам препоръчвам ти да гледаш 66 и 67 най вече накрая на 67 еп. ще разбереш защо просто трябва да се вгледаш повече и двамата говорят с поглед колкото и добри актьори да са просто няма такава химия. Гледай ги няма да съжаляваш или гледай 62 епизод там също има химия.

# 223
  • Варненска клюкарка

Мисля, че за това клипче говориш или може би бъркам http://www.youtube.com/watch?v=9L1TYs-9qCI

Това е клипчето - да, но не е цялото.Този свършва точно след въпроса за Хазал -няма го запъването му, няма го отговорът и розовите въпросителни знаци... но въпреки това се вижда страхотното му смущение всеки път щом чуе  думите Хазал или Фериха. Такова преглъщане е, че имам чувството на моменти, че ще се задуши  hahaha Да не говорим, че ще си извади очите да рови с пръсти в тях  Joy Joy Joy

ПП.Всеки има право да вярва в това което реши. Аз съм написала само своето мнение по въпроса, като съм описала само 3-4 неща, които са ми направили впечатление, но има още поне 20, които също ми бодат очите  Crazy

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 17:00 от Беллора

# 224
Ако питате мен, химия имаше през цялото време, която с всеки изминал епизод, особено във втория сезон нарастваше и ставаше толкова плътна, че чак с нож можеше да я режеш.
Любовните флуиди се усещаха във въздуха.
Тази малката дали се е научила да чете и пише, но тръгнала да го рисува. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт