Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 85 207
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
Как само ги дебна тези червила, а никога не намирам цветовете, които търся. Нито в Лили , нито в Дм  Whistling

# 76
Maтовите червила на Kate Moss на Rimmel се оказаха чуднички - вчера си взех едно за проба, а днес мисля да мина през DM за още Mr. Green Матът някак позволява да носиш и по-наситени и крещящи цветове през деня, без да плашиш децата, което много ме радва.
Цена?
10 лв +/- някакви стотинки.

# 77
Да се включа и аз в новата темичка. Grinning
Да си кажа,ползвам това от няколко години за измиване на лице и съм много доволна,не ми опъва кожата изобщо.Елфчето не съм пробвала още.
Скрит текст:
Много съм доволна и от един слънцезащитен крем от ДМ за лице.Сравнявам го с един на Ла рош,който имах преди,разликата е че дм-ският е с фактор 25,който ми е малко нисък,защото работя зимата в планината и се налага по-често да нанасям.Но попива доста бързо,не мазнее,по консистенция доста ми напомня на този на Ла Рош,определено ще повторя. Peace

При последното ми ходене си взех този душ-крем,стахотен е !
Heart Eyes

# 78
  • Sofia
Препоръчайте ми хайлайтър, моля! Praynig

# 79
  • Стара Загора
Препоръчайте ми хайлайтър, моля! Praynig

Ако откриеш някъде този от Спектакулар Арт, го вземи. Много е хубав. Peace

На предните страници коментираха някакъв на Алверде, можеш да се върнеш да прочетеш.

# 80
  • Sofia
Мерси,Ивче Hug

# 81
Аз с този хайлайтър на Catrice не можах да се разбера. Много добре изглежда наистина, но... изобщо не го виждам на лицето си, все едно го няма Rolling Eyes За сметка на това текстурата му се забелязва, т.е. все едно съм се набрашнила за едното нищо. Може би бил добре за цялото лице, но аз го искам само за акцент. Може би слагам по-малко, отколкото трябва, или пък не е за дневен (офис) грим, знам ли... Rolling Eyes Може пък и аз съвсем да съм окьоравяла Laughing

Днес си взех това --->

Изглежда като бели перлени сенки за очи и сякаш ще е по-забележимo, без да е кичозно и бляскаво; утре ще го тествам.
Купих си и още един от тези ружове на Maybelline и ако ми допаднат, ще се върна за още един цвят, който си харесах.

Награбих и това без ясна идея дали ще го ползвам, ама да има там Laughing --->

Взех и два бели молива за очи на Essence и тези двете, вече имам и четирите налични в момента палитри ooooh! --->

# 82
  • Sofia
Много ви благодаря, покрай вас  си харесах много неща, пак ще олекне портфейла ми Simple SmileНямам търпение да отида да си напазарувам.
Дали тези бронзиращите пудри стават за контуриране ?

# 83
Да - така поне четох из блоговете Simple Smile

# 84
Вчера гледах на Алверде някакви рол они против изпотяване без алуминий на билкова основа дали някой ги е пробвал около 15 лв са?

Редовно ползвам на Alverde dry deobalsam против изпотяване , но не помня да съм дала повече от 5-6 лв. и съм много доволна от тях.

# 85
Вчера гледах на Алверде някакви рол они против изпотяване без алуминий на билкова основа дали някой ги е пробвал около 15 лв са?

Редовно ползвам на Alverde dry deobalsam против изпотяване , но не помня да съм дала повече от 5-6 лв. и съм много доволна от тях.
Благодаря   bouquet

# 86
  • София
Много ви благодаря, покрай вас  си харесах много неща, пак ще олекне портфейла ми Simple SmileНямам търпение да отида да си напазарувам.

Ооооооо, задължително след четене тук на споделеното, на всички ни олекват портфейлите на другия ден. Simple Smile

Аз с този хайлайтър на Catrice не можах да се разбера. Много добре изглежда наистина, но... изобщо не го виждам на лицето си, все едно го няма Rolling Eyes За сметка на това текстурата му се забелязва, т.е. все едно съм се набрашнила за едното нищо.

Jadefox, Catrice  май се оказва не добра марка. Аз не съм доволна от ружа и от лака за нокти. Ружа не покрива от първия път. Минаваш втори път и вече става доста силно.........бррррррр. А лакът за нокти е ужасен! Лакираш се вечерта и на сутрина обелени връхчета!!! Sad
Повече нищо на Catrice няма да си купя!

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 18:55 от nikolinanik

# 87
  • София/Бургас
Аз с този хайлайтър на Catrice не можах да се разбера. Много добре изглежда наистина, но... изобщо не го виждам на лицето си, все едно го няма Rolling Eyes За сметка на това текстурата му се забелязва, т.е. все едно съм се набрашнила за едното нищо.
Jadefox, Catrice  май се оказва не добра марка. Аз не съм доволна от ружа и от лака за нокти. Ружа не покрива от първия път. Минаваш втпри път и вече става доста силно.........бррррррр. А лакът за нокти е ужасен! Лакираш се вечерта и на сутрина обе;ени връхчета!!! Sad
Повече нищо на Catrice няма да си купя!

Това е строго индивидуално. Не може толкова бързо да заклеймявате марката, че не е добра. Доста хора четат и могат да пропуснат наистина добри продукти на добра цена (не всеки може да даде пари за високия ценови клас козметика). Много момичета имат ружове на марката и са много доволни. Лаковете са също много харесвани. Аз лично имам очната им линия (която мога да кажа,  че е толкова добра колкото тази на Essence), червила, сенки, лакове и съм доволна.

Jadefox, бронзъра на Essence е много хубав. Придава много хубав цвят и не е оранжев.

# 88
  • Стара Загора
Аз от лаковете им също не съм никак доволна, но имам червило, сенки и руж, които са много добри за цената си. Хайлайт пудрата от Спектакуларт също е страхотна. Ружа ми изобщо не се разпрашва, както повечето. В момента тествам и един фдт Photo Finish, който е с много добро покритие и приятна консистенция. Peace

# 89
  • София/Бургас
Ивче, напиши после мнение за ф.д.т-ена. Аз още не смея да пробвах техен ф.д.т-ен (не знам защо  Thinking).

Скрит текст:
Ти беше тествала и MaxFactor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation. Как го намираш и кой цвят си взе ?

Общи условия

Активация на акаунт