Първоаприлско настроение и две чертички без съмнение–Бъдещи мами над 35

• 27 109
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Да докладвам - в хасково пия кафе на балкона Simple Smile времето май е с нас.

# 31
  • Бургас
Уф, снощи щеше да ни отнесе вятърът. Никой вкъщи не спа, така духаше, щеше да отнесе блока.
За да компенсирам недоспиването, днес си купих чанта Joy
И с тез тестове за овулация, много взех да се тревожа. Не знам колко време ще изтрая, преди да изхвърля всичко окончателно Confused

# 32
Защо се тревожиш? Не стигна ли до +?

# 33
  • Бургас
Още не съм стигнала, явно тези дни предстои. Ами тревожа се, защото не знам кой ден след това е най-подходящ, отделно - нямам намерение да казвам нищо за никакви тестове, за да не се сепне любимият, ще действам спонтанно. Пък ако се падне и през седмицата, ще изтървем, щото работи до късно, а после заспива, абе въобще...  Confused

# 34
Най-сигурната схема без тестове е от няколко дни преди предполагаемата О. да се кара през ден. Но и на нас през седмицата ни е по- трудно, затова правя тестове.

# 35
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте момичета Simple Smile

Дари дано да си прикарате добре на обиколката  Hug

Аз малко да помрънкам - днес мие много притеснено. ММ тръгна вчера за австрия, 15 часа беше блокиран в Унграия, а сега се опитва да се добере до Виена през Словакия, където обстановката също е усложнена. От снощи съм на тръни и не мога да си намеря място - само се надявам да пристигне жив и здрав.

# 36
Записвам се и аз в новата тема с хубаво заглавие  Laughing... Е сега вече ще става каквото ще става!!!
Подозирам, че милена ще открие темата с  EFP smile3508

# 37
Да докладвам - в хасково пия кафе на балкона Simple Smile времето май е с нас.
Ти какво правиш на хасковски балкон?? Да не живееш там? Ох, аз съм родена там и такава носталгия ме гони, че като видя снимки от Хасково в нека и почвам да рева Confused

# 38
Ели, дано всичко е наред с ТМ  Praynig Какво й е на обстановката? Времето ли е кофти?
Вампириана, Дарето е на обиколка опознай родината за да я обикнеш. Помните ли ено време как събирахме печати със стоте забележителности в България?

# 39
  • Истински се вижда само със сърцето.
Пате сега ми се обади - добре е и е вече във Виена. Ами в Унгария е бедствено положение - силен вятър и сняг , има много катастрофи и километрични задръствания на магистралите. Иначе в Словакия е било по добре и той е успял да се измъкне от там.

# 40
Здравейте  Hug

Ели, радвам се Че ТМ се е измъкнал от снега и бурята, тя май на север върви, тука казаха че я очакват във вторник, с много сняг...
Пате, имах и аз навремето такава книжка и си събирах печати - ееех, хубави спомени от екскурзии и екскурзионни имам сега
Даре, как си, къде си, разказвай Simple Smile
Петра, не мога да помогна, но дано да е грешка с тези резултати
Мам4е, мило - ех че хубаво пожелание за благата вест - ха дано  Praynig
Звездичке, браво, пий си хапченцата и си почивай
Тинтина - дерзай още малко с тестовете, не се отказвай, ние сме с теб  newsm18    ама и аз се присъединявам към съвета на Патето - най-добре през ден като започваш няколко дни преди предполагаема О

# 41
  • Бургас
mimche, рубрика "Мечти" е това през ден... Ако са почивни дни, горе-долу става, обаче през седмицата е... Sad
За тестовете нищо не съм му казала, нямам намерение.
Като се сетя на каква магия забременях на 21, ни тестове ме вълнуваха, ни нищо и стана на втория месец. То тогава тестове и нямаше. Но сега - май се вторачвам прекалено и затова не се получава.

# 42
Разбирам, Тинтина  Hug дано О се падне уикенда тогава - стискам палци да го хванете яйцето...

Ние нали свършихме с гоненето за този месец  Mr. Green  и сега се чудя какви занимания да си намирам за да не мисля много и да се втелявам, та кисна по цял ден в Готварските рецепти и сега съм почнала Медовика на Селма, да видим как ще стане, никога не съм правила нещо подобно...ще черпя утре ако се получи Blush

# 43
Записвам се и аз в темичката.
Прегръдки на всички Hug

# 44
Тинтина, на 20 и аз забременях за има няма 2-3 месеца. Нищо естествено не съм следила. Но не забравяй, че годинките си казват думата. Говоря и за двамата партньори. Сега от година и половина целим точните дни и досега няма резултат. Надявам се някога да успеем Praynig

Общи условия

Активация на акаунт