На пазар във Варна - 27

• 48 435
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Здравейте, някой знае ли къде мога да си намеря кухненски термометър във Варна   bouquet ?

В Двата щъркела на Сливница дали няма да има? Има и един магазин за професионално кухненско оборудване срещу 2. РПУ.

# 466

Родопските одеала  перат ли се изобщо в пералня?Мислех,че може само на тепавица? newsm78 Не се ли свиват и деформират след това?
  На 30 градуса  и с препарат за вълнени тъкани стават като нови и по-важното чисти.

Едно такова одеало като се намокри може да тежи и над 7 кг. Хубаво е да се вземе предвид това и капацитета на пералнята, ако ще се рискува в домашни условия. А в пералните и химическите чистения имат такива големи перални и едвали ще го върнат от която и да е.

# 467
  • Варна

Родопските одеала  перат ли се изобщо в пералня?Мислех,че може само на тепавица? newsm78 Не се ли свиват и деформират след това?
   На 30 градуса  и с препарат за вълнени тъкани стават като нови и по-важното чисти.

Едно такова одеало като се намокри може да тежи и над 7 кг. Хубаво е да се вземе предвид това и капацитета на пералнята, ако ще се рискува в домашни условия. А в пералните и химическите чистения имат такива големи перални и едвали ще го върнат от която и да е.

Пералнята ми е 7кг-мова и няма проблем с прането на останалите х 1 бр на пералня ,но миналата година търсих точно тепавица в близкте до Варна райони за да ми изперат по скоро освежат и без това не използваните Родопски одеала,но ако резултатът е същият и в обществена пералня ще чакам да споделиш  ,че така  ще си улесня доста  живота.

# 468
  • Варна
Здравейте, някой знае ли къде мога да си намеря кухненски термометър във Варна   bouquet ?

В Двата щъркела на Сливница дали няма да има? Има и един магазин за професионално кухненско оборудване срещу 2. РПУ.
Не знаех за втория магазин. Може ли по-подробно обяснение къде точно се намира. Аз знам такъв професионален магазин до Полиграфията http://www.profys.com/Content.aspx?p=10

# 469
Цитат
Здравейте,искам да попитам дали някъде във Варна могат да ми направят като вестник,само че с по-малко страници и по-малък формат издание с публикации за живота на младоженците(ще го използвам като подарък за гостите на сватбата)
Ето тук има показано https://www.facebook.com/photo.php?fbid=282462209655&set=a.2type=1&ref=nf
Предполагам,че ще трябва да се обърна към рекламна агенция 
Преди известно време бях питала това горе.Обиколих въпросните места,които ми препоръчахте,но се оказа,че те могат само да ми принтират готовия продукт на каквато хартия искам,но не и да измислят точно идеята какви да са текстовете между снимките.
Казаха ми да се обърна към рекламна агенция.Можете ли да ми препоръчате такава?

# 470
момичета спешно ми трябва склад или магазин за дюнапрен.Преди имаше един до елитс запад,но незнам дали още съществува

# 471
  • ride my bike...
Съществува.
Поне преди месец си беше там. Но май продават само големи парчета - не ги режат

# 472
Казаха ми да се обърна към рекламна агенция.Можете ли да ми препоръчате такава?

ул. В. Друмев 25 - Extreme
Ползвала съм различни техни услуги и съм много доволна.

desuri, аз съм прала от по-леките/тънки родопски одеала и не съм видяла някаква разлика в него. Ако твоето е от по-плътните тежки, не мога да кажа какъв ще е ефекта, защото вълната и нишката е друга. Аз го занесох (в Сф се разви действието) и нямам представа нито с какъв препарат, нито на каква програма са го прали. newsm78

# 473
  • Варна
Някой да ме насочи към магазини,складове за платове Peace

Голям магазин за платове има на червения площад в блока точно зад бирария Викинг Hug

Всъщност го преместиха в близост. Мисля преди бяха някакви мебели, а на неговото място има СВА. На ул Шипка също имаше магазин за платове(до подлеза), както и на кръстовището на Сливница с Ген. Колев (след Полския магазин за храни)- магазин на 2 етажа (беше преди някакъв фризьорски салон)

# 474
Някой знае ли къде се обработват животински кожи?
Търся и шивач работещ с кожи с косъм и гладки.
Идеи?

# 475
  • Варна
Рекламна агенция - и аз от Extreme (до сладкарница Синчец) съм доволна, както и от Ритони (в една от уличките на Червения).

Не знаех за втория магазин. Може ли по-подробно обяснение къде точно се намира.
Намира се на Брегалница. Като тръгнеш от Пикадили център нагоре, подминаваш 2. РПУ и от дясно е магазинът, на витрината има разни тенджери и тигани и др. неща.

Аз съм прала родопски одеала в обществена пералня (една на ул. Тодор Димов), нямаше никакъв проблем. Не знам как и с какво са ги прали, но съм доволна.

# 476
  • Варна
момичета спешно ми трябва склад или магазин за дюнапрен.Преди имаше един до елитс запад,но незнам дали още съществува
  Аз съм поръчвала дунапренено дюшече за кошара от едно магазинче за детски дрехи и завивки на ул.Ген Колев срещу Окръжна болница, близо до аптека Санита. А голям склад за пълнежи за матраци и други подобни има в Западна промишлена зона, но ходихме с колата на брат ми и не мога да обесня точно къде е.

# 477
  • Варна
Идеи?
По Патриарха има един шивач, който шие кожи с косъм (за овчи знам със сигурност). Дали обработва и шие други, питай на място. Върви се от Авангарда надолу посока Владислав, от лявата страна на Патриарха е работилницата му. Той и живее там в къщата, доколкото знам, възрастен е.

# 478
  • Варна
Идеи?
По Патриарха има един шивач, който шие кожи с косъм (за овчи знам със сигурност). Дали обработва и шие други, питай на място. Върви се от Авангарда надолу посока Владислав, от лявата страна на Патриарха е работилницата му. Той и живее там в къщата, доколкото знам, възрастен е.

Ако става въпрос за същият шивач, който работи заедно със сина си, който е пък обущар, то човекът отдавна не работи.

Бил сериозно болен, за съжаление.

# 479
  • Варна
missNoir, възможно е да е същият. Не знаех...

nenuTo, виж в Земя на рози

http://www.landofroses.net/V%D0%B5trila/cat/190/30/

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 14:06 от tina_vn

Общи условия

Активация на акаунт