Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 712
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • au bout du monde
W 6 + perfectly fit legs Flutter Най-много обичам да правя упражнения за долна част, най не обичам за корема Tired

# 481
а какви са тези W...?

# 482
Днес на Били 45 минути Hug За съжаление не мога да тренирам с гири. Дори и с по 2 кг имам проблеми. Е все пак има доста упражнения без гири!

Приятни тренировки!

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 13:26 от Jerry F

# 483
  • 1st floor
Съкратено от Workout, упражненията от Боди Революшъна.  Wink Много са добри!  Heart Eyes

# 484
ок, мерси.А може ли някой да е по- словоохотлив и да ми обясни каква е разликата между различните тренировки на Джулиян, и как се правят кога с почивка кога се редуват и т.н.Питах преди 1 седмица , сега пак.

# 485
  • 1st floor
Ето тук има плана на БР:
http://www.fitnessera.ru/revolyuciya-tela.html
За другите й програми не помня точно, че съм ги правила само по няколко пъти, не по цял месец. Но предполагам трябва да имаш поне един почивен ден в седмицата.
З0-дневната, до колкото си спомням  newsm78, беше с три различни тренировки - всяка се прави по десет дена , за да станат общо 30. Това ли питаш? Карам по спомени малко, да ме поправи някой , ако греша...

# 486
ок, мерси.А може ли някой да е по- словоохотлив и да ми обясни каква е разликата между различните тренировки на Джулиян, и как се правят кога с почивка кога се редуват и т.н.Питах преди 1 седмица , сега пак.

Ами всяка е за различни неща- дали за цяло  тяло, дали за корем.  Мисля, че едва ли някой ще може да ти направи разбор на разликите на програмите, защото мисля че никой не ги е правил всичките. Най-добре е да прочетеш информацията, която представя програмата в торента  и да си решиш. Peace
ето тук за една от програмите й: http://dieti.net/30-day-shred/

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 14:18 от MALVINA

# 487

По принцип не се почива аз обаче парвя поне по една почивка на седмица.
Сега съм на втората част и ми се струва по-трудна.
Предполагам другата седмица ще започна третата.

# 488
  • Лутаща се
Да ви се оплача яко ме е стегнал канапа. Мързи ме и това е. И имам един проблем още от както започнах да тренирам. Идва ми с по 4 дни по-рано. И в последните дни ако не спра тренировките просто не спира, а продължава да си прицапва по малко. Някоя от вас има ли подобен проблем? Да не би да е от годините ми? През август ще навърша 42.

Хвалбата ми е, че си купих тежести за ръце. Случайно ги видях в Кауфланд на промоция. Та сега се замислям дали да не ги слагам и когато си върша домакинската работа. Или да слагам поне на лявата ръка, че тя ми е по-скоро помощна и ми е по-слабата ръка  newsm78

# 489
Не мога да гладувам.
А защо да можеш? То не трябва да се гладува!

Просто махни всичките бързо изгарящи захари: плодови сокове, дори и от прясно изцеден портокал; всякакви печива от брашно, независимо дали са пълнозърнести или не; всякакви видове бързи храни, вкл. зърнени закуски тип сирил и минутни овесени ядки; всякакви десертчета, дори да са рекламирани като "добър източник на белтъчини и фибри"; всякакви спортни напитки.

За сметка на това увеличи броя на храненията от 3 на 5, като намалиш порциите. Между тях пий вода, чай, кокосова вода и пр. Така ще постигнеш почти постоянно усещане за ситост, няма да правиш прибързани и неправилни решения, когато дойде време за ядене, а метаболизмът ти ще се ускори.

# 490
Пиша на бързо и не всеки път много ясно за да не ме хванат, че се занимавам и с други работи  Twisted Evil

Преди 5 години бях на НВД и свалих 20 кг за 6 месеца+ захранване още толкова.
Изградих си някои нaвици, които ако не ми се беше наложило да отслабна, наистина наложило
нямаше да разбера всъщност колко са вредни някои храни. Хрупанките и солетите до този момент бяха основното ми средство за отслабване  ooooh!

В момента се храня по 4-5 пъти на ден. Избягвам пържено, готови храни, тестени.
Винаги вечерям в 7 ч и то задължитено със салата. Обяда също със салата. Някък не ми е вкусно ако няма.
Газирани...вече им забравих вкуса Wink сокове пия само ако аз си ги направя, в момента и тях съм отказала.
Ако ям сладко то е предимно домашно приготвено.
С водата малко изоставам, но се опитвам да променя нещата.

Най-голямия проблем ми е закуската сутрин ако не са трици или сандвич до обяд съм зверски гладна.

В момента ми липсва онази мотивация която имах преди 5 години да съм стриктна с храненето, но как да я имам
като сега ми остават само 2кг които предполагам и стренировки до лятото ще изчезнат.

Фея Кръстница  все пак благодаря за съветите   bouquet

# 491
Не мога да гладувам.
А защо да можеш? То не трябва да се гладува!

Просто махни всичките бързо изгарящи захари: плодови сокове, дори и от прясно изцеден портокал; всякакви печива от брашно, независимо дали са пълнозърнести или не; всякакви видове бързи храни, вкл. зърнени закуски тип сирил и минутни овесени ядки; всякакви десертчета, дори да са рекламирани като "добър източник на белтъчини и фибри"; всякакви спортни напитки.

За сметка на това увеличи броя на храненията от 3 на 5, като намалиш порциите. Между тях пий вода, чай, кокосова вода и пр. Така ще постигнеш почти постоянно усещане за ситост, няма да правиш прибързани и неправилни решения, когато дойде време за ядене, а метаболизмът ти ще се ускори.

Mхм, горният съвет за изхвърляне от менюто на ВСИЧКИ, ВСИЧКИ, ВСИЧКИ бързи, средно-бързи и по-бавни въглехидрати е еветнтуално само частично правилен и то ако организма на човека, който ще приложи това може своевременно да се приспособи! Иначе ударът (стресът) от това "изчистване" е много голям и на такъв "чист режим може да се издържи (обикновено) само 2-3 дни. Освен това, трябва още да се каже, че ако се махат МНОГО, МНОГО, МНОГО неща от гореописаните, то трябва да се добявят в менюто повечко неща от останалите: например - повечко да е сиренето и кашкавала, повечко да е шунката и пилешкото месо. В противен случай (ако само махнем "лошите" въглехидрати ей така повсеместно) от останалото с нормалните количества биха се получили доста малко калории и следователно, жесток глад, като вземем впредвид и че субектът (Каlaka) ще спортува през това време активно.

Би следвало Каlaka първо да си отговори на въпроса (след като задържа тегло) дали настоящето тегло я устройва ИЛИ би искала да стане то по-малко. Ако сме във втория случай, то тогава да предприеме някакви мерки.... В следния ред: (1) махане на голямо число от гореописаните неща, но не всичко, а само колкото може да понесе дълготрайно; (2) постепенно закрепване в новия "режим"; (3) задължително увеличаване броя на хапванията от 3 на 5 или 6 или даже 7 малки порции (както пише горе) през 2-3 часа; (4) повечко вода и чайчета без захар (както пише горе); (5) повече листни зелени зеленчуци - източник на фибри: зеле, марулки, салата Айсберг и подобни; (6) Плодове по 2-3 броя на ден в комбинации 1 ябълка, 1 банан и 1 киви ИЛИ 1 круша, 1 авокадо и 1 мандарина с вариации на първи, втори и трети плод с другите.... (7) риба по малко всеки ден (60-70 гр.) ИЛИ през ден повечко (120-150 гр); (Sunglasses повечко крехко месо (пилешко, пържолки печени и подобни); (9) Избягване на всичко пържено обезателно и то НЕ на последно място, а на първо! (10) 2 седмици след такова начало (1 до 9) - може да се експериментира за по 1-2 нови седмици с повече мазнини в храната и човека-обект на режима да си намери перфектния режим, защото нещата са строго индивидуални. Хубаво е и да се посмята за нужните калрории, ИТМ и % мазнини в тялото за човека и да се следят всяка седмица... Така се получават автоматично нужните витамини и минерали. което в комбинация със спорт дава чудесни резултати! Може да се очаква минус 2-3 кг за първите 2 седмици и по още минус 1 кг всяка следваща седмица. По-големите нива на "напредък" обикновено са фалш и се връща тегло в посока плюс...  Shocked Ако се получи насищане (застой) - има методи за ново разджуркване на метаболизма....  Twisted Evil

Успехи!  Peace

# 492
мерси много за отговорите.Знаете ли какво ми стана като навик да закусвам- кофичка кис. мляко , но ниско маслено с 2-3 лъжици овесени трици.

# 493
  • Бургас
Може ли линк към програмата Инсанити, че гледам много го коментирате и сте доволни.

# 494
Днешен силов отчет: 16 мин. за бицепс и трицепс. Освен съпротивителния ластик използвах и тежестите за китки. Ластикът ми е много лек вече. Трябва да го сменя с по-стегнат.

Хранителен отчет:

Закуска - пресен нектар от грозде и праскови
Снак - топчета от супер храни
Обяд - киноа с шитаке, сьомга и водорасли

Общи условия

Активация на акаунт