Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 688
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и от мен.

Вчера неможах да тренирам, но не се спрях цял ден. За сметка на това с храната съм идеална. Купих си тахан след дълго време канене и вече два дни закусвам с него и кисело мляко и добре ми се отразява. Държи ми ситост доста дълго време, като бърз снак между храненията също е добре. Броя засега калории, за да се ориентирам и успявам да съм в норма без да гладувам. Ям, обаче много и предимно риба и трябва да я поугранича, че не е добре толквоа много.  Thinking
Днес доволно си потренирах с въжето и 20 килограмовата ми дъщеря за тежест при клековете и нападите на игрището пред нас. Ето да го видите какво ми е готино- http://prikachi.com/images/702/6053702R.jpg (нещо немога да обърна снимката). Забелязвам, че тренировките ми са много по- пълноценни на игрището, отколкото у дома, дали защото повече се раздавам като знам, че имам толкова място- незнам. Дано нямаме много дни с лошо време, че не ми се тренира у нас  Rolling Eyes

Искам да спомена закуската. Редовно закусвам с филия пълнозърнест хляб, масло и кашкавал или филията със сардини наредени отгоре и не ми влияе на резултатите изобщо.  Peace

Тези от вас, които работят с БР, какви са ви резултатите. Сега го погледнах, не ми се струва достатъчно натоварващо на пръв поглед  Thinking

# 496
bob4enka - Браво на теб и за спорта и за рибката!  Sunglasses То в Норвегия ако не се яде риба - къде???  Twisted Evil

Обърнах ти снимката: можеш да си я дръпнеш ето от тук...  Peace

# 497
Miami_beach мерси за обръщането. Аз за вас я направих да ви гио покажа чудесното игрище с изкуствена трева и 20те ми килограма за клек се виждат там  Mr. Green

# 498
Бобче, момичетата казват че само първата седмица е по-лека.
аз съм на W3, наистина е малко по-натоварваща от 1и2, но аз я ползвам за сутрешна основна програма за събуждане. През ден комбинирам с боди пъмп. Така че не мога да дам чисти резултати а и съм в началото  Peace
Според мен на теб един Боб, повече ще ти допадне.
Пускай повече снимки, радваш Hug

Аз отчитам W3, + 5 мин скачане на въже и 5 мин. въртене на обръч.
Трябва да си купя щанга и дъмбели в скоро време, че нещо напоследък ме домързява да ходя в залата а боди пъмпа ми липсва много.

# 499
Хммм, отивам да погледна Боб4о тогава, 4е и адаш ми се пада  Mr. Green. Аз последната година основно с блендъра и бодирок тренирам, но ми се иска да разнообразя.

ПС: Ей с такъв планк ви пожелавам да ви мотивират половинките  Crazy Wink
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 20:29 от bob4enka

# 500
  • Лутаща се
Днес пак пропуснах и сега ме е яд. Ама на това му се вика "След дъжд - качулка"  Sick

Утре ме викат на работа. А аз си знам, че когато съм по заета съм по организирана и това означава, че ще подновя режима си както преди. Само дето съм с ужасно главоболие вече няколко дни.

Исках мнение за тежестите на ръцете докато домакинствам. Как мислите, става ли за помощна тренировка?  newsm78

# 501
Фей, купих протеин като този, на който ти си фен, но вътре няма мерителна лъжичка... или не я откривам. Търсих да не е затрупана, но няма. Как мога да си измеря 20 или 30 грама... обърквам се вече и какво количество да пия...
И как може да не сложат вътре... Възмутена съм! Tired
Уф, не ми се купува сега такава джаджа. Whistling

Имам само мерителна чашка от сироп п/в кашлица на детето. Мога ли някак да я вкарам нея в приложение...само, че тя е в милилитри.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 21:56 от Bibita

# 502
# 503
Бибита, трябва да е станала грешка някаква. Обади се на ЛЕФ (Orders: 800-544-4440, Advisors: 800-226-2370, Help: 800-678-8989). Хич недей да си мълчиш, да се ядосваш и да се чудиш с какво да мериш. Стават такива грешки и в най-добрите фирми. Лулулемън, примерно, ми бяха пратили потник без предпазните подплънчици на сутиена (кърмила съм, сещаш се  Embarassed ) Звъннах им, извиниха се и ми пратиха безплатно 2 комплекта + 2 торби за многократно ползване.

Междувременно можеш да слагаш по две супени лъжици протеин на порция. Една с.л. = 15 гр., а една мерителна лъжичка е 30 гр. Някой друг грам повече или по-малко няма да е от значение.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 22:11 от Фея Кръстница

# 504
Bibita, 2-3с.л. са 20-30гр Simple Smile

# 505
Фей, от iHerb съм го поръчвала протеина. Ще потърся телефон, ама май само с емейли и лайв чат става работата там. Сега ще поогледам сайта. Мерси! Hug

Мерси, Мери и Фентъзи! Simple Smile

# 506
skarlet - за ония тежести за ръце - аз лично мисля, че те повече ще ти пречат така, като ги ползваш по начина, който описваш. По-скоро пробвай леки кросчета сутрин с тежестите на ръце за 15-20 мин джогинг.....  Hug

# 507
От мен днес Кардио 2 от БР и то с по-малко почивки  Mr. Green

Ini`, и аз поради същата причина се спрях на Зоната. До сега само Дюкан съм спазвала и то за малко време, преди 5-6 години и не беше моят режим. Затова се ориентирах към нещо по-толерантно, а и ми се струва, че може да се спазва в по-дългосрочен план, но ще се чуе.  Peace

# 508
Такааа, отчитам за вчера - поредния ден от babes on the run + час и половина йога, днес - Bob Harper - Ultimate Cardio Body /много ми харесва как съчетава кардио със силова/

# 509
  • Cambridge, UK
отичитам се с 10К бягане
утре и в събота ще пътуваме, но ще си взема екипа
срамота ще е при положение, че родата има фитнес да не го посетя

Общи условия

Активация на акаунт