Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 674
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Писах им, ще ми върнат парите. Peace
Явно наистина е трябвало да има вътре мерителна лъжичка. Ще съм им клиент и занапред щом умеят да ценят клиентите си! bowuu

Фей, мерси, че ми обърна внимание! Мислих, че за нещо толкова дребно няма да ме компенсират. И друг път съм чувала много добри отзиви от потребители на сайта при повредени/ счупени неща, но понеже моят случай не беше точно такъв, та затова.

# 511
 Grinning Приемате ли нови попълнения?
(Фейо, мерси за натвърдъка!)

С 2 думи за мен...
Скрит текст:
... след 6 мес нетипичен мързел, стрес и противозачатъчна спирала съм 5-7 кг по-тежка и тотално извън форма. Вчера поръчах нов кантар, защото докато мама е хранила ПМС-тата хлапето е счупило стария. Последните 17 год поддържам между 52-57 кг  при височина 171 (с някои изключения като 49- кг за сватбата и 77+ кг при ражданията)

Тренирала съм много (волейбол, баскетбол, карам зимни/летни кънки, колело, йога, фитнес, аеробики от цялата гама). След ражданията страшно ми помогна т.нар. хот йога. Проблемът е, че напоследък не мога да си позволя времето за повече от 1-2 тренировки извън къщи/седмично, затова се налага да се стегна и да тренирам и вкъщи.

Целта ми за следващите 6 седмици е да сваля мин. 5 кг и да вляза в по-обичайна за мен форма. Като типичен мезоморф качвам много лесно обемна мускулна маса и се налага да наблягам на кардио+йога, ако искам да чистя (да не говорим какъв нечовешки апетит ми отварят анаеробните тренировки)  Crazy

Не искам "прекрасно" тяло, реалист съм, но си искам формата отпреди 2-рата ми бременност! Дълги гъвкави мускули, плосък корем, телешка издръжливост със колело или на ток и дете на раменете Crazy
http://www.flickr.com/photos/snezhana/3953949810/in/set-72157621984050951

Отчитам 7 часа бързо ходене за последната седмица, 4 тибетски комплекса и 1 лунна диета.

Изчетох 2-те ви предишни теми и сте страшно мотивиращи!  Благодаря на всички, които правят темата толкова интересна и полезна!  Hug

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 01:55 от Agent Provocateur

# 512
Малииии, Агентката, влезе с вратата, като тури любимия ми кадър! Hug Добре дошла!

Видях с какво си се занимавала и разбрах защо ти е такава хубава фигурата (помня едни твои снимки с тъмен костюм и токчета).

Ще се радвам да те чета и тук! Пет кила са нищо. Ще ги отлющиш с лекота.

Бибита, чудесно е да си клиент в Северна Америка  Sunglasses

# 513
Ейджънт, добре дошла при нас! Hug Прекрасна снимка с прекрасни момичета! Wink

# 514
  • 1st floor
Добре дошла на Агентката!!! Страхотно представяне  Laughing и невероятна снимка!!! Grinning

За днес съм с Кардио 1, мислех нещо от ФБ, но детето спи в стаята с компютъра и няма как...

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 09:04 от НеПоКоРнА

# 515
Провокаторката - 5 кг намаление на теглото за 6 седмици е напълно възможно! Трябва само целенасоченост и постоянство....  Twisted Evil Четейки първия ти постинг тук, мисля, че имаш и двете ценни качества!   Sunglasses Хубаво, че си тренирала, но сега въпросът е дали и какво тренираш понастоящем? Това е въпрос, който интересува преди всичко теб, защото е свързан с новата ти цел намаление на КГ за някакъв срок.... Защо? Защото (накратко) ти водиш някакъв начин на живот (със спорт или без), уравновесила си се така, но в един прекрасен момент решаваш, че искаш да махнеш Х кг. Правиш си (избираш си) хр. режим и почваш.... Ако не си спортувала - вкарваш си и някакъв вид спортуване и това ти помага значително при смъкването на КГ... Ако си спортувала малко - можеш да вкараш повечко спорт и да разчиташ на разлика за помощ при отслабването. Т.е. интуитивно си мислим, че това би било по-бавен процес. А ако си спортуваш по МНОГО - практически не можеш да разчиташ на спорта за увеличаване на темпото на сваляне на КГ, а само на хр. режим и своето постоянствоPeace

Успехи!  Hug

# 516
Добро утро! Simple Smile
Добре дошла на Агентката! Страхотно представяне и още по - страхотна снимка! Hug

Благодаря на Маями и Фея , че споделят толкова информация и дават чудесни съвети! Hug
Абе всички сте страхотни - упорити, свежи и мотивиращи! Hug
Айде стига съм ви Фалила Grinning

Аз си карам по план Инсанити. За храната не ми се говори, нечовешки апетит ме гони при ПМС.  Не знам как да се справя с това, тази битка ме уморява вече  Tired И наистина  4-5 кила са нищо, обаче не мога да ги отлюща, както Фейчето е казала. Ок, оформена съм стеганата, обаче имам излишно и искам да го махна. Ама стига съм рИвала, ами да се мятам да работя.

Хубав ден момичета и момче! Hug

# 517
Agent,добре дошла  Simple Smile страхотни снимки и прекрасни деца Simple Smile

За днес последна тренировка с Джаки 30 days fast start lower body.

# 518
Добро утро  Simple Smile

Днес пак 10 мин кардио + 6 тренировка от вторите 10 на Джилиан.

Agent, страхотна снимка и добре дошла.

Момичета, имате ли някаква информация за правилното дишане.
Интересувам се не само по време на тренирана, а и по принцип.

# 519
Здравейте!
Включвам се и аз . Вчера съм бягала 5 км + 20 мин кардио упражнения - колело + коремни преси в домашни условия , клекове с гирички и напъди с крак .
От сутринта съм на кафе и кисело мляко с овесени ядки. Днес смятам отново поради лошите условия да потренирам в къщи ,а утре да посетя от 14,00 часа - тае Бо заниманията .
Днес е петък ! Пожелавам ви приятна почивка !

# 520
Здравейте!
Включвам се и аз . Вчера съм бягала 5 км + 20 мин кардио упражнения - колело + коремни преси в домашни условия , клекове с гирички и напъди с крак .
От сутринта съм на кафе и кисело мляко с овесени ядки. Днес смятам отново поради лошите условия да потренирам в къщи ,а утре да посетя от 14,00 часа - тае Бо заниманията .
Днес е петък ! Пожелавам ви приятна почивка !
Ако не ти представлява проблем ,може ли някой линк да публикуваш с нейни упражнения ? Благодаря предваритерно!
Аз правя упражнения на Синди , преди време си бях купувала и едни дискове със списание - За стройни бедра и редувам тях , правих упражнения от сайта на фитнесинструктор ,но ми идват в повече подскоците й .

# 521
  • Murcia, Spain/Ruse
Добро утро  bouquet
Агент,и мене ме зареди положително твоята снимка и успех с килограмите.Аз също искам 2- 3 да смъкна,промених си тренировките от тази седмица и съответно се храня по повече но по малко.До скоро не се хранех до 14 на обед,т.е след тренировка нищо Embarassed,а после на обед леле майко елате ме вижте EmbarassedСега тренирам и се храня по разумно,надявам се да смъкна тия 2 кг . Praynig
Таза сутрин си измислих моя Табата като включих 10 упражнения предимно подскачащи( те ме натоварват най-много),направих 5 кръга като стартирах с 30 сек работа 10 сек почивка и така увеличавах с по 5 сек работното време ,а намалях след втория и 4 я кръг с 5 сек почивката JoyДано сте ме разбрали,ама прасците си сега не ги усещам.Отдавам се на закуската.Лек ден  bouquet

# 522
Kalaka - на въпроса ти, който няма питанка отзад [как обичам така...  Sunglasses], има кратък отговор - йогисткото пълно дишане е най-правилно или във всеки случай - най-полезно! Чукни в Гугъл по темата да не го обяснявам тука сега Wink При него се поема (и усвоява) МАКС количество кислород, а всъщност от постъпването на повече кислород в организма се появяват повече полезности, не от нещо друго.... На второ място е коремното дишане, което се води още и за "долно". При 99% от жените обаче е характерно горното гръдно дишане. При голяма част от мъжовете - тоже!  Rolling Eyes А при такова дишане се поема най-малко кислород.... Второ, когато правим кардио упражнения, това води до учестяване на пулса и учестяване на вдишванията, евентуално - до задъхване. Дишайки през цялото време "горно", учестено и с разширяване на МАКС гръдния кош (което все пак помага) - си мислим, че увеличаваме количеството кислород... И това е така, но НЕ може да се сравни с "долното" дишане при същите условия, да не говорим за "пълното"! Пълното и долното дишане по принцип са предназначени за "нормално" състояние (не предизвикано от натоварване и по време на упражнения с кардио ефект). Също така по принцип в йогистката философия всякакъв кардио ефект от познатите ни "нормални" упражнения е неприемлив и се цели избягването му. Аз лично споделям тази тактика и по други причини и съм склонен ако препоръчвам или правя някакво кардио, то да се ограничава практически до леко бягане, т.е. джогинг. Това не натоварва съществено сърцето, а трябва да знаем, че каквото и да си говорим, колкото и да сме тренирани - в САЩ (а вероятно и в други региони на света) ССЗ, проблеми и проблемчета със сърцето са причина номер 1 за "естествената" смъртност при хората от двата пола! Повече при мъжете все пак! Ето защо е полезно практикуването на пълното йогистко дишане или поне долното - спестяваш си, образно казано, около 30% от причините за умирачка... Пу, пу - да не се случва никому тук!  Peace

При дишане, което ти дава възможност да поемаш (и усвояваш) повече кислород и без друго натоварване - се придобиват повече ползи за организма от всяко друго дишане със или без кардио от познатия ни тип/вид. Знам, че тук битува мнението, че трябва да се правят тренировки (за това е и темата) и че трябва да се прави комбинация КАРДИО / СИЛОВИ... Но (примерно) ако заменим кардио натоварванията с някакви йогистко-подобни практики (ако не истинските си), то би останал мегдан за СИЛОВИ тренировки. Лично аз не препоръчвам и те да са много интензивни.... В крайна сметка ефекта от тренировките НЕ Е да сме в определен момент гроги, а да си вкарваме регулярно повечко кислород в тялото... Всички бихте могли да погледнете на нещата и от този ъгъл! ...  bowuu С това не ви призовавам да се откажете сега масово от кардио тренировките, де!  Hug Peace

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 10:04 от Miami_beach

# 523
Да се похваля и оплача едновременно  Joy вчера ходих до техномаркет да купя сокоизстисквачка за рождения ден на мама и бях с още две момичета, носих кутията първо аз, после другото момиче, после пак аз си я взех и продължих до нас и днес имам мускулна треска на бицепсите  Joy А кутията изобщо не беше тежка, просто от продължителното носене..  Laughing

Тази сутрин 3 пъти 5минутната тренировка на Румяна = 15 минути   bouquet
Довечера горна част + корем Simple Smile

Добре дошли на новите  Hug Много е хубаво, че растем постоянно  Heart Eyes
Пуснала съм си някакъв филм да гледам, не знам дали се е въртял тук във форума, но един приятел ми го даде - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=351761&hit=1
Ето трейлър - http://www.youtube.com/watch?v=-sgOy5JSoJw

# 524
Мери, спомням си, че Тяна беше споделила този филм преди време. Запазила съм го да го гледам, но все не стигам до него. Като го изгледаш може да го резюмираш накратко.

Маями, благодаря за представената различна гледна точка от теб. Честно казано не се бях замисляла за връзката между дишането, интензивното кардио, йогата и проблемите със сърцето. Отвори ми тема за размисъл.

Агент, добре дошла.   bouquet

Аз днес отчитам ChaLean Get Lean Intervals, винаги ми е супер тонизиращо да започна деня си с толкова усмихнат треньор като ChaLean. Сега отивам да закуся.

Общи условия

Активация на акаунт