Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 435
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Murcia, Spain/Ruse
Венелина, след 40 м. кардио остава ли ти сила за коремни, лицеви и т.н.? На мен не ми остава въздух направо  Laughing
Аз стартирам с разгряване, 10 мин. кардио, упражнения с гири, собствено тегло и чак тогава се мятам за 40 мин на велото. Бъркам ли нещо?
Ако питаш за днес,кардио нямаше само това ,което е в тренировките.По принцип като тренирам да,след кардио 40 -45 мин да речем спининг или бягане правя и силова тренировка,корем....но,вече смених тактиката,чувствам се изморена от това натоварване и карам по леко,като редувам ден  силова с ден кардио. Laughing
Не,защо да бъркаш?Така е редно,разгряване,малко кардио за загрявка,силово трениране и после кардио по продължително време.Но при мен това вече не действа Confused

# 616
Непокорна, аз редовно като усетя, че се разболявам и си забърквам джинджифил с мед, лимон, куркума, клеева тинктура и за няма 2-3 дни всичко е минало и заминало. Затова много го уважавам и винаги гледам да имам под ръка Peace Полезен е също и за ставите, така че всеки спортуващ трябва да го приема по един или друг начин. Няма по-хубаво нещо от естествените природни "лекарства" Heart Eyes

# 617
И аз за днес се отчитам с ChaLean Lean 2 и 20мин кардио.
Бял чай съм виждала на Липтън в супера, в комбинация с малини ли беше, с виолетки ли, не си спомням. Имам и някакви съмнения доколко е чай това в пакетчета  newsm78
Тахамов сусам винаги имам под ръка и честичко добавям по лъжичка в салатите или слагам в хляба вместо олио.
Раче, КакаРала радвам се да ви 'видя'  Hug
Да ви попитам как точно го приготвяте джинджифила? Бели се си се вари ли?

# 618
мария, аз изобщо не го беля  Laughing Даже не го мия... не знам колко е правилно, ама ми изглежда чист  Laughing
Режа на тънки парченца, може и да се настърже. От вечерта го оставям да кисне в една тенджерка с вода (казват, че така било по-хубаво, но може и да не го оставяш да кисне) и на сутринта слагам две-три кръгли парчета лимон, карамфил (подправка в пакетче) около 10 малки парченца, не знам как се водят точно, за аромат. И го варя. Не съм засичала за колко време.. колкото предполагаш, че е нужно да стане на чай  Joy И си го пия Heart Eyes

# 619
Кори и Тони, не сте попаднали на правилния зелен чай, затова не ви харесва. И аз буквално мразех чай до преди четири години. Също като Непокорна - напомняше ми на болести. Но открих The Mighty Leaf. Е няма по-вкусен, по-ароматичен чай! Взимам от насипния и винаги имам по шест различни вида вкъщи: два зелени, два бели и два - билкови. Черен не пия.

Белият чай е с по-ниско съдържание на кофеин и от зеления. Ето малко информация на български.

Всички видове чай пия без подсладители. Лимон слагам само и единствено на джинджифиловия чай. Него приготвям така: в литър вряща вода слагам три-четири тънки филийки обелен и измит пресен джинджифил. Махам съда веднага от огъня, за да не може постоянните 100 оС да унищожат полезностите на корена. Оставям чая да се задушава 10-15 мин., като настъргвам малко прясна канела и поръсвам със ситни, сушени валенсиански портокалови корички. Когато това време изтече, махам резенчетата джинджифил. Изчаквам чая да поизстине и чак тогава добавям лимон.

# 620
Привет мацки, аз съвсем ви изпуснах, но много пътувам и много работя напоследък и нямам никакво време за форум ... иначе си тренирам 3-4 пъти седмично супер хаотично, тъй като не навсякъде имам нет или възможност да скачам, а и честно казано тея видео аеробики ми доскучаха до смърт и нямам голямо желание да ги правя вече ...
Скрит текст:
Честно казано ми се ще да направя нещо различно и вълнуващо и по този повод напоследък много ми се е завъртяла в главата идеята за преминаване на "el Camino de Santiago", но не съм сигурна още дали ще мога да го издържа физически това предизвикателство от над 800км пеша , но си мисля, че то и психологически е доста важно да си се настроил подходящо тъй като това сякаш ти дава криле / винаги като се заоплаквам на път за някъде като видя някоя баба да крачи бодро и се стягам хаха/. Май имам нужда от още малко окуражаване и подкрепа за да осъществя тази си идея ,която още е в доста "зелен" вид ... чудя се между това и по пътя на инките в Перу, но второто е доста по-скъпо удоволствие та може би ще остане за по нататък Simple Smile)) А и при мен положението с дългите отпуски е доста сложно организируемо, но стискайте палци и дано се наредят нещата.
Желая ви хубав ден и много мотивация за спортни успехи Wink

# 621
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз отчитам с 10 интервала 40/10 скачане на въже за разгрявка и след това Can you hiit like a girl на блендъра. Сега пия енергийно смути от ягоди, кефир, тахан, мед и чия. СЛед малко съм на работ аи незнам как ще издържа.
Скрит текст:
Скарахме се с половинката снощи и аз се ядосах и акто заспа му лакирах ноктите на краката с тъмно червен лак и скрих лакочистителя  Crazy. Да ама се събуди след половин час и като отиде до тоалетната видя каква съм я свършила и се започна войната. Дебна ме и не ме остави да спя до 4 сутринта, искаше да ми залепи една от лентите за депилация на косата, за да трябва да я режа после. Накрая се наложи да спя с плувната шапка на главата. Сега едва гледам, ама ще види той  #Cussing out

Тахана и аз го открих наскоро. Обожавам го, умело успявам да се сдържа да не хапна повоче от супена лъжица  Crazy. Поръчала съм си кокосово масло, какови зърна и агава нектар и ще си правя шоколад от тях  Mr. Green

Besserwisserin чудесно си го намислила. Обожавам да ходя пеша, дано ти се отдаде възможност за това предизвикателство  Peace

# 622
Запис за да ви следя момичета   bouquet

# 623
 newsm62 newsm62 newsm62 Bob4enka  направо ме разби!

Да си мина и аз по реда, днес - 15 мин скачане на въже, Lower Body Tabata Workout - HIIT Workout to Burn Belly Fat Tone Glutes Thighs от ФБ + 8minAbs + 10 упражнения за стегнат корем от Vbox

Желая на всички слънчев следобед!  bouquet

# 624
  • Stavanger,Norway/ Varna
да ви покажа вечерята си за работа http://prikachi.com/images/747/6076747K.jpg. В повечето случаи, такъв ми е и обяда, само редувам салата с риба тон или айца или шопска или задушени заленчуци. Само седя на работа и с такива храни не ми става тежко на стомаха, а и не се прибирам озверяла.

Отивам да се трудя   bouquet

# 625
venelina81 поздравления, страхотен резултат.

Благодаря Ви за съветите за дишането. Започнах да тренирам и него;) и забелязвам че се чувствам по-бодра.

Малко изостанах с тренировките, но от утре пак съм на линия.

Аз няма да си показвам вечерята  Blush Мисля че вече се разбра, че съм прасенце.

# 626
БобченкаJoy Как ги измисляте тия магарии?!  Joy

А защо задушаваш карфиола и броколито? Сурови са по-полезни - също като брюкселските зелчици. Ако са ти сухи, направи си дип от кисело мляко. Ето рецепта:
Скрит текст:
1/2 чаша кисело мляко
2 бр. авокадо, добре узрели, само месестата част
1 скилидки чесън
3 с.л. накълцан кориандър (може и магданоз)
1 ч.л. накълцана прясна люта чушка
2 с.л прясно изстискан сок от лайм (може и лимон)
1/4 ч.л. смлян кимион
Сол и черен пипер на вкус

Мяташ всичко в блендер или кухненски робот (food processor) и обработваш до получаване на гладка смес.

# 627
  • au bout du monde
Днес Wоrkout 7 с новия спортен сутиен Laughing Доволна съм от избора, мн е удобен Heart Eyes
За жалост останах без спортен клин. Сутринта го открих в леглото ми цялото на големи дупки  Shocked Котката добре се е позабавлявала тази нощ, че дори ми го е донесла да се похвали Mr. Green

# 628
Bob4enka, смяла съм се на глас сама! Joy Как си се сетила!?  newsm10Непременно и аз ще приложа номера с лака някой път. smile3508

# 629
  • UK
Привет, момичета Hug Запис при вас.
От месец вече съм почнала програмата на Jillian Michaels "30 Day Shred", досега бях на левел 1, днес пробвах левел 2, но си ме озори Mr. Green Та може би ще почна да ги редувам 1 с 2?
Имам да свалям 3-4-5 кг до 31 май.  Flutter Естествено забравих за сладкото и боклуците Mr. Green
Другите програми на Джилиан по-добри ли са и пак ли са кратки? Нямам време за дълги тренировки, и тази 20-30 минутна ме устройва идеално!

Общи условия

Активация на акаунт