Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 975
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Фей, елда на английски buckwheat ли е?

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 23:37 от Bibita

# 76
  • USA
Момичета, не си харесвам коленете и прасците...първите дебели, вторите тънки. Помогнете ми моля ви с някакви упражнения за оформяне. Нямам нужда иначе от отслабване-165 см, 52 кг и се харесвам, но тези колене ми развалят всичко...

# 77
  • У дома
Фей, елда на английски buckwheat ли е?

Да, много полезна. Само дето аз така и не мога да свикна с миризмата  Confused

Моето ходене днес го считам за кардио - 4 часа. От вчерашната тренировка в джима съм с мускулна треска, но се радвам, че съм улучила зоните  Simple Smile Добре, че не ме изгониха. След един час трениране по план метнах малката на едно колело, тя е на 8 и на уредите не и разрешават да ходи, за да може мама да си изиграе латино танците и ми се изкриви врата хем нея да гледам през стъклото, хем да се кълча на мамбо, самба, меренге ритми  Grinning Милото беше навъртяло няколко мили и се беше задъхало докато отида да си я прибера  Laughing

# 78
Благодаря ти, знам аз, че е полезна, отдавна и се каня. Grinning Каква и е миризмата? И на вкус каква е, с какво би я сравнила, Atalanta?

# 79
Бибита, Атланта, пробвайте Qi'a Superfood на Nature's Path. Това е комбинация от чия, елда и конопено семе. Сипвам по една лъжица към Bob's Red Mill Old Country Style Muesli, добавям лъжица сурово какао или асаи, заливам с кефир, оставям в хладилник за през нощта и та-дааа! Перфектен вкус.

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 05:16 от Фея Кръстница

# 80
Фея, мерси! Ще се пробва! Peace Асаи какво е - аз до сега мислих, че за акай бери говориш. newsm78
Кажи и ти вкуса на елдата с какво би го сравнила?

# 81
Айя, ти за жито ли питаш  newsm78 Според мен това е грухана пшеница.На английски е barley и го има при нас по арабските магазини.

Елдата аз я харесвам.Даже си я смесвам точно с котидж.Много е добра и с масълце и сиренце.Който обича сладичко може да добави малко мед или кафява захар и става като българска попара  Laughing

Фея, все те чета за кефира и не знам защо още не съм си купувала.Все си мисля, че ще е странен на вкус.Утре обаче ще пробвам.

Билянка  Hug опитай котидж в сурова чушка.От тия месестите.Направо чудна комбинация  Peace Много често само това ям за вечеря.

Отчета на мен ми е само шетане и много работа.Такава яка мускулна треска си докарах с Боди пъмпа, че едва ходя.В събота ще я лекувам пак с тренировки  Laughing

Мери иди и си направи снимка, ако трябва.Не отлагай  Hug

Скарлет, все ще те питам и забравям.Ти казваш, че не отслабваш.Исках да питам спиш ли достатъчно? А стрес има ли ? Все неща, които не забелязваме, но оказват влияние на хормоните ни.

# 82
Бибита, асаи се произнася, с ударение на първото "а".

Да си призная, не съм пробвала елда самостоятелно. Само в Qi'a комбинацията съм я яла.

Тяна, кефирът, ако е плейн, напомня много на айрян. Само дето е с лека нотка на ферментация и има повече полезности. Иначе има и кефир с вкус на различни плодове: ягода, малина, кайсия, нар...

Айа, отплащат се 12-те години уроци по немски Simple Smile

SkyBlue, ето една тренировка за прасци http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Best-Calf-Workou … one-and-Shape/8r/. Като укрепнат и наедреят, те ще балансират колената.

# 83
Аз отчитам Jilian - Workout 2
Ся ми е кеф,че започнах нещо ново и непознато и ми е интресно какво следва.

За елдата - в България е разпространена много, някой и казва и "гречка" може и други имена да има.
Тя няма ли малко по висок ГИ или бъркам?  Rolling Eyes
Впрочем има и лющена и нелющена елда.

# 84
  • Murcia, Spain/Ruse
Добро  bouquet
Гледам че обсъждате млеката,а аз отдавна знам че прясното не е полезно след 3 годишна възраст мисля беше newsm78
А,ето и малко инфо http://www.blitz.bg/article/25046
Днес ми е последен ден да тренирам за седмицата,отивам на ГАП ( дупе,крака и корем),после кардио ама и аз не знам колко ще изкарам Laughing

# 85
12 минутна тренировка, която пази коленете, Румяна.
Отивам да закусвам  Heart Eyes

# 86
Добро утро!

Обсъждали сте котидж сирене.Аз си купувам от ЛИДЛ.
ето го: http://fddb.info/static/db/108/C3ZAHRRIG0RYLAXDYFQBLSZ8_999x999.jpg. Не си спомням точно колко струваше, но не беше скъпо.Харесва ми.

Тяна, напоследък и аз си мисля, че причината да не свалям килограми е стрсът.Няма да забравя, преди 4 години синът ми претърпя животоспасяваща операция.Тогава ни ядах, ни спях повече от 10дни.Бях учудена, че напълнях и то основно в корема.След като се успокоиха нещата , покрай състоянието му рязко отслабнах.След време четох, че стресът предизвиква отделянето на повече адреналин и кортизол , което предизвиква тялото да запзва/ трупа/  мазнини.Сега си мисля, че отново това е причината да не мога да стопя корема.Нявсякъде виждам промяна, а там е много малко забележима.Вярно е ,че не съм на 100% стриктна в храненето, но не мога да кажа че се тъпча.Та искам да кажа, че има резон във въпроса ти към скарлет.Пия Неолексан сега /серотонин/ и започнах да се чувствам по-спокойна.Сега ще се постарая и да намирам повече време за сън и почивка.

Иначе се отчитам с поредна тренировка от Инсенити-Max Recovery.

Хубав ден!  bouquet

# 87
Malvina, прави и йога от време на време. Тя помага именно за намаляне на стреса.

Тяна, проблемът ми е точно, че не знам какво е грахана. От феиния превод излиза, че е пълнозърнеста пшеница, но щом казваш, може и да е жито. newsm78

# 88
  • 1st floor
Отчитам се с Боди Революшъна W 2 !!!
Фея, точно за това питам за яйцата. На всякъде пише различно!!!  ooooh! То и за млякото май така се получава...

# 89
Започвам и аз да се замислям дали да не си взема един педометър  newsm78 и аз много малко се движа.

Днес пак 10мин. кардио + Jillian Michaels 30 Day Shred

Започнах преди 2 месеца да тренирам по 20мин, 5 дни в седмицата.
Сега тренирам по 40 мин. почит всеки ден.

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 07:42 от Кalaka

Общи условия

Активация на акаунт