Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 973
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
FitBit-а ми е пристигнал - отивам да го взема Flutter
Какво е това FitBit ?

Модерен педометър Laughing
Измерва колко крачки си направил през деня - целта е поне 10 000 според медицинските стандарти, какво разстояние си изминал, колко калории си изгорил и колко стълби си изкачил. Има и функция за проследяване на съня, която едва ли ще използвам.

Купих го, защото начинът ми на живот е твърде уседнал - най-вече заради работата ми, която е пред компютъра поне по осем часа на ден. Да не говорим, че си нося работа за вкъщи и събота, и неделя - и пак пред компютъра.
Нужно ми е нещо, което да ми напомня, че днес не съм се движила достатъчно, за да стана и да направя, ако трябва, няколко обиколки на кабинета Whistling
Проучванията точно за тези устройства показват, че притежателите им наистина започват да се движат осезаемо повече.
В крайна сметка важен е цялостният начин на живот. Една 30-40 минутна тренировка, пък било то и всеки ден, уви, е недостатъчна, ако през останалото време не се движиш.

# 61
Кога успяхте да изпишете толкова страници, връщам се назад за да чета.

# 62
Прекрасна тема си направила Мерито   bouquet   bouquet   bouquet
И благодаря за съветите относно изварата   bouquet

Фея за първи път чувам за това нещо  котич чийз  Blush
Нищо не ми говори  Blush
На каква цена е ,колко е количеството на една опаковка?
Абе повече инфо ако може ще съм ти много благодарна   bouquet

# 63
Отчитам се с с третата тренировка от програмата "Стегни се" на Румяна - Кръгло дупе и гладки бедра Grinning

А тия мойте пръстчета продължават да ме болят и болката си е все една съща. Не изглежда, че ще минат скоро. Утре ще посетя личната  Cry Страх ме е да не ми кажат да спра да тренирам, защото ще отида да се хвърля през моста на Конниците  Laughing Tired

# 64
Mавина, въпросното сирене представлява така. Няма начин да го няма в бг. Просто незнам марки и т.н. Аз лично не съм му луд фен, въпреки че без сирене не мога.
Скрит текст:
За днес към половин час кардио - Кардио 1 от БР (да не остана назад  Mr. Green) Довърших с 20мин. Recharge на Шалийн
За темата огромно благодаря   bouquet
Мери, съкровище напълно разбирам как се чувстваш точно в този момент. Аз правя, струвам, модифицирам но продължавамн да тренирам. Решила съм да слушам тялото си  Wink Дано всичко е наред мила при теб Hug

# 65
  • Miami
{Тони} , благодаря за инфото  Hug Интересна джаджа е това нещо  Simple Smile А от къде се поръчва и колко струва?

# 66
И аз имам лош опит с нискокачествени млека. Имах ужасен пърхот в косата известно време, какво ли не опитах срещу него, но нищо не помагаше. Докато не спрях да пия в работата кафе с мляко (което е тъпкано с химия). В рамките на дни пърхотът видимо намаля и вече няколко месеца нямам никакъв.
Иначе продължавам да ям млечни, но гледам да са био (органик).
В този ред на мисли, отдавна се каня да опитам да направя ядково мляко сама, но се чудя колко време отнема направата му и колко горе долу бадеми са ми нужни за една чаша мляко. Ако някой е правил, ще се радвам да сподели.  Flutter

Мавина, котидж чийз на мен малко повече ми харесва на вкус от изварата (макар и двата вида млечни да ги ям много рядко), но мисля, че е по-скъп и не знам дали се произвежда в България (доколкото знам само го внасят). В големите вериги магазини трябва да го има на щанда при останалите млечни - сирена, извара и т.н.  Thinking

Мери, дано не е нищо сериозно!

Фея, мерси много за помощта с пазаруването на супер храни.  Hug Повечето наистина са с индентични имена, но ето сега търся нещо грухана пшеница и не намирам. Не е супер храна, но е полезна и ми трябва за една тортена рецепта. Ако знаеш как е на английски или немски, ще съм ти много благодарна.  Blush Малко ставам нахална.  Whistling

-------------
И отчетът за днес: 30 минути с Джилиан - Кардио 3 от БР.

# 67
Ще проверя в Кауфланд има ли го това нещо и колко струва  Peace

Мерито ,дано всичко е наред с теб ,ще ти стискам палци  Peace

# 68
Мавина, котич чийз е извара, ама не е толкова суха, колкото българската. Част от суроватката остава. Често към него добавят по малко 50/50 мляко/сметана, за да е по-мазничко. Това, което аз си купувам няма такава добавка.

Непокорна, Харвард Медикъл Скуул препоръчва едно цяло твърдо сварено яйце на ден. В същото време изследвания твърдят, че холестеролът от яйчен жълтък не влияе на холестерола в кръвта. Върви ги разбери! newsm78

Тони, на нас всяка година служебно ни раздават нови педометри със същата цел: да си дадат хората сметка колко малко се движат всъщност. Организират се и 3-месечни състезания за това коя сграда ще навърти най-много крачки (имаме представителства в 29 щата, всяко от тях с по няколко сгради в стил "кампус"), а след това ни плащат бонуси за участието.

Айа, груханата пшеница се казва whole wheat на английски. На немски е Vollkornweizen.

Обедно отчитам 16 мин тренировка с ластици. Малко ми се видя. Довечера ще правя Джо Дилън.

Днешно меню:

Закуска - мюсли с чия, елда и конопено семе
Обяд - киноа със сьомга, краставица и маслини
Снак - прясно мляко

# 69
Фея, златна си   bouquet

# 70
http://moonbites.net/napitki/mliako-yadki Ето ви един линк за направа на ядково мляко  Heart Eyes

Благодаря ви за подкрепата, ще докладвам какво са ми казали Peace Hug

# 71
Mавина ,продава се и в България,ама е цифра.
Иначе много ми харесва на мен.Много по-вкусно е от изварата.
Продава се в Lidl , Metro , Карфур,Кауфланд,Пикадили - във всяка голяма верига съм го виждала.
Ценат за 150-200 гр - варира от 1.50 и над 2.
Ще го намериш на щанда при изварата и млечните.
 Wink

# 72
{Тони} , благодаря за инфото  Hug Интересна джаджа е това нещо  Simple Smile А от къде се поръчва и колко струва?

Аз го поръчах от Amazon.co.uk - 57.99 лири.

Фея, повече от впечатлена съм от служебните педометри. Страхотна инициатива!
Ех, кога ли и ние ще стигнем до това ниво Whistling

Ядковото мляко го правя в съотношение - една чаша ядки, задължително предварително накиснати във вода от предходната вечер, четири-пет чаши вода. Блендирам, изцеждам с торбичка за ядково мляко/и тензух би свършил работа/. Изсипвам го в кана, прибирам в хладилника и ми стига за около седмица.

# 73
От мен днес At Home High Intensity Interval Training - Cardio HIIT Workout от ФБ и Kelli_s Quick Cool Down and Stretch пак от там, а между двете горна част на Джаки. Труден ми беше хиитът с тези едноминутни интервали, но може би като цяло тренировката ми не беше както трчбва, защото продължават да ме мъчат пробеми със съня, а покрай тях и една кривотия.
Иначе имам мускулна треска от вчерашната 60-минутна коремна табата и то на цялото тяло  Peace'

Аз консумирам много млечни продукти, най-вече кисело мляко всеки ден и по малко прясно в кафето. Успокоявам се, че ги взимаме от фирмен магазин на хора, които имат мандра и като мина от там в края на деня почти не е останало нищо, а и млякото няма нищо общо с това от супермаркетите, не успява и да залежи. Скоро мисля да нападна ядковите млека, но чакам да ми дойде музата  Simple Smile А аз от време на време си правя кокосово мляко. За него какво мислите?

# 74
  • Miami
Тони, на нас всяка година служебно ни раздават нови педометри със същата цел: да си дадат хората сметка колко малко се движат всъщност. Организират се и 3-месечни състезания за това коя сграда ще навърти най-много крачки (имаме представителства в 29 щата, всяко от тях с по няколко сгради в стил "кампус"), а след това ни плащат бонуси за участието.

Shocked  Направо съм изумена даже от тази страхотна идея. Браво! Тук сигурно никога това няма да се случи  Sad

Общи условия

Активация на акаунт