Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 972
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • Лутаща се
FitBit-а ми е пристигнал - отивам да го взема Flutter
Какво е това FitBit ?

Ето това намерих: http://www.fitbit.com/flex

# 46
  • Cambridge, UK
ние пием по 8-10 литра прясно мляко на седмица
истинско е, със срок на годност 3 дена, ако не го свариш веднага се разваля, като го свариш се получава огромен мазен каймак отгоре
мисля, че ни се отразява добре

отчитам се за днес 8К бягане, довечера insanity

# 47
  • Варна
 Привет в новата прекрасна тема, и от мен !
Отчет от мен- Революшън- 3 уоркът + 15 мин. упражнения за бедра,външна ,вътрешна част, и дупе.
Хубав и много пролетен ден от мен !   bouquet

# 48
  • Лутаща се
lili-lilian, лечението на мускулната треска знаеш ли какво е?
Тренировка  Mr. Green
Действай на принципа "клин клин избива". Аз така правя и ми е добре.
Като се замисля скоро не съм имала мускулна треска. Трябва да променя нещо, я натоварването, я вида тренировка. Но нали в момента правя програма, трябва да я следвам. А и ми харесва как се отразява Боди революшън на дупето ми. Макар че и аз забелязвам понаедряване на бедрата и леко разширяване на талията.

# 49
Няма да ми се смеете, но аз обичам... да имам мускулна треска.Напомня ми, че  съм направила нещо полезно и съществено, което не се случва често

# 50
Няма да ми се смеете, но аз обичам... да имам мускулна треска.Напомня ми, че  съм направила нещо полезно и съществено.
newsm10 и аз така, обичам да усещам леко, че съм натоварила добре определената мускулна група.

Мери, мерси все пак! Wink

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 14:41 от Bibita

# 51
  • Варна
Мале, Радост, какви млека продават в БГ!?  Shocked

Фея, те при вас продават и още по-гадни, ама просто ти не ги купуваш  Peace

Radost Nezemna  плашиш ме  ooooh! аз много мляко пия и знам,
 че не е много хужаво, но не мога да се спра.

Ааа може, ама мотивация трябва  Grinning И аз имам периоди на прегрешаване с млечни, но обикновенно си знам лимита. Да не говорим, че от тея хормони, с които са натъпкани по-бавно става отслабването и махането на целулита. Моят основен източник на белтъчини са целите яйца.

Интересни мнения сте дали за изварата.Моето е друго.Аз харесвам изварата точно българската и много съжалявам, че я няма тук.Изяла съм наистина много и никога не съм имала проблем с цикъла или какъвто и да е друг нито от нея, нито от други млечни.Ям млечни с удоволствие, най-вече сирена и подобни.Прясно и кис. мляко по-рядко.
Прясното мляко води по точки в създаването на проблеми. Киселото е преработено веднъж от бактериите и е по-добрият избор.
Явно наистина, както спомена някой, отразява се различно на всеки.

# 52
  • 1st floor
Моят основен източник на белтъчини са целите яйца.

Обожавам варени яйца!!!  Heart Eyes Но така и не рзабрах, каква е допустимата дневна доза за жълтъците. На всякъде пише различни неща. Вие по колко яйца консумирате максимум?

# 53
Amantes de la siesta! ,узряло авокадо ли си избираш?
Когато се хване и натисне леко с палеца,той лекичко трябва да потъва - не много.По това се познава зрялото. А като го отрежеш ,много лесно трябва да можеш да смачкаш самият плод.
А за мускулна - аз също обичам чувството,защото и все по-рядко го усещам
НеПоКоРнА ,мисля,че си е индивидуално,но съм чела и скорошни изследвания,че дори по едно яйце на ден може т.е 7 в седмицата.
Я ми кажете - като свалих програмат на Джилиан и в съветника за храненето имаше изброени забранени храни  и ми се стори странно,че изключва  (по памет казвам ) - фъстъци,ягоди,соя и някой зеленчуци като броколи ,карфиол.. Които го е видял това,някакво мнение ( за соята -ясно)

# 54
Ами не му разбирам на авокадото, но откакто го опитах и все едно ядох сапун- не съм купувала...Но мерси за съвета

# 55
  • Miami
Я ми кажете - като свалих програмат на Джилиан и в съветника за храненето имаше изброени забранени храни  и ми се стори странно,че изключва  (по памет казвам ) - фъстъци,ягоди,соя и някой зеленчуци като броколи ,карфиол.. Които го е видял това,някакво мнение ( за соята -ясно)

Аз доколкото разбрах за броколи и карфиол е да не са сурови. Имаше едно RAW преди тях в описанието  Thinking После даже някъде из рецептите май мернах, че има броколи.

# 56
  • 1st floor
Ами не му разбирам на авокадото, но откакто го опитах и все едно ядох сапун- не съм купувала...Но мерси за съвета
И на мен не ми хареса. Яла съм го преди много години в крем супа, ама спомена е още свеж. Laughing Често го заглеждам по суперите, но не смея да пробвам пак...

# 57
  • Варна
Аз ям 3-5 яйца дневно; всеки ден и винаги със жълтъците, години наред (не ям месо, млечните ги обсъдихме, риба рядко защото не обичам). Холестеролът в яйчният жълтък няма негативен ефект върху обмяната на в-вата. Това са остарели митове, които вече са развенчани. Информация по темата има предостатъчно в Интернет.

Ааа да отчета днес 2ч с колелото Grinning

# 58
И нова тема  Hug Благодаря  Hug
Още нямам сили от грипа, но от другата седмица съм пак в редиците  Crazy

# 59
  • Cambridge, UK
във фантастико има промоция на авокадо - 89 ст мисля, че беше
твърди са, но до 2-3 дена ще узреят

Общи условия

Активация на акаунт