Като пролетни кокичета, бързо раснат ОКТОМВРИйските мъничета!

• 20 666
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • София
hubba bubba, прекрасни новини! Браво, мила, много се радвам Simple Smile А за лимфоцитите и левкоцитите - не се притеснявай, при бременните е абсолютно нормално да са такива стойностите!

# 616
  • Пловдив
hubba bubba, прекрасни новини
Hug
малкото от-до ли е 4см или от главата до дупето

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 19:56 от mannuella

# 617
  • Варна
Здравейте, момичета! Благодаря отново на всички ви!  Hug Видях, че е коментиран рисковия период, но не искам да ви разказвам какво се е случило, за да не ви травмирам-не мислете рискови периоди.... бъдете оптимисти без да броите дните и се грижете за себе си и за малките човечета! Желая на всички ви октомври да гушкате здрави малки човечета!
п.с. някой ако иска подробности относно рисковите периоди и с какво точно са свързани да ми пиши на ЛС, бих споделила, но не искам да натоварвам тук всички! Сега мислете само положително, аз ще влизам да ви чета и чакам само хубави новини!!!! Бъдете здрави и много се пазете заради малките същества във вас!!!  Hug

# 618
Момичета, като ви чета как виждате мъниците ме хващат лудите, че до моя преглед има още доста newsm45 . Искам да си видя и мойто съкровище и ръчички, и краченца.. и всичко да е наред. Нямам търпение  Heart Eyes

# 619
hubba bubba, прекрасни новини
Hug
малкото от-до ли е 4см или от главата до дупето

Като гледам снимките , пък и като сравнявам с табличката от 1ва страница , на този етап се мери до дупето . То нали си стои все още със свити крачета , поне нашето все е в такава поза...  Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 20:40 от hubba bubba

# 620
  • Sofia
Да ви попитам нещо, напоследък доста кихам и понякога много остро ме заболява или около десния или около левия яйчник, а понякога и по средата. Възможно ли е от много силно и многократно (кихам по няколко пъти на веднъж) да се появи/задълбочи отлепване?

Лежа в нас, защото ми е лошо от седмици, а от няколко дни съм и с отлепване и не си обяснявам от какво е, а продължавам да лежа и кихам, на преглед съм на 8.04 и до тогава какво - да лежа ли!??  ooooh! не знам как ще я караме... Но наистина бая си ме пробожда...

# 621
К@М@ , и аз имам същите притеснения , а забравих вчера да питам . От седмица насам съм или със запушен нос или с ужасна хрема (предполагам поредната бременна екстра) , като и двата случая са придружени с често и продължително кихане . И мен много силно ме прорязва , като кихна , но не мога да се контролирам , забелязах само , че като съм леко присвита сякаш не е толкова интензивно усещането  Rolling Eyes Дано причината за тези болежки е в разтегнатите връзки и мускули , а не в бебето , все пак тези оплаквания са често срещани...   newsm78

# 622
Здравейте, записвам се и аз в темичката, която чета от около месец  Crazy Терминът ми е на 23.10.2013г.  Heart Eyes

# 623
Момичета,
и аз имам такава прерязваща болка когато кихна, но и аз някак инстинктивно се свивам и болката е много по-слаба - нямам представа каква точно е причината, но щом не е само при едно момиче, значи е ОК Wink Simple Smile
Хубав ден с повече позитивни мисли! Simple Smile

Радост, добре си дошла Simple Smile

# 624
  • София
Добро утро. Да напиша и тук резултата от снощния преглед. Всичко е наред. Имаме си бебе 3,4 см. Отговаря на 10 седмица и 2 дни. Въпреки късната О. сме 3 дни напред засега. Мърда с краченца и ръчички.
На мен ми се стори, че док го мери цялото, а не до дупето.

Хуба буба, браво зая хубавите новини.  Hug

# 625
Аз тази сутрин имах такава болка при рязко обръщане в леглото - нещо ме прониза в ляво. Но си го обяснявам като мускулен спазъм.

# 626
За кихането и аз да се запиша, по същият начин е и при мен често кихане с прорязваща болка. А и това гадене няма спиране дано да не продължава много, че това ме мори много.

# 627
добро утро майчета как сте днес
и при мен кихането е проблем действително като се присвия не ме боли толкова  така че свивайте се на кълбо  Mr. Green

# 628
veseto87, най-вероятно до дупето го е мерил, понеже аз съм около седмица пред теб и вчера бебо (който според док е момченце Simple Smile ) е 4.5см със свити крачета, а като ги опъна в един момент направо двойно по-голямо ми се видя Simple Smile Не знам как така избързват тези бебоци, но и при нас има разминаване с 3 дни Simple Smile

Габи, с това гадене и аз съм в отбора - моето е вечер, но е ужасно Sad сношти пак беше голяма мъка...нямам търпение да отшуми вече...

# 629
hubba bubba, Весе , прекрасни новини сте донесли  Hug Лошо няма, нека спи бебочето.  Heart EyesНашето е такова диване, че не даде да видим момиченце или момченце е. Днес ще ходя до клиниката за изследвания и пак ще мина през доки пък дано да се е кротнало и се покаже тоя път  Praynig
За кихането и при мен е така. По-странно е, че като ида до тоалетната и ме е страх да напъвам с този запек, прорязва ме и имам чувството ,че ще се отлепи   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт