Като пролетни кокичета, бързо раснат ОКТОМВРИйските мъничета!

• 20 663
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Гъбчо , стига ужасии  ooooh! Определено не трябва да се напъваш , опитай с по-горе изброените методи да разбиеш положението  Mr. Green Чувала съм и за някакви шоколадчета "Комфорт" , май били доста ефикасни  Peace

# 631
тези шоколадчета комфорт са ефикасни със сена са обаче се получават колики и боли корем който може да търпи да пробва Laughing

# 632
hubba bubba, аз съм на сиропче и помага, но гледам да не го пия вски ден. Страх ме е да не свикна само със сироп да ходя и понякога се мъча по стандартния начин  Mr. Green

# 633
Аз по принцип и преди не бях от най-редовните , но в началото и при мен се беше затегнало доста положението  ooooh! Отскоро се пооправи - веднъж на два дни , доволно  Mr. Green Но аз започнах да пия и по едно кафе сутрин , може и това да ми помага малко...  Rolling Eyes
Много ме мори мен тази хрема , дали ще продължи до края ?  Sad

# 634
Аз по принцип и преди не бях от най-редовните , но в началото и при мен се беше затегнало доста положението  ooooh! Отскоро се пооправи - веднъж на два дни , доволно  Mr. Green Но аз започнах да пия и по едно кафе сутрин , може и това да ми помага малко...  Rolling Eyes
Много ме мори мен тази хрема , дали ще продължи до края ?  Sad

Ох, не знам.То при мен не тече нослето, а е запушено,а вечер е много зле положението. Като гледам с времето се изостря, не става по- добре.

# 635
И аз да се отбележа с кихането- задължително кихам най-малко по два пъти и ме дърпа или от ляво или от дясно, но и аз установих, че като съм свита или не боли, или е съвсем мъничко.

# 636
Добро утро и от мен момичета!Мн се радвам за хубавите новини и мн съжалявам за отписалите се!Това с кихането е мн гадно но както виждам май всички са му хванали цаката.При мен се получава и стрин при изтягане,направо ме скъсва.А с първата бременност след 5-тия месец при изтягане ми се схващаха мусколите на краката,така че избягвайте го ако е възможно!  Grinning Аз в понеделник съм на БХС във Фемина ще пиша какви са резултатите!Хубав и усмихнат ден на всички!  Wink

# 637
  • Пловдив
Veseto честито
Моето бебе върви един ден напред и е дълго 2.3см до дупето.
За кихането и протягането-имам същия проблем.И аз се свивам и няма болека
От днес съм на Вивотон С,заради ниското кръвно-дано помогне

# 638
  • Sofia
Ей, да, вярно напрежението отива в мускулите на корема...ами ще кихаме клекнали...  Joy

Дано не съм се отлепила от това или напъните на повръщане, защото ако е така всички трябва много да внимават, а лекарите да вземат да съветват малко повече, не ние да ходим подготвени с инфо и въпроси. Понякога съм бясна на всички лекари  #2gunfire

# 639
  • Sofia
Veseto честито
Моето бебе върви един ден напред и е дълго 2.3см до дупето.
За кихането и протягането-имам същия проблем.И аз се свивам и няма болека
От днес съм на Вивотон С,заради ниското кръвно-дано помогне

Успокояваш ме, защото моето в 9.2 гс беше 22,4мм и ми казаха, че отговаря на 5 дни назад. Щом и вие сте така като размери, значи сме си идеални!!!  Heart Eyes

# 640
Тази работа с измерването на такъв ранен етап е толкова относителна...Едно трепване на ръката на лекаря или едно движение на такова мъничко бебе дават доста сериозни отклонения , така , че хич никой да не се впечатлява и тревожи . Аз от вчера имам 6 снимки и на всяка пише различна г.с. спрямо различните размери на бебето .  Mr. Green

# 641
  • Sofia
Тази работа с измерването на такъв ранен етап е толкова относителна...Едно трепване на ръката на лекаря или едно движение на такова мъничко бебе дават доста сериозни отклонения , така , че хич никой да не се впечатлява и тревожи . Аз от вчера имам 6 снимки и на всяка пише различна г.с. спрямо различните размери на бебето .  Mr. Green

Hug  bouquet права си

# 642
K@M@,
май имаш право - до този момент нито един съвет не съм получила - чакат ние да ги питаме, а аз вчера притеснена, че си сменях и лекаря и забравих всичките си въпроси - другия път пак ще отида със записки Simple Smile Но аз така се развълнувах като видях бебето, че пулса ми се ускори и забравих всичко Simple Smile На моменти главите хич не ни слушат покрай тази бременност май Simple Smile

Що се отнася да размера - док беше много внимателен и няколко пъти го мери бебето от различни ъгли и понеже като цяло си има отклонение се спря на среден вариант, но въпреки това като цяло при мен бебето върви няколко дни напред - да е живо и здраво и дано това не е проблем за в бъдеще Simple Smile

# 643
  • София
На мен док вчера ми каза да спирам Утрогестана, а тая от ЖК каза поне до 12-13 седмица да пия... newsm78
И още нещо да питам. На вас за какво ви изписват магнезий? При мен и дума не става за това.

# 644
На мен ми го изписа вчера заради болките , които имам и за които не откри конкретна причина при прегледа . От други в темата знам , че се изписва и при контракции . Мисля , че действа отпускащо върху мускулатурата , защото се препоръчва и при мускулни крампи .

Общи условия

Активация на акаунт