Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 68 089
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 975
Да, пропуснала съм номера...
Носи 41ви, понякога му е леко тесен обаче....

# 976
  • Sofia
Момичета, по моя въпрос с надраните балеринки написах на немците това: Dear Sirs, I have received these shoes: Andrea Conti 0591226, Damen Ballerinas, Silber (silber 096), EU 35, but after first wearing, they both were scratched.I have photos: http://prikachi.com/images/777/6021777w.jpg, http://prikachi.com/images/774/6021774g.jpg, http://prikachi.com/images/773/6021773l.jpg. I hope that they are not 1-day shoes. Please let me know how this problem can be solved. P.S. My daughter loves these shoes. Thank you in advance.
И получих отговор: Normally, I would ask you to return this damaged item to our storage. Meanwhile I would create a free replacement for it but considering the diverting stability of this item, I recommend that I will create a full refund for this item. You dont have to return this item to our storage because the shipping cost will be as high as the original amount of this item.
Сега къде да щракна, за да ми върнат парите?
За aniK   bouquet

Понеже са ти отговорили двуяко - дали да ти пратят риплейсмънт или да ти върнат парите, може би това, което е предложила Русалка, няма да е достатъчно. За по-сигурно, пак от контактната форма, с номера на поръчката, напиши колко са коректни и как ако наистина ще са такива "кекави" (това, не знам как ще го преведеш  Joy), би предпочела това, което те предлагат - да ти върнат парите  Peace

# 977
  • Пловдив
забързах тези   38 1/2  дано не са ми големи ...
а това XTI го умувам още

Имам Move on балетки, купих си ги от Париж след едно дълго и изморително ходене Simple Smile Невероятна подметка и качество.
Като дойдат да покажеш реална снимка непременно! Ще чакам.

Ако са ти големи сандалките, непременно свирни  Praynig, очите ми останаха

# 978
Токът на JS не е облечен според мен Rolling Eyes преди време го обсъждахме, струва ми се, че е от пластмаса в цвета на ботите, а не облечен в кожа.
Облечен е за съжаление, но ботите са много хубави  Peace

# 979
  • Пловдив

Понеже са ти отговорили двуяко - дали да ти пратят риплейсмънт или да ти върнат парите, може би това, което е предложила Русалка, няма да е достатъчно. За по-сигурно, пак от контактната форма, с номера на поръчката, напиши колко са коректни и как ако наистина ще са такива "кекави" (това, не знам как ще го преведеш  Joy), би предпочела това, което те предлагат - да ти върнат парите  Peace
Peace Сори  Embarassed Русалчето се изрусалчи чела недочела!

# 980
Да, пропуснала съм номера...
Носи 41ви, понякога му е леко тесен обаче....

ето какво казва търсачката Simple Smile

# 981
Пожелайте ми късмет този път да е наред всичко с избора ми на пътъци, че нещо зациклих на дефектни напоследък.
Избрах тези и ... тези. Crazy
Благодаря на всички за предложенията! Hug  bouquet
Поздравче с една от песните, които обожавам и като слушам просто мога да полетя! Heart Eyes  bouquet

# 982
Здравейте  Hug
Помогнете ми с предложения за кожени мъжки спортни обувки за пролетта  42-43 номер newsm78

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 11:04 от sun_beni

# 983
  • Бг
Здравейте  Hug
Помогнете ми с предложения за мъжки обувки за пролетта  newsm78

Кожени или не, по-спортни, по-елегантни, кой номер ?

# 984
  • Пловдив
Пожелайте ми късмет този път да е наред всичко с избора ми на пътъци, че нещо зациклих на дефектни напоследък.
Избрах тези и ... тези. Crazy
Благодаря на всички за предложенията! Hug  bouquet
Поздравче с една от песните, които обожавам и като слушам просто мога да полетя! Heart Eyes  bouquet
Пожелавам ти го от сърце! Тези модели няма как да те разочароват /пу, пу/. Утвърдени и доказани марки са. /Освен ако те не са объркали номера, както е с едни прекрасни сандали Хъш Пъпис, с които се сдобих от размените, но им е лепнат   Mr. Green етикет № 39. Те категорично са 40/.
Благодаря   bouquet за прекрасната  Heart Eyes песен!

# 985
Здравейте  Hug
Помогнете ми с предложения за мъжки обувки за пролетта  newsm78

Кожени или не, по-спортни, по-елегантни, кой номер ?

по-скоро спортни, кожени, 42-43 номер  Simple Smile

# 986
  • Бг
43-ката от тези е на много добра цена, но не знам нищо за марката.
Още едни.

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 11:25 от Alexa_a

# 987
43-ката от тези е на много добра цена, но не знам нищо за марката.
Още едни.

Alexa_a хареса ми първия модел, нещо такова искаме  Peace само незнам за номера дали 42 или 43  newsm78

# 988
# 989
Има ли някои с получена поръчка от френското явари от 01,03??? На мен също ми върнаха парите днес Sad Интересно ми е дали са отказани само маратонките на Скечерс или и други обувки са отказани newsm78

Общи условия

Активация на акаунт