Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 67 996
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 125
Ти кой размер гледаш?
35
Въздишам и по тези http://www.javari.de/Jo-Ghost-1301-Fashion-Stiefel/dp/B007XPIHWS … L=%2FshoppingCart , но обиколка на прасеца 34 см. вече ми идва доста, та дори и с връзките едва ли ще компенсирам разликата.
Наблюдения дали си отговарят на размера Candice Cooper ? И докато си пишех вече в Амазон им вдигнаха цената  ooooh!

# 1 126

Момичета, споделете нещо за тази марка Citygate - отговарят ли си, за нормално стъпало като ширина стават ли?

Скоро си купих тези . Според мен си отговарят и стават за нормален крак. Моят е към леко широк и са ми на границата, но са много меки и нямам притеснения. За цената им съм доволна.

# 1 127
  • Sofia

Като го няма наличен, няма как да ги намалят още Sad

# 1 128
  • Варна
Аз вчера взех поръчка изпратена на 19ти. Вече няколко поръчки пускам от немско откакто не са с ДЧЛ и са ми пристигали най-много до ден след посочената дата от тях.   Peace Струва ми се, че просто в някой бг пощенски клонове спят(надявам се само да спят, не да злоупотребяват). Е как се оказа, че на Бижу пратката си седеше в клона от няколко дни, а ни разписка, ни дяволи.
защо да не са с ДХЛ - аз вчера получих точно с ДХЛ поръчка от там  newsm78
Ами явно аз тегля редовно късата клечка. Вече 3 поръчки от НЕМСКОТО джавари ми идват по пощата, пратени от Англия.
Бижу ех че хубаво са ги сметнали.  Laughing Навярно са ти върнали и в едната, и в другата карта пощенски. Или ги няма с математиката.  Mr. Green

# 1 129
Бижу ех че хубаво са ги сметнали.  Laughing Навярно са ти върнали и в едната, и в другата карта пощенски. Или ги няма с математиката.  Mr. Green
Наистина не разбрах какво се получи, но май получих пощенски два пъти. Thinking Laughing

# 1 130
Появява се наличен от време на време и ако ми е късмет май няма да му устоя  Embarassed

# 1 131
Появява се наличен от време на време и ако ми е късмет май няма да му устоя  Embarassed
Аз го виждам наличен 35-ти номер в момента. 102,82 € 389,00 €

# 1 132
  • Бг
Едни балетки от детската секция, изцяло кожени за 21 евро, номера 37 и 39. Има ги и в синьо, 40-ката е на 26 евро, а 38-цата с две евро по-скъпа.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 12:27 от Alexa_a

# 1 133
  • Sofia
Аз го виждам наличен 35-ти номер в момента. 102,82 € 389,00 €

35 виждам само от Jo-Ghost, Но те не ме грабнаха толкова. От Candice ли виждате 35 и на каква цена е.
Мацки, аз май ще съгреша с кафяви  Embarassed ooooh! Не мога да се понасям  Sick Черните не ми харесват толкова...

# 1 134
Аниии, спри се, женОооо! Зарината си, вземи се в ръце! Няма кога да ги носиш, имаш прекрасни обуща, които не си обувала , а се зариваш с още. Naughty

Е, Бижу, за пореден път се разбра, че си гъста с Немците. Wink

Чакам си куриерът, но ни вест ни кост, поне да ми се обади да знам кога ще дойда, че не смея да изляза 1 кафе да изпия Joy

# 1 135
35 виждам само от Jo-Ghost, Но те не ме грабнаха толкова. От Candice ли виждате 35 и на каква цена е.
Аз за вторите говоря, не разбрах че за първите става въпрос. От тях няма 35, да.

Рони, до сега бях гъста с англичаните. С тези не разбрах как и кога се сближихме. Mr. Green Laughing

# 1 136
момичета помагайте Crocs ми ги няма при гъбите  краен срок за доставка беше 28 02  къде да пиша на амазонците до сега не  ми се е случвало такова нещо

# 1 137
  • Бг
aniK, преди няколко поста май спомена, че имаш в излишък кафяви, бежови и тъмно зелени  hahaha.

# 1 138

Мацки, аз май ще съгреша с кафяви  Embarassed ooooh! Не мога да се понасям  Sick Черните не ми харесват толкова...
Последно Candice  35 -ти номер бе на 77.33 евро и май това за последната седмица му бе най-ниската цена, ако не се лъжа
Подкрепям Alexa_a, спри се aniK, че ще се чувствам виновна  Embarassed
Бижу, немците ти засвидетелстват внимание  и държат да се сближите повече. Може би е вид извинение, заради последните терзания  Peace

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 12:25 от Perseuss

# 1 139
Пепине, пиши им през контактната форма!

Бижу, ако имам проблеми независимо с кои, ще те карам ти да им пишеш Crossing Arms Wink Важното е, че сте гъсти, пък от кога не е важно.

Алекс, не виждам синьото ти предложение.

Колкото до Анито ни...тя е частен случай Heart Eyes

ПП.и да се оплача, че малкото ми стоножче си остана без сандалки за лятото. Confused Никъде няма нищо хубаво и изгодно 26номер за младеж. Sad 35 евро няма да дам за сандали, пък Crossing Arms това е най-евтиното и кожена, което намирам

Общи условия

Активация на акаунт