........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 339
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
zornitsapencheva : моята е на половината гръб и ми я направиха на два пъти по 3 часа като между двете сесии имаше около 1 месец разстояние.

Lets: няма да ти е лесно да намериш читав татуист, който да татуира дъщеряти на тази възраст, моят каза, че не татуира лица под 16 дори с присъствие на родител.

# 31
  • София
Аnuca, намерих татуист. В понеделник трябва да се обадя, да видим за кой ден ще я вземат, защото имат работа за два месеца напред. Студиото е ARTCORE TATTOO. Общо взето и той ме посъветва да я разубедя, но наистина много иска и от две години чака този момент. Просто не мога да се отметна от дадената дума. Да не говорим, че това, което си е избрала и на мен ми харесва Grinning. Аз за по-сигурно и на личната лекарка се обадих, защото една реваксинация й предстои. Иначе баща й ще я води, това си е условие на самото студио.

# 32
Здравейте, искам да изкажа разочарованието си от студио Sofia Ing Tattoo и татуиста Цецо. След предварителна уговорка за час и ден, ме изпрати да пия кафе за един час, защото тъкмо седнал друг  преди мен. За десет минути работа за един надпис на китката ми взе 80 лв. и даже не е направена както трябва. Буквите не са запълнени, дори едната не е цяла. Има дупка. Вече съжалявам, че си я направих.

# 33
letas, всеки има различно усещане за болка
Напълно съм съгласна! И на мен ми говореха, да се приготвя за "адската болка" и какви ли не неща (на пръста) и като отидох и ме започнаха... чак ми стана смешно какво очаквах, а то какво се оказа  Joy
Аз съм сигурна, че ще изтърпи, щом си се съгласила, няма да се отметне Simple Smile Мисля, че всички 14-годишни в момента си мечтаят за майка като теб Simple Smile

хах да съгласна съм..колко ли дечица си мечтаят именно за това!Моята лично никога не е била против. Никога не ме е спирала да си направя тату.Аз също бях около на 15 някъде когато поисках долу на свода на кракът  или на плешката да си направя!И тя ми каза ок обаче хубаво си помисли дали точно там и дали точно това което си харесала искаш на 100%.И то лека по лека времето си мина и аз се отказах.И добре че не съм си направила тогава хихи като се сетя каква глупост беше Simple Smile Но пък сега съм с цели 3 татуировки и всички си ги харесвам!! Simple Smile) Според мен не трябва да се бърза с избора или мястото на самата татуировка..в крайна сметка е за цял живот кажи речи..а отностно за болката и аз си мислех че на гърбът и долу на свода  боли многооо ,но се оказа че не било толкова страшно   Laughing Laughing Laughing  Ако един ден имам деца също бих им позволила да си направят тату!Не че някой ще ме пита сигурно но хихих

adorable- много кофти се е получило Sad много неприятно но понякога прехвалените татуисти или студия не означава че са най добри или тн...започват малко по малко да претупват сякаш..Не знам...аз чух за Бътерфлай студио че е добро..този Боби мисля че се казваше..спечелил беше наскоро 1 награда на тату феста ако не се лъжа не знам...Не се отчайвай ще я поправиш! Peace Peace Peace

# 34
zornitsapencheva : моята е на половината гръб и ми я направиха на два пъти по 3 часа като между двете сесии имаше около 1 месец разстояние.

Lets: няма да ти е лесно да намериш читав татуист, който да татуира дъщеряти на тази възраст, моят каза, че не татуира лица под 16 дори с присъствие на родител.

чакам снимкааа  Money

# 35
  • гр.Варна
Момичета ,помогнете да си намеря символа на безкрайността,искам нещо стилно и интересно. Praynig

# 36
http://m.facebook.com/photo.php?fbid=545231352173679&set=a.2 … ndex.php&_rdr

Bulgari_bs
Това  е моята трета сега след като е заздравяла (3м по късно) е много красива.След като се обели и заздравя изсветля и е красота.Много съм доволна.Ще я снимам заздравяла и пак ще кача.

# 37

Bulgari_bs
Това  е моята трета сега след като е заздравяла (3м по късно) е много красива.След като се обели и заздравя изсветля и е красота.Много съм доволна.Ще я снимам заздравяла и пак ще кача.

страхотна е  Heart Eyes Обожавам рози за татуировка.....особено червени. Красота!   Heart Eyes

# 38
Здравейте, искам да изкажа разочарованието си от студио Sofia Ing Tattoo и татуиста Цецо. След предварителна уговорка за час и ден, ме изпрати да пия кафе за един час, защото тъкмо седнал друг  преди мен. За десет минути работа за един надпис на китката ми взе 80 лв. и даже не е направена както трябва. Буквите не са запълнени, дори едната не е цяла. Има дупка. Вече съжалявам, че си я направих.

След като не ти харесва изпълнението имаш право да поискаш от татуиста да ти поправи татуировката и то без да ти взима пари! Понякога несъвършенствата започват да личат, след като се обели татуировката. В този случай просто се запълва, довършва и т.н. Така че си в правото да поискаш поправка. Още повече, че това са съвсем поправими неща. Не се тревожи Simple Smile

Anuca СТРА- ХОТ - НА Simple Smile

# 39
Благодаря Ви:)))))

# 40
  • БГ
Момичета ,помогнете да си намеря символа на безкрайността,искам нещо стилно и интересно. Praynig

Заповядай линк - не е като да няма Simple Smile цък

# 41
  • гр.Варна

Заповядай линк - не е като да няма Simple Smile цък
Много ти благодаря!   bouquet

# 42
  • БГ
Здравейте,
случайно попаднах на този татус, но страшно много ми хареса и реших да го споделя Simple Smile

цък

# 43

Bulgari_bs
Това  е моята трета сега след като е заздравяла (3м по късно) е много красива.След като се обели и заздравя изсветля и е красота.Много съм доволна.Ще я снимам заздравяла и пак ще кача.

!
ОХ уникална е ееее Страшно много ми хареса!Браво!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 44
  • София
Здравейте, момичета! Днес дъщеря ми си направи татуировката на врата. Каза, че болката не била нещо особено, и тъй като отиде с баща си, въпросната татуировка вместо 5-6 см. е по-голяма Simple Smile.
Утре и снимка ще кача.

Общи условия

Активация на акаунт