........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 367
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Подуването и отичането в твоя случай е съвсем нормално, а за татуса мажи го много фино с каквото са ти казали докато се обелят и люспичките, стои малко като изпръхнала кожата, това си е нормално, да не те притеснява. Аз моите на този етап си ги мажа с овлажняващ лосион на Ла Рош за суха кожа.

Благодаря  Hug
Татуса стана страхотен. Той е със светлосенки, използвана е и бяла боя ...и не вярвах, че ще изглежда толкова красиво.

Аз единственото място, което не харесвам за татуировка това е бедрото. Не съм видяла тату, което не да не е красиво, а да стои красиво на женско бедро. Особено, ако е отпред.
Ако е отстрани е може би една идея по-добре, но за мен това е най-лошия избор а татуировка. Но само споделям мое лично мнение и виждане   bouquet

# 556
Искам на бедрото,защото не искам да се вижда през цялото време,пък и си имам мерак на бедрото от много време.
Самсара може ли снимка на татуса ти  Hug

# 557
Искам на бедрото,защото не искам да се вижда през цялото време,пък и си имам мерак на бедрото от много време.
Самсара може ли снимка на татуса ти  Hug

Лятото ще се вижда. И имай предвид - ако си по бельо или с бански ще стои добре. Но представи си татуса с пола, рокля, къси панталони. Не те разубеждавам, само да помислиш от всички страни преди да вземеш решение  Hug

Не съм я снимала. Ще я снимам, и ще ти пратя на лични. Само не обещавам кога Simple Smile

Моята е на глезена. С обувка с каишка през глезена няма да стои добре напр. Или поне на мен не ми харесва, каишката минава през средата на татуировката.

# 558
  • София
Хаха, за някои е важно татуса да не се вижда, а аз си направих на челото по средата, голям и плътен надпис, там няма шанс да остане незабелязан Laughing А на тату конвенцията в Бургас преди 10-тина дни си направих това на ръката Simple Smile

# 559
Самсара може ли снимка на татуса ти  Hug

Лятото ще се вижда. И имай предвид - ако си по бельо или с бански ще стои добре. Но представи си татуса с пола, рокля, къси панталони. Не те разубеждавам, само да помислиш от всички страни преди да вземеш решение  Hug

Не съм я снимала. Ще я снимам, и ще ти пратя на лични. Само не обещавам кога Simple Smile

Моята е на глезена. С обувка с каишка през глезена няма да стои добре напр. Или поне на мен не ми харесва, каишката минава през средата на татуировката.

Да,това съм го мислила,даже си го представих  Grinning . Поли,рокли и къси панталони рядко,много рядко да сложа,не ми е проблем.
Когато можеш,няма проблем  Hug Боли ли на глезена?

# 560
  • Street of Dreams
Успях да се шокирам - татус на челото?! Shocked Много съм любопитна да го видя или поне да узная какво пише? Grinning

Не виждам причина татуировка на бедрото, която се подава изпод панталонки/пола да изглежда зле. Виждала съм много такива и стоят страхотно, особено с чорапогащник. Peace
И на мен презрамките ми минават точно по средата на едната роза на рамото, но нямам намерение да съобразявам облеклото си с татуировките си - нито ги експонирам, нито ги крия - просто са част от мен. Peace

# 561
Хаха, за някои е важно татуса да не се вижда, а аз си направих на челото по средата, голям и плътен надпис, там няма шанс да остане незабелязан Laughing А на тату конвенцията в Бургас преди 10-тина дни си направих това на ръката Simple Smile

Grinning
 Единия ми се вижда през цялото време,на ръката е,другия на кръста Simple Smile А точно този ми е малко по-личен Simple Smile)

# 562
  • София
Успях да се шокирам - татус на челото?! Shocked Много съм любопитна да го видя или поне да узная какво пише? Grinning

Ето го. Laughing Може да се каже, че го направих в момент на емоционална нестабилност.. Не съжалявам много, но поне шрифта можеше да е по-подходящ hahaha

# 563
Не виждам причина татуировка на бедрото, която се подава изпод панталонки/пола да изглежда зле. Виждала съм много такива и стоят страхотно, особено с чорапогащник. Peace
И на мен презрамките ми минават точно по средата на едната роза на рамото, но нямам намерение да съобразявам облеклото си с татуировките си - нито ги експонирам, нито ги крия - просто са част от мен. Peace

Друго е презрамка на потник. А и аз само споделям мое лично виждане.
Като цяло е така, татуировките не се съобразяват с дрехите Simple Smile Дали се вижда цялата, или част - няма значение.

Ето го. Laughing Може да се каже, че го направих в момент на емоционална нестабилност.. Не съжалявам много, но поне шрифта можеше да е по-подходящ hahaha

Татуистът е трябвало да те върне и да изчака да вземеш това решение в стабилно състояние.
Моя татуист ми каза, че категорично отказва да прави татуировки на лицето. Негово лично решение.

На глезена мен ме боля много.

# 564
  • Street of Dreams
Да съжаляваш, няма смисъл. Вече е част от теб и ако се тормозиш по въпроса, ще се поболееш само и ще получиш комплекси. Аз се дразня ужасно, когато някой разбирач ми каже коя линия ми е крива на татусите и коя е дебела. Това е деструктивна критика, нищо не мога да направя вече. В твоя случай, татуировката ти е хардкор и отвлича вниманието от хубавите ти очи, но от друга страна, имаш хубави очи и хардкор татус Mr. Green Peace Peace Peace

ПС: моите също бяха правени в момент (година) на емоционална нестабилност, но не съжалявам ни най-малко, освен че евентуално можеше и по-хубави да са. Другия месец продължавам при татуист номер 4, в България. Simple Smile

# 565
  • София
Самсара, щях много да се издразня ако татуиста ме беше върнал и щях да намеря друг.. Все пак намерих при кой да си направя скарификация и да си сложа имплант, та един татуист ли няма да намеря Laughing

OnDiNe_, и мен точно това ме е яд, че можеше по-подходящ шрифт да се измисли и да е като дъга над едната вежда, нещо такова примерно.. Но в конкретния момент, най-малко за естетиката мислех, исках да е възможно най-скандално и брутално Crazy Както и да е, с тази дебелина и плътност и да съжалявам и да не съжалявам вече е късно и нищо не мога да променя, най-много да си нарисувам някакви други неща около надписа, да не стои така самотно Laughing

# 566
  • Somewhere far away
уоу. на челото - доста смело наистина. 
Аз не бих си направила на лицето... но въпрос на  избор , разбира се.

# 567
  • Street of Dreams
Извинети мъ, и аз съм с татус на челото на аварата и досега никой нищо не ми е казал. Mr. Green
Само една потребителка ме попита на лични защо съм била с механизъм на артрита (?!), но нито пожела да ми обясни какво е механизъм на артрита, нито какво би правил на челото ми, абе в крайна сметка пусна го като бомба и замина, може да съм я ядосала с някой пост Rolling Eyes Grinning
Шегата и спама на страна, убедила съм се в едно - винаги и за всичко има кавър ъп, ако не лазер. Така че ако решиш да смениш шрифта - можеш, мястото - не.
Аз за лицето не съм имала мераци до сега, но това, което не посмях, въпреки страхотно желание, са пръстите... Heart Eyes

# 568
  • Somewhere far away
извинена сте, обаче това на аватара никога нямаше да се замисля дали си ти- защото снимката е толкова преработена и фотошопната , че не само аз ами и много хора още не биха предположили , че принадлежи на реалния човек, който седи зад аватара и никнейма. Wink

# 569
  • Street of Dreams
извинена сте, обаче това на аватара никога нямаше да се замисля дали си ти- защото снимката е толкова преработена и фотошопната , че не само аз ами и много хора още не биха предположили , че принадлежи на реалния човек, който седи зад аватара и никнейма. Wink
Оф не, не, това трябваше да е шега Crazy Flutter Laughing Не съм аз на аварата, а моя любимка - Лора Палмър. Казах го в смисъл такъв, че и такова нещо може да стои естествено и красиво понякога, поне според моя вкус Whistling  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт