........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 305
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
  • София
То затова като се рисуваш мислиш първо,а не  плясвкаш нещо е така  и после зор да го разкараш.А и името на детето едва ли ще искаш да скриеш.

# 661
както е тръгнало да показвате:

http://postimg.org/image/hoi3ywb9d/

Това е моята от преди няколко месеца.
При мен се получи същото, първоначално 14 дни ми се струваше голям, после опасения за мястото на което е, но след това всичко мина и сега много му се радвам.

НО, Татуса, който си цопнах минлата година напук на всички , приказки от татуисти и специалисти в това дело, вече заприлича на нищо.
Няма как да го махна, така че ще се покрива Simple SmileSimple Smile
Настоящият дизайн ми е омръзнал, а и беша малко прибързан избор, така че очевидно ще има добавка към него.
Само се чудих дали да го правя на етапи.
Почти съм сигурна, че искам да го продължа към пръстите, като пресича цялата ръка.

Но това, което все още буди колебание у мен, е факта , че рано или късно пак ще избледнее и отново ще се повтаря, а тогава размерът би бил много по-голям, за повтаряне ако го уголемя сега,  а и не би останало място за добавки тогава.
Затова другият вариант е само да го повторя и да добавя някоя линийка и цветче? пък, за по нататък ще го мисля размера?
Вие какво мислите?, или имате ли по-добри идеи?

Благодаря ВИ.

# 662
  • София
Какво значи да повтаряш,аз имам татуировка от доста години цветна и не е мръднала цветово.Коментирай с татуиста.Нито знаем как изглежда,нито какво и каква част искаш да скриеш.

# 663
Какво значи да повтаряш,аз имам татуировка от доста години цветна и не е мръднала цветово.Коментирай с татуиста.Нито знаем как изглежда,нито какво и каква част искаш да скриеш.

Има снимка в цитата,в който съм цитирала  на мнението ми от миналата година

# 664
  • София
Сори не видях.Аз бих я направила с малко цветове,може би малко пеперуди ,буболечки или птица.Но за тази част на ръката е доста видно и ще е кич ,а и ще се набива на очи.По скоро малко цвят и доукрасяване,това от моето скромно мнение с цветна палитра на гърба. Laughing

# 665
  • Street of Dreams
На мен пък това, което наричате "мацаница", страшно ми харесва Flutter Heart Eyes

# 666
  • София
Харесва ти ,правиш си. Laughing

# 667
Чудена е и въобще не е голяма Simple Smile
Благодаря ти  Hug

# 668
  • Street of Dreams
Харесва ти ,правиш си. Laughing

Няма да си направя, но това не пречи да ми харесва. Peace
Това е стил в татуирането, а не нещо нескопосано. Wink

# 669
Запис.  Heart Eyes

Много ми е приятно да видя такава тема.
Имам 5 и един ръкав, не съжалявам за нито една.  Blush
Напоследък забелязвам, че повече хора са се отворили на тази тема и възприемат татуираните нормално. Peace  Случвало ми се е само един непознат човек да ми каже "Хубаво момиче, ама за какво са ти тия татуси". Пък беше млад. Тц тц тц  Mr. Green

# 670
Моля, препоръчайте ми студио в София за поставяне на татуировка.
Ако считате, че би било реклама, може и в лично съобщение.
Предварително благодаря.  bouquet

# 671
Фран, в София студия има страшно много, добри - достатъчно.
Няма как да ти препоръчаме, след като не си споделила какво изобщо искаш да ти "поставят". Стиловете в татуировките са много и всеки татуист си има, първо, афинитет към даден от тях, и второ, свой собствен, който влага.
По-напред в темата са обсъждани и имена, така че започвай да рови и търсиш своя - като му видиш фортфолиото, ще го познаеш Wink

# 672
Да, права си!
Благодаря ти.
Прочетох и двете теми и горе-долу се ориентирах.
Много полезна тема! Благодарности за което!  bouquet  bouquet  bouquet

# 673
  • София
Извинете,нямям време да чета...дъщеря ми снощи се прибра с татуировка.Не е била в студио,девойката,която я е татуирала е демонстрирала отваряне на нова игла пред нея.Това достатъчно безопасно ли е?Какви са рисковете?Маже се с вита-мерфен крем.

# 674
Дори и да е демонстрирала това няма значение.
Професионалистите в студио работят с абсолютно всичко почистено, когато посрещат клиент. Виждала съм го с очите си как преди и след мен момчето, при което ходя чисти и пръска всичко от машинки до кабели, кушетката на която сядам, поставката, на която съм си слагала ръката, ако ме е рисувал там. Не е просто да ти извади нова игла пред теб и да я сложи на машинката...
Също как да сме сигурни, че това момиче е професионалист и рисува добре, а не я е надрала и сега не заздравява добре татуса...
Общо взето за символична сума или за без пари може някой, който не работи в студио да направи татуировка. Много се навъдиха такива и много хора им се връзват, защото просто искат да имат нещо.  Confused
Моят съвет е да поговорите с нея и да се допитате до професионалист в студио дали всичко е наред. Макар, че ако девойката е тийнейджърка едва ли ще се опита поне да чуе какво искате да й кажете.  Confused

Извинете,нямям време да чета...дъщеря ми снощи се прибра с татуировка.Не е била в студио,девойката,която я е татуирала е демонстрирала отваряне на нова игла пред нея.Това достатъчно безопасно ли е?Какви са рисковете?Маже се с вита-мерфен крем.

Общи условия

Активация на акаунт