Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 82 776
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 810
Извинявам се, ако повтарям някого. Тук пише, че има млекомат в Банишора: http://novanews.bg/news/view/2011/08/31/20277/%D0%92%D0%B5%D1%87 … 0%B0%D1%82%D0%B8/

# 811
Животьт е част от природата.Не мисля,че наркоманите или алкохолиците носят вина.Друга е причината.Знаем коя е.
Не знам кое е добре да изчезне и кое не.Не мога да искам такова нещо,такива решения ги прави сьздателят.Природата се саморегулира.Колкото по далече е дадено сьщество или явление от природните закони,толкова повече увеличава шанса си да бьде премахнато.
Ами чети,написал сьм. Peace

И на мен това потъмненото ми хареса.
Причината е-не искам аз да съм виновен,нека да е другия,системата и т.н.,защото така по-лесно се живee,защото еди кой си така ми внушава да мисля,чувствам и да действам,понеже сам не ми се удава.
Aко сега някой се върне към първоначалния първобитен живот със сигурност скоро ще бъде премахнат.

А дали са открити всички природни закони,и дали действат така както ние си мислим?

# 812
  • София - Рим и обратно
Извинявам се, ако повтарям някого. Тук пише, че има млекомат в Банишора: http://novanews.bg/news/view/2011/08/31/20277/%D0%92%D0%B5%D1%87 … 0%B0%D1%82%D0%B8/
Супер... Дано ги направят и на други места.

# 813
Животьт е част от природата.Не мисля,че наркоманите или алкохолиците носят вина.Друга е причината.Знаем коя е.
Не знам кое е добре да изчезне и кое не.Не мога да искам такова нещо,такива решения ги прави сьздателят.Природата се саморегулира.Колкото по далече е дадено сьщество или явление от природните закони,толкова повече увеличава шанса си да бьде премахнато.
Ами чети,написал сьм. Peace

И на мен това потъмненото ми хареса.
Причината е-не искам аз да съм виновен,нека да е другия,системата и т.н.,защото така по-лесно се живee,защото еди кой си така ми внушава да мисля,чувствам и да действам,понеже сам не ми се удава.
Aко сега някой се върне към първоначалния първобитен живот със сигурност скоро ще бъде премахнат.

А дали са открити всички природни закони,и дали действат така както ние си мислим?

По лесно...хм...хайде да чака някой детето ти пред училище и да му продава дрога...детето ли ще е виновно?
За няколко часа могат да се унищожат всички полета,но не.Те са притежание на политиците.И този,който уж се бори за справедливост,здраве и благо на народите,точно той изпьлнява пьклени планове.А останалите разсьждават,че никой не им е виновен.
Хайде стига...

Лично мисля,че не са открити всички закони.Но това не означава,че ги няма и че не действат.
Колкото повече се отдалечаваме от тях (сьзнателно или не),толкова по малко време ще имаме на тази земя.

# 814
Супер... Дано ги направят и на други места.

Аз се позачетох в един друг форум, в който дискутират качеството на млякото и дезинфекцията на млекоматите. Там пише, че има млекомати в: "В София вече има Млекомати със страхотно истинско прясно мляко - Младост 1А- Пред МОЛ CITY POINT, Пазар Ситняково- Пред управлението, Пазар Иван Вазов."

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/55583

Но не съм ходила на нито едно от местата.

# 815
По лесно...хм...хайде да чака някой детето ти пред училище и да му продава дрога...детето ли ще е виновно?

Ако някой продава дрога не е виновен този,който я предлага,а който я взема.Детето ми няма да е толкова виновно,виновна ще съм аз и баща му,задето не сме успели да му изградим вяра в себе си.
И ако обичаш давай примери с твоите деца.

Нe ме интересува кой за какво се бори.Аз не се боря за неща,които не са ми във възможностите,да цъкам с език и да се възмущавам,може само да си докарам конфликт.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 14:51 от ОМ

# 816

Ако някой продава дрога не е виновен този,който я предлага,а който я взема.Детето ми няма да е толкова виновно,виновна ще съм аз и баща му,задето не сме успели да му изградим вяра в себе си.

Нe ме интересува кой за какво се бори.Аз не се боря за неща,които не са ми във възможностите,да цъкам с език и да се възмущавам,може само да си докарам конфликт.

Вярно,как не се сетих.Тези дето я взимат трябва да ги вкарват в затворите,а не пласьорите както е сега.
За конфликтите  ,така е.

# 817
По темата и по-специално за децата вегани и суровоядци, на английски е статията Peace: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:TSEHyPji1rM … ct=clnk&gl=bg

# 818
  • София
По темата и по-специално за децата вегани и суровоядци, на английски е статията Peace: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:TSEHyPji1rM … ct=clnk&gl=bg

Уау!
"Because it's impossible to grow a child healthily on that kind of diet." /raw/vegan/

И какво е това веганче, дето бозае до 4г? Никакво веганче не е! То си хапва млекце! Mr. Green

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 18:38 от L'Agent

# 819
  • Linz
Ами когато се търси целенасочено такава информация, какво да излезе. Пробвай да изпуснеш "not" и ще излезе друго.

# 820
 Simple SmileВсе по-вече деца стават вегетарианци и вегани. Много деца се отвращават от месото, приемете го.

# 821
  • гр. София
Пънки, това в някакви статистически данни ли си го чела?  Rolling Eyes

# 822

Вярно,как не се сетих.Тези дето я взимат трябва да ги вкарват в затворите,а не пласьорите както е сега.
За конфликтите  ,така е.

Имам верен отговор за конфликтите.Ура! Simple Smile
За другото ще си замълча.

Simple SmileВсе по-вече деца стават вегетарианци и вегани. Много деца се отвращават от месото, приемете го.

Ако са се отказали по своя воля,така както доста големи им приемам избора.Другото обаче го намирам за насилие.

R&S   Peace

# 823

Дай линк. Тук хората се стараят, замерваме се с всякаква инфо, а ти ей така - пляс.

# 824
  • София

За месото го приемаме. В статията се говори за деца вегани - т.е. такива, които не приемат никакви животински продукти. Научени от родителите си.

Общи условия

Активация на акаунт