Ами дай ги тези доказателства да ги видим.

Та как трябва да ти ги дам?

Ама не е удобен вьпроса нали?
Е нали ти написах от къде?Какво още искаш? Или не разбираш написаното,тогава не мога да помогна.
Хората не сa в състояние да преживят-връщаме се на храносмилателната система на преживните и на началото на темата,когато не се разбрахме за целулозата....
Масонството знаеш ли откъде произлиза? От Oрфическите школи...
Отговорих ти,но ми изтриха постинга.ОК.
После помията я ядат хората.
Не сравнявам никаква физиология.Питам още ведньж: Откьде набавя прасето и кравата витамините и др.вещества,които толкова искаме да ги получим чрез тяхното месо?
Ама ти домашно прасе виждал ли си на живо и знаеш ли как се храни и се отглежда

[/quote]
Думата "помия" я цитирах от друг човек.
И ставаше дума за прасе.
Глупав е друг.
Е ти ако имаш 4 стомаха и се класифицираш като крава, аз нямам.
Между другото защо не пасеш трева, а си "хапвам с удоволствие месо"? Това в кавичките е цитат от твой пост.
Паса трева,спокойно.Кьде казах,че не паса?А кьде е постинга ми с "хапвам с удоволствие месо"?

Нещо за анаболитни и катаболитни процеси да кажеш, Кристияне? Остави я помията и прасетата, а почети малко за метаболизма, за хранителните вещества и енергията.
От една страна животинските храни са голямото зло и абсолютно ненужни на човека, а от друга ядеш яйца, мляко и месце си хапваш. Странна работа.
Не сьм написал никьде,че живот.храни са голямото зло! и не написах ,че ям яйца,мляко и месо!
Не ми слагай думи в устата.

Защо изобщо си вадите изводи за мен от обективни изследвания,които просто ги изразявам в мисли в тази тема?
Не се занимавайте с мен,не преврьщайте темата в бойно поле срещу мен!

Пак да попитам: Колко и какво месо и за какьв период от време е нужно да се консумира,за да се набавят необходимите според вас вещества,които не могат да се набавят с растения?