Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 81 324
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 995
Не съм следвала химия,затова пък през следването си съм учила доста от нея.
Живея в цивилизация,съобразявам се с времето.За природата не знам от книжки,филми и линкове,а от непосредствен опит.Не знам за теб какво е природа,но явно и никой освен теб не я разбира по твоя начин.Т.е. грешката не е в предаването,а в твоя телевизор.
Не защитавам яденето на месо,само разглеждам фактите-такива каквито СА. Peace

Не исках да си го помисля,но явно не си изключение да мислиш,че хората,които познаваме аз и ти или той и тя са едни и сьщи.

# 1 996
Не усвояваш, когато не знаеш как да консумираш.

И как трябва да консумирам млечни продукти за да усвоя калция от тях ?
Надявам се си на ясно, че млякото е само за бебета Wink и ако можеш да ми посочиш поне едно
животно което пие мляко до дълбока старост  Mr. Green

# 1 997
  • София

Надявам се си на ясно, че млякото е само за бебета Wink и ако можеш да ми посочиш поне едно

Е как, Кристиян пие сурово мляко Simple Smile

# 1 998

Е как, Кристиян пие сурово мляко Simple Smile

Е тук вече тотално се е объркал Simple Smile

# 1 999
Не исках да си го помисля,но явно не си изключение да мислиш,че хората,които познаваме аз и ти или той и тя са едни и сьщи.

Не разбирам изобщо за какво говориш.Хората сме различни и имаме различни потребности.

Аз не съм живтоно,ако ти си няма какво да те убеждавам в нищо.Ако искаш да консумираш мляко ще намериш начин.Като не искаш ще си намериш прични-за всяко нещо е така.

# 2 000
Човекьт(пьрвобитния),който не е имал знания(не е знаел хитринката на ОМ за усвояването на калция) значи е пиел мляко без да го усвоява...Каква загуба....

# 2 001
...
1.салата-около 300 гр, пържола-около 200 гр, зелен боб-около 200 гр,  1-2 филийки хляб
2.салата-около 300 гр, 10-12 маслини, 2 пълнени гъби с тофу

Чисто хипотетично, в кое от двете менюта има повече химия?Количествено?

ти сериозно ли смяташ, че нормален човек яде в такива количества?
ако ти си се тъпкала като гъска, разбирам защо сега си доволна

моят обяд примерно е 100гр пържола и 200гр броколи 
а вечерята 200гр салата и 100гр сирене
и не, не смятам, че консумирам повече отрови от теб

и все пак, нека си ги мерим след 20год
сега е твърде рано

иначе ти и Кристиян продължавайте да пишете
забавно е да ви чете човек  Joy
както и онази мацка със смешките си как човекът бил ял хляб дъъълго преди да почен да ловува
няма такива бисери просто

# 2 002
Предполага се,че не е пиел,а по-късно се е научил.Което не значи,че след като е научил нещо ново, не трябва да го ползва,защото иначе остава едно равнище по-долу в развитието си(не се отнася само за млякото,а по принцип).
А освен първобитният човек може да е имало и някои дето не са били първобитни...

# 2 003
  • София
способността за потребяване на мляко от други бозайници е продукт на мутация, която позволява човешкият организъм, и то част от хората само, да усвояват животинския белтък. Също както и способността за усвояване на етанола.

# 2 004
способността за потребяване на мляко от други бозайници е продукт на мутация, която позволява човешкият организъм, и то част от хората само, да усвояват животинския белтък. Също както и способността за усвояване на етанола.

Peace newsm10

# 2 005

Не разбирам изобщо за какво говориш.Хората сме различни и имаме различни потребности.

Как разбираш,че сме различни и имаме различни потребности,а не разбираш елементарното и пишеш:

Цитат
Не знам за теб какво е природа,но явно и никой освен теб не я разбира по твоя начин.Т.е. грешката не е в предаването,а в твоя телевизор.

Не е моя телевизор,а това,че имаме различни потребности и виждания го изписваш без да го разбираш.
Тези,които познаваш не са тези,които познавам аз.
Сега по ясно ли е?

Предполага се,че не е пиел,а по-късно се е научил.Което не значи,че след като е научил нещо ново, не трябва да го ползва,защото иначе остава едно равнище по-долу в развитието си(не се отнася само за млякото,а по принцип).
А освен първобитният човек може да е имало и някои дето не са били първобитни...
И ядрените орьжия и те са еволюция едно равнище по горе...

УАСП,

Това за хляба не е ли метафора?
"Да изядеш много хляб" не означава ли да минеш по дьльг пьт да се научиш?
Пише с удоволствие за теб,да ми се смееш.После сьм аз наред.

# 2 006

Специално пиенето на млякот не мисля че е нещото което го е издигнало в по горно равнище Simple Smile
както и пиенето на алкохол Simple Smile Това че се е научил не значи, че е било най полезното Wink

# 2 007
Човекьт(пьрвобитния),който не е имал знания(не е знаел хитринката на ОМ за усвояването на калция) значи е пиел мляко без да го усвоява...Каква загуба....

Усвоявал го е от съвсем други източници Wink

# 2 008

Не ми е ясно,безсмислено ми е.

И ядрените орьжия и те са еволюция едно равнище по горе...
[/quote]

Няма лошо в еволюцията,зависи как се ползва.Ако не ти хареcва се  върни към първообраза си. Simple Smile

# 2 009
  • гр. София
както и онази мацка със смешките си как човекът бил ял хляб дъъълго преди да почен да ловува

Това не беше ли казано в преносен смисъл?  newsm78 Нещо като "има много хляб да изядеш докато..." - в смисъл, че трябва много време да мине докато стане нещо си там?

Докато публикувам ме изпреварили с въпроса... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт