Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 82 225
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Баща ми го показваха на студентите в кардиология като медицинско чудо , защото имаше запушвания на почти 100 % , а сърцето му в същото време е като на 20 годишен.Самите лекари преди да го оперират признаха , че е жив единствено и само заради вегетарианството.

А не казаха ли от какво са запушванията?

# 2 236
[Откак не ям месо първо, че се отървах от алергиите си, второ нямам проблеми с храносмилането, каквито имах докато ядях месо .

Именно.
И аз така. Всеки път като хапна месо и след това се проклинам, че съм си го причинила..
Но това явно е част от прехода към вегетарианството.
Единствено рибата ми е ок..особено суши.

# 2 237
  • Варна
Баща ми го показваха на студентите в кардиология като медицинско чудо , защото имаше запушвания на почти 100 % , а сърцето му в същото време е като на 20 годишен.Самите лекари преди да го оперират признаха , че е жив единствено и само заради вегетарианството.

А не казаха ли от какво са запушванията?
от пушене

# 2 238
Гладуването: бизнес или философия :
http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=217&aid=5414

# 2 239
  • София
бизнес е, разбира се! При това доста печеливш.

# 2 240
Oххх, още ли не сте го решили този проблем Simple Smile и какво значение има кой с какво се храни Simple Smile
В къщи аз не ям месо (понякога риба), а моя си хапва, но това никога не е било проблем  Wink

# 2 241
  • София
Ако си гладуваш вкъщи какъв бизнес е?

# 2 242
бизнес е, разбира се! При това доста печеливш.

+1

Цитат
Център за лечение
с плодове на д-р Л. Емилова
Самостоятелна стая с изглед към морето в хотел “Лебед“ е 560 лв. за 10 дни, а в “Грандхотел Варна“ - 660 лв. за същия период. В цената влизат: нощувка, чай с мед, ежедневни лекарски визитации, измерване с апарат “TANITA“ (определя нивото на мастна тъкан в организма), изследвания на кръв и урина, електрокардиограма и ехография, лекции, филми, басейн, разходки и упражнения (йога,
каланетика). Плодовете се заплащат допълнително, както и мануалната терапия, консултациите с психолог, сауната, масажите и екскурзиите с автобус.

Център за отслабване
в курорт “Албена“
Самостоятелна стая с изглед към морето в хотел “Добруджа“ е 550 лв. за 10 дни. В цената влизат: нощувка, хранене (закуска, обяд, вечеря и следобедна порция плодове), ежедневна консултация с лекар, измерване с апарат “TANITA“, изследвания на кръв и урина, кардиограма и ехография, лекции и 90 процедури (различни видове масажи, гимнастика, сауна, парна баня, фитнес, хидроджет, калолечение, аромотерапия, тангентор, целутрон, уроци по спортни танци и т. н.). Няма допълнителни плащания.

Ако си гладуваш вкъщи какъв бизнес е?

Бизнесът започва  след като приключи гладуването в къщи. Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 11:22 от ОМ

# 2 243
  • София
зависи колко си готова да дадеш и колко си запалена по идеята - книги, хранителни добавки, "био"продукти, в един момент разни платени семинари, дори козметично-хигиенни процедури. С времето и книгите, и продуктите стават все по-скъпи.

# 2 244
Накрая се набляга на семинарите и срещите с психолози за да те надъхват още.......... Whistling

# 2 245
Подмяна на гардероба-първо по-малки номера,после по-големи от преди гладуването,междувременно обаждане на стари и нови болежки след приключване и пр.
Една позната припадна след гладуване при Емилова,удари си главата и и се разместиха чаркалаците...временно,ама и такива работи се случват.

# 2 246
  • Варна
Oххх, още ли не сте го решили този проблем Simple Smile и какво значение има кой с какво се храни Simple Smile
В къщи аз не ям месо (понякога риба), а моя си хапва, но това никога не е било проблем  Wink
+1

# 2 247

Цитат
Център за лечение
с плодове на д-р Л. Емилова
Самостоятелна стая с изглед към морето в хотел “Лебед“ е 560 лв. за 10 дни, а в “Грандхотел Варна“ - 660 лв. за същия период. В цената влизат: нощувка, чай с мед, ежедневни лекарски визитации, измерване с апарат “TANITA“ (определя нивото на мастна тъкан в организма), изследвания на кръв и урина, електрокардиограма и ехография, лекции, филми, басейн, разходки и упражнения (йога,
каланетика). Плодовете се заплащат допълнително, както и мануалната терапия, консултациите с психолог, сауната, масажите и екскурзиите с автобус.

Център за отслабване
в курорт “Албена“
Самостоятелна стая с изглед към морето в хотел “Добруджа“ е 550 лв. за 10 дни. В цената влизат: нощувка, хранене (закуска, обяд, вечеря и следобедна порция плодове), ежедневна консултация с лекар, измерване с апарат “TANITA“, изследвания на кръв и урина, кардиограма и ехография, лекции и 90 процедури (различни видове масажи, гимнастика, сауна, парна баня, фитнес, хидроджет, калолечение, аромотерапия, тангентор, целутрон, уроци по спортни танци и т. н.). Няма допълнителни плащания.

Един известен варненски образ (лека му пръст) редовно организираше приятели за тези "лагери" да купонясват с манекенки.  Mr. Green

# 2 248
# 2 249
Интересно филмче-само дето не съм съгласна,че хиперактивните деца ставали такива благодарение на храната.В днешно време децата са забравили да играят-масово се местят от Тв-то на компа,после разни ел. игри,телефони пак с игрички и пр. излишно стимулиране на сетивата без двигателна активност...Майки на някои деца ми се оплакват,че не могат да ги изкарат от вкъщи с дни(ваканция)...
Отделно че никой не учи тези деца да се концентрират...училището е място за съхранение на багаж...та няма как да не са хиперактивни.

Общи условия

Активация на акаунт