Време е за Икеа! - Тема 17

• 85 514
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
  • софия

и една електриково синя с надпис LOVE и сърце
Първата е с размери 65/65 и се води за спане, от тънък памук е
Втората я взех от мострите
Накупих и разни свещи и абажури в синьо, но тях мога да върна.

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 12:28 от shhhh...

# 331
Много са свежи,честито.А с лампиона какво се случи?

# 332
  • софия
Ма какво честито, аз ги прибрах, не ми се получи синята концепция  Laughing Laughing
Лампиона го върнах, сега ще върна и свещите
И ще си имам сини калъфки за някога си  Laughing

# 333
Ако бяха от другата разцветка ( с фламингото ) щях да ги взема .  Това синьо е страхотно , но не ми се връзва на нищо в къщи  ooooh!
 Аз имам и от трите  разцветки ( в другата гама )  , но искам още по една да си взема.
Дали вече получиха от тях , че последния път като ходих бяха изчерпани ? Или май имаше само  едната  newsm78

# 334
  • софия
Доколкото разбрах е лятна колекция само и няма да получават повече нищо. Затова взех от мострите тази с жената. И те бяха свършили.

# 335
Момичета, я кажете коя лампа ще ми препоръчате от ИКЕА. Такава, която да стои на земята или пък само да се включва в контакт, не висяща и най-важното да свети силно. Имахме тази http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/60145137/ , но сдаде багажа...
Какво се е случило с тази лампа? Да не се окаже, че само трябва да смените кабела... newsm78

# 336
Ако някой търси лампион-великан ще съм крайно благодарна да ме отърве от моя на символична цена ,че ми е заел половината хол.
Ето го в каталога на Икея.
http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/50103406/

# 337
Момичета, я кажете коя лампа ще ми препоръчате от ИКЕА. Такава, която да стои на земята или пък само да се включва в контакт, не висяща и най-важното да свети силно. Имахме тази http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/60145137/ , но сдаде багажа...
Какво се е случило с тази лампа? Да не се окаже, че само трябва да смените кабела... newsm78

Ами предния път като я включих и гръмна нещо и замириса на изгоряло, чак искри излязоха и бушона падна и нямаше ток в целия апартамент. Баща ми каза, че може и да може да се оправи като се отваря фасунката и т.н., но тук няма кой да се занимава. Нямам и представа как се сменя кабел.

# 338
  • Пловдив
Ееее, кабел се сменя лесно, купуваш нов, отваряш и гледаш къде минава стария и слагаш новия.

# 339
След като до този момент купихме какво ли не от Икея и всичко си беше наред, с комода Малм съвсем не се оказа така. При сглобяването забелязахме повреди в 3 вратички. Обадихме се на телефона за клиенти и се почнаха едни дълги обяснения дали са навивани винтове или не. Ами на 2 от тях са навивани, но повредите ги видяхме впоследствие. Да не говорим, че комодът беше почти сглобен и никой не очакваше такива дефекти, та чак накрая хвърлихме око и на вратичките. Сега ни съветват да ги занесем, да ги огледат и преценят. Никак не ми се правят компромиси. На една вратичка на гардероб имаше леко вдлъбнато, хайде това го преглътнахме ,че е от вътрешната страна и не се вижда, но това вече е прекалено. Дайте съвет как да се справим с това! Комодът си го искаме, но не с тези повреди.

# 340
  • софия
Направо ги занасяйте на място и се разправяйте, ще ви ги сменят челата.

# 341
Направо ги занасяйте на място и се разправяйте, ще ви ги сменят челата.
Благодаря, така и ще направим. Не искам да си развалям добрите впечатления до този момент. Хубави са им нещата, идейни и толкова лесни за сглобяване в сравнение с други. Да не говорим, че всеки път откривам по някоя джвъчка, която върши страхотна работа.

# 342
  • софия
Ако някой търси лампион-великан ще съм крайно благодарна да ме отърве от моя на символична цена ,че ми е заел половината хол.
Ето го в каталога на Икея.
http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/50103406/
моментално те освобождавам! Simple Smile

ако вече не са ме изпреварили Sad

да пиша на лични?

# 343
  • софия
Хайде сега и мен някой да ме отърве от трите сини калъфки  Laughing Laughing

# 344
  • София
shhhh..., в Да преправим старите мебели пише Муки, която прави синьо-бяла всекидневна, така че евентуално тя би се заинтересувала.

Общи условия

Активация на акаунт