Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Ще ви се ! Mr. Green Ама досега не ни изгонихте, тепърва - надали !
Голямо бойно поле, бе, като на война сте - то не са воини, то не са защитници, то не са героини, то не е чудо..... ooooh!
 Сега, нахлузила съм си една каска, щото имало било бойни тука, да не ида зян, и ще взема да си кажа и аз мнението за този иначе така сюблимен епизод ! Mr. Green
Първо - ама що така не им се пулачават нещата на тези двамцата ??? Twisted Evil
Второ - винаги досега, Джемре е тази, която си проси целувката, нищо че хич не е въртиопашка.Разбирам я добре, то на този можеш ли да му устоиш, ама все пак достойнство малко, приличие некакво да има....ама - йок ! Чак на майка си се скара, че ги е прекъснала !  ooooh!
Трето - къде изобщо видяхте Зейнеп като евентуален убиец на Баръш ???? Не знам чии фантазии са се вихрили, ама и тези си ги бива.
За мен най- вероятните извършители на това зло , са Бану, Симай или самата Джемре, нищо че не може да прави такива неща .
Най- вероятно, е Бану, мисля . Толкова много я заболя от всичките лъжи на Гюней, в основата на които са Джемре и сбърканата му същност, че като нищо ще и види сметката. И среднощното посещение при Баръш е супер удобен момент.

И на мен ми мина през ума,че може и да е Бану.Известно е,че е с разстроена психика,а Баръш хич не си поплюва в приказките.Ако ги е заварила със Симаюйчету кой знае какво станало и Баръш е почнал да и говори за  Гюней...Пък и тя не отиде с Ебру и Гюней на местопръстъплението(ако има някакво значение)

# 451
Момичета аз имам проблем със сайта на БГ -мама  ooooh! Някой знае ли какво се случва със сайта, не мога да отварям предишните страници, и автоматично ми се сменя на бг- дамма или директно изключва с Internet Explorer cannot display the webpage  ooooh! Проблема не е от компа със сигурност!

Добро Утро, мила, имах абсолютно същия проблем последните два часа. И на интернет експлоръра и на файърфокса. Синът ми каза, че това е от реклама, тя се намества на мястото на сайта. Инсталира ми във файрфокса програма за блокиране на рекламите, за експлоръра не можа, така че в момента мога да пиша и чета само през файърфокс.  Sad

# 452
[Интересно ми е, например, защо изобщо не се замисляте върху факта, че на Джемре все не и се получават нещата с Кузей, все нещо става, все има проблеми ....Тези изпитания, на които е подложено ВНЛ- то никак не са случайни, според мен, и имат далеч по- важни причини да се случат, от тази, която се опитват някои да ми наврат в очите, а именно - да покажат, че любовта ще се пребори с всички и всичко . Всичкото това страдание, неслучване, драми, имат много по- дълбок смисъл от този, според мен .[/color
Прекрасен пост. Hug  bouquet

# 453
ili,ili,  Hug не че те притискам, Wink ама толкоз зор, пък едно “благодаря“ не каза ! Crossing Arms Joy Joy Joy
Благодаря, благодаря, благодаря!!!Мислех, а не ми се отдава нещо напоследък бързо Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy

Хандан още навремето каза на Джемре, че няма работа там и че разделя братята. Колкото и да не мога да я понасям, права излезе .
За мен, в момента, в който Джемре разбра какво причинява на Кузей / тя и на Гюней причинява, ама той нали е от лошите - хак му е !/ трябваше да си събере парцалките и да го остави на мира и да не го притиска, да го нарича страхливец и .....да не изброявам отново .Ако не беше такова егоистично и себично същество, точно това щеше да направи - да го остави на спокойствие да преодолее себе си, ако успее, пък ако е рекал Господ - той ще отиде при нея.  И това, дето късно рабрала що за човек бил Гюней, да ги разправя на старата ми шапка ! И досега щеше да си е с него, ако не я беше зарязал .

# 454
# 455
Градивно - ключовата дума! Какви са твоите представи за градивно, защото аз мисля, че точно градивното е представено чрез привидно деградивните действия Thinking

# 456
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ще ви се ! Mr. Green Ама досега не ни изгонихте, тепърва - надали !

И на мен ми мина през ума,че може и да е Бану.Известно е,че е с разстроена психика,а Баръш хич не си поплюва в приказките.Ако ги е заварила със Симаюйчету кой знае какво станало и Баръш е почнал да и говори за  Гюней...Пък и тя не отиде с Ебру и Гюней на местопръстъплението(ако има някакво значение)

Емели мила много ми е драго да те видя   bouquet  bouquet

Аз същото си помислих още като видях сцената на убиството края на епизода  Peace

# 457
Тук много ми харесва Мерве:

# 458
ili,ili,  Hug не че те притискам, Wink ама толкоз зор, пък едно “благодаря“ не каза ! Crossing Arms Joy Joy Joy
Благодаря, благодаря, благодаря!!!Мислех, а не ми се отдава нещо напоследък бързо Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy

Хандан още навремето каза на Джемре, че няма работа там и че разделя братята. Колкото и да не мога да я понасям, права излезе .
За мен, в момента, в който Джемре разбра какво причинява на Кузей / тя и на Гюней причинява, ама той нали е от лошите - хак му е !/ трябваше да си събере парцалките и да го остави на мира и да не го притиска, да го нарича страхливец и .....да не изброявам отново .Ако не беше такова егоистично и себично същество, точно това щеше да направи - да го остави на спокойствие да преодолее себе си, ако успее, пък ако е рекал Господ - той ще отиде при нея.  И това, дето късно рабрала що за човек бил Гюней, да ги разправя на старата ми шапка ! И досега щеше да си е с него, ако не я беше зарязал .
Такаааа, всъщност тя се опита да се откъсне чрез брака, обаче Баръш я върна в играта/имението/, Гюней върна Кузей в играта/обаждането преди сватбата/, а Кузей непрекъснато я връща, щом усети, че наистина може да се отдалечи от нея. А това със себичността и егоизма...е, малко ми е крайно!

# 459

Peace За мен, до момента, с тези факти, които са ни представени, тя е най- вероятният заподозрян ! Peace

Градивно - ключовата дума! Какви са твоите представи за градивно, защото аз мисля, че точно градивното е представено чрез привидно деградивните действия Thinking

Аз викам, за разнообразие, аз малко да те поизпитам, какво ще кажеш ? Laughing Кажи ти какво мислиш, аз и без това много пъти съм обяснявала какво имам предвид ! Peace

Дафне,  Hug  bouquet

# 460
Човек не може да преодолее себе си без провокоция, особено мъжете Laughing, тях непрекъснато някой трябва да ги ръчка и да ги кара да си мислят, че решенията и действията излизат от тях Joy Joy Joy

# 461
  • Пловдив
 Хандан знае добре кой е виновен и прехвърля действията си върху невинното момиче. Крадецът вика дръжте крадеца.
 Джемре сама разбра, че Гюней е убиец и лъжец, но винаги е знаела, че той я обича. Разбра що за сребролюбец е. А като познава добре характера на Кузей е съвсем естествено желанието й да го накара да излее душата си и признае чувствата си.   

# 462

Joy Joy Joy

Такаааа, всъщност тя се опита да се откъсне чрез брака, обаче Баръш я върна в играта/имението/, Гюней върна Кузей в играта/обаждането преди сватбата/, а Кузей непрекъснато я връща, щом усети, че наистина може да се отдалечи от нея. А това със себичността и егоизма...е, малко ми е крайно!

Нищо, ще го преглътнеш ! Laughing Я виж, аз какви неща съм принудена да търпя ! Mr. Green
Може и да е крайно, но това е моето мнение ! за мен любовта на Джемре, е абсолютно егоистична и себична, обсебващото и поведение говори достатъчно за това ! Peace

Освен това, Джемре не се опита да се откъсне от Кузей чрез брака . Като оставим на страна факта, че тотално се прецака и това беше едно от най- тъпите неща, които е правила, чрез тази велика постъпка, тя наказа Кузей, задето го видя с друга жена и заради непрекъснатите олмази .Това, обаче, не е прецедент - тя непрекъснато по подбни начини, си доказва колко, аджеба,  я обича Кузей, непрекъснато провокира ревността му, че и се наслаждава на резултатите. Е, ти виждаш ли нещо градивно в такава любов ?

# 463
Тук много ми харесва Мерве:

Мерве без грим, е много хубаво момиче ! Peace

# 464
За разнообразие???Добре! Понякога човек е убеден, че върши нещо правилно, пък то се оказва не чак толкова/"Пътят към ада е осеян с добри намерения"/ и обратното - не знаем какво печелим, когато губим ThinkingХа сега си искам оценката по шестобалното система с точност до 0.05 Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт