Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за педиатрите в района на Младост?
Какво е запис на тонове и кога започва?
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и възможните контракции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за педиатрите в района на Младост?
-
Какво е запис на тонове и кога започва?
-
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и възможните контракции по време на бременност?
-
Какви са мненията за лечението на лишеите по време на бременност?
-
Какво представлява кардиотокографията и какви са препоръките за нея?

Не мога да си представя хем да съм с бельо, хем с катетър... Ама ако съм без бельо как ще ползвам лигнин или превръзки?! Сори за тъпия въпрос, ама...
Благодаря за съвета, но в предния си пост писах за някакви алтернативни варианти или бабешки рецепти ако щеш, защото не живея в БГ, а и не съм фен на лекарствата... Благодаря ти все пак

Тук не знам дали има въобще,но превръзки използват винаги,има такива големи превръзки ,по дебели за след раждане ,които се водят!

Просто нали си заслужава да помисля, но и аз като Мон имам едно специално усещане, макар че и аз съм сукала като бебе веднъж от друга жена , защото мама е нямала кърма.Но имам някакви си спирачки ли и аз не знам, ще го мисля малко по-нататък, може и да замаразя малко пък да прецен в последствие дали да давам, не мога да го обясня мисля си че това си е съкровено нещо между нас с бебчо, знм ли.Малко трудно да го обясня.Аз в понеделник ще си взема 45 дневния, иначе ми е от 30.03, утре пак съм на обекта и ще вид в понеделник акто ида в офиса какво ще говорим с шефа до кога мисли , че ще му трябам, защото с тия напускащи е ужас
- и ровя нонстоп из разни сайтове
.Едната промоция е за новата помпа на авент комфорт - целия комплект с доставката до Пловдив ми излезе 60 лв
- тук промоцията е до 31.3.2013