Базедова болест - тема 3

• 59 910
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
Какво става, тази вечер няма ли да се броим?  Laughing Wink

33uu
Няма го преброителя  Joy

# 151
 Преброителя да се яви, преброителя да се яви umnikuu newsm19

# 152
  • UK

Преброителя да се яви, преброителя да се яви umnikuu newsm19

tooth

# 153
Човек от вас не моЙ си изяде ребрата с картофки, бе!  Mr. Green

Колко сме днес? Някой липсТва ли?

Тони, мерси за инфото. На хубава цена си ги взела.

deni-sta, браво за ТСХ. Много добре го поддържаш без хапчета. Все така да е!
Граничния холестерол е типичен за токсикозата. Да ти кажа, с кутиите Пектин изпих, а и на диета бях, от която свалих 7 килограма, и се очакваше да съм го свалила пустия холестерол. Да ама не!
Като ми падне ТСХ-то и той сам си скача. И той и кръвната захар.
Аман от тях!

Иначе, Кокона ти е казала. Омега мастните кислени са много полезни. Рибено масло - също. Пектин също. И по-рядко свинско и тесто, но не ги изключвай изцяло от менюто си. Витамини от Б групата също.

Дали можеш да смениш ендокринолога и как става, не мога да ти кажа. Ако някой знае тук, или пък в темата за Хашимото - питай!

Аз така се надумках с храна тая вечер, че! Цял ден ме цепи глава. Кръвно със събрани граници 120-100. Едва дишам. А пулсът ми паднал на 60-66.  #Crazy Аз с този пулс не мога да живея.
Топих краката в гореща вода със сол, а на главата наредени картофи за главоболието... Mr. Green Изобщо... картинка съм голяма. Чак сега ме отпусна тиквата.

# 154
  • UK
Merelenda Hug
 ама се появи Mr. Green  на вечерната сбирка, с картофи или без, си тука
Joy
Аз другата седмица, ще ходя да се бода! Напълно доброволно, ама ме е страх, пустото ТСХ, как ще е Rolling Eyes Едни палци ми стиснете  Praynig добре да е, както се и чувствам, тя и вчерашната ендо Joy каза, че добре изглеждам  rotfImbo

# 155
Аз пък изобщо не знаех, че трябва да си видя и холестерола Rolling Eyes
Мереленда, кажи за ребрата, как ги направи Sunglasses

# 156
Merelenda Hug
 тя и вчерашната ендо Joy каза, че добре изглеждам  rotfImbo

Joy
Ми така е. Нали знаеш като не са в норма хормоните, човек как изглежда?
На мен специално с хиперфункция, кожата на лицето ми става ужасна, състарена с 10 години. Очите кървави и влажни. Цялата треперя. И се оприличавам на Баба Яга като се погледна в огледалото - някаква изсмукана. Да не говорим, че избиваше на студена пот, стъпалата ми мокри, ръцете ми мокри, сърцето играе и не слуша и постоянно в кенефа. Mr. Green Хич не е смешно, ама...

Първия път като почнах да се лекувам и като ми влязоха хормоните в норма, чак не можах да се позная в огледалото. Сякаш за миг ми се промени всичко - и поглед и червенината на бузите и чиста кожа. Абе, вид на здрав човек.

Та щом се чувстваш добре, значи всичко трябва да е добре. Ще стискаме палци за хубав резултат. Simple Smile

# 157
  • UK
Joy Joy Joy Joy Кулинарно- базедова тема tooth Заповядайте, ако не се чувствате добре, то поне, да вие вкусно  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 158
Кокона, представям си ако доктора ти беше мъж  Wink Sunglasses
Аз като се разболях ме беше страх да се погледна в огледалото. Без да мога да определя заради какво точно, но изглеждах ужасно.

Joy Joy Joy Joy Кулинарно- базедова тема tooth Заповядайте, ако не се чувствате добре, то поне, да вие вкусно  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Еми да се разсея с нещо, че ми е спечено тези дни   newsm64

# 159
  • UK
На мен днес незнам, какво ми става, ама ме избива на майтап Joy Сори Hug

# 160
А, трябва! Бе мен никой не ми е искал. Mr. Green Едното го интересува само Хаша и четворката, тук-там и някое антитяло. closed
Гастрото ми ги иска на мен, заради гастродуоденита. Тя всъщност като отида при нея и ме мята - ПКК+СУЕ+чернодробни + липиден профил.
От форума разбрах, че трябвало да следя ПКК при започване на терапия. Ама познай кога разбрах!
Първата кръвна картина я пуснах малко преди да ми спрат лечението.   341uu

После личната ми каза, ПКК+СУЕ, АСАТ и АЛАТ да си пускам на всяка контрола на ТСХ-то, докато съм на високи дози. После може и по-рядко. Първо не бях толкова сериозна, но сега пускам редовно, защото сега пия и Сиофор и да следя дроба. Laughing
Иначе на мен СУЕ ми е повишено. Миналата година беше в норми, но сега има някакво повишение и винаги е над граница. Ендото вика, че щом всичко останало в кръвната картина е ок, да не обръщам внимание, а и не било силно повишено като за възпаление, а няколко единици над норма.
Та, сега освен пакета по-горе и кръвно-захарен профил пускам. Аман от изследвания и от пари по доктори. Сигурно 1000 на година само за това ни отива. Една почивка е това.
Да не казвам пък за хапчета колко отиват.

За ребрата... Mr. Green Печени ребра класик. Ама така нацяло ги пекох. Само с олио, пипер и сол. Rolling Eyes

Абе не мога се публикувам от вас, бе! hahaha

# 161
 Laughing А преброителя си мълчи, не казва рецептата Wink

А, писали сме едновременно.

# 162
Laughing А преброителя си мълчи, не казва рецептата Wink

А, писали сме едновременно.
Ми нали ме знаеш, че аз не мога да пиша по едно изречение. Това е голяма рядкост. Та, докато се изкажа, целият форум може да се изреди с рецепти.  chef Joy

# 163
 Кулинарно- базедова тема  Заповядайте, ако не се чувствате добре, то поне, да вие вкусно      Joy Joy Joy
 добре е,че се поддържа такъв дух...ми каква диета повече от това,че закусвам ябълка.обядвам кисело мляко с мюсли и вечерям салата...понякога с пилешко..или риба....Вит Б вземам,щот си имам приятелка-ДХерния и даже си изследвах вит Б12  и е над норма..и упражнения правя за ДХ...ама пусто  2 месеца съм на такива ограничения и само 2 кг съм надолу...ама пък колко съм обездвижена...чак ме е срам от себе си..пеша почти не ходя Embarassed Ще пробвам с Пектин,благодаря Merelenda  bouquet
Aйде и аз се включих не толкова кулинарно... мойте диети не звучат вкусно Party

# 164
  • UK
Merelenda Hug много изследвания правиш, ама и много хапове пиеш Laughing Аз все още не съм се наканила с ТСХ и др хормони на ЩЗ да си пускам и ПКК, да ме пита човек от какво ме е страх Thinking

Общи условия

Активация на акаунт