Базедова болест - тема 3

• 60 213
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Ами по пътя на логиката така излиза.   Laughing  Ще видим.  Hug
Другите девойки какво правят, давайте отчет коя къде ще ходи уикенда, за празниците, какво се изпокрихте всички.
Този уикенд гости.
Следващия на РД на баща ми и да се видя с приятелите си.
За празниците - на село (ще бъркам козунаци). Laughing

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 17:53 от Merelenda

# 406
Аз планирах пътуване до Девин и Триград, но като прочетох вчера прогнозата "Седем дни дъжд за Великден" и взех да се отказвам Sad

# 407
Има една тема за някакъв аптекар Петко от аптеки Хера. Позачетох малко, вътре пишат и хора които ги лекува от заболявания на ЩЗ. Ето темата ако на някой му е интересно:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487920.330

# 408
Има една тема за някакъв аптекар Петко от аптеки Хера. Позачетох малко, вътре пишат и хора които ги лекува от заболявания на ЩЗ. Ето темата ако на някой му е интересно:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487920.330
О, сега ще погледна.

Аз съм ходила в Триград и Девин няколко пъти. Красота!

# 409
И аз, N брой пъти.....ама искам пак, не съм виждала новият язовир пълен още. Последно ходих
Скрит текст:

# 410
И аз, N брой пъти.....ама искам пак, не съм виждала новият язовир пълен още. Последно ходих
Скрит текст:
2008 г ходих последно аз. Simple Smile

# 411
  • UK
Ами по пътя на логиката така излиза.   Laughing  Ще видим.  Hug
Другите девойки какво правят, давайте отчет коя къде ще ходи уикенда, за празниците, какво се изпокрихте всички.
Другите девойки, ей сега се прибираме   smile3534 Аз за празниците имам други планове, смятам да ме забременяват Praynig Joy
Според мен и като минала по този път, не се притеснявай за хормоните. При мен през 2008 (лелеее, кога беше това Mr. Green) след като хормоните ми влязоха в норма (странно тогава ми отне само 3-4 месеца този процес, а пък сега  ooooh!), та тогава ми спряха от раз всички хапчета (бях на пропицил и Еутирокс) и изпаднах в някаква ремисия, така си бях цеееееели 3 години, и гадината пак се отключи от един спонтанен аборт, от  д-р Начев (Сф) разбрах обаче, че можела да се отключи и от раждане Rolling Eyes
Аз в тези градове ако си призная, че не съм ходила, ама и този град Триград newsm78 дори не съм го и чувала Rolling Eyes hahaha

# 412
Lemy дето се казва, твоите резултати са наши мечти  Hug Hug Hug Добрата новина си се брои сега   bouquet  bouquet
И уикенда (този) и празниците ( после) все съм си в София Sad Не че не ми се мърда, и нямам нужда от малко почивка от тоя Дзвер дето ми е в подписа...ама няма да е точно сега   ooooh!
А то иначе времето традиционно началото на май е свинско (в БГ). Имам имен ден тогава и си знам, ако искам слънце да си подаря - една граница надолу мърдам - в Гърция  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kokona на много хубави дни, светли ще те забременяват, дано ти донесат късмет, иначе имаш стиснати палци и позитивни мисли от мен   bouquet Hug Hug
За Петко от аптеки Хера ми беше казала една приятелка, която го посещаваше с тежко болното си детенце. Бяха обиколили де що има лекар, и лекар-хомеопат, билкар и т.н. и единствено той, успя да повлияе с лечението си благотворно на състоянието на детенцето... та и аз четох тогава като ми сподели отзивите тук ( във форума) и се бях замислила наскоро, че може да го посетя сега за моя проблем. Ето сега Lemy пак ме размисли  newsm78
Сега като видях, че Merelenda ще бърка козунаци и така ми се дояде..а аз между другото съм решила да мина на безглутенова диета...ама засега само съм решила  Mr. Green като го вкарам в действие ще ви споделя  Joy

# 413
Kokona20 и аз съм на същата вълнаааааааа  Hug  Hug  Hug Запасила съм се с тестове за овулация и чакаме момента , а всичко друго е божа работа . Пожеалавам си съвсем скоро и двете да се похвалим с по една прекрасна новина  EFP newsm30 newsm44 . А относно Триград , това е едно вълшебно място ... просто нямам думи каква красота е . Не разбрах кой ще ходи натам , но НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА ПОСЕТИТЕ ОРЛОВОТО ОКО . НЕ съм била на по-прекрасно място !!!

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 11:13 от 1852165215521552

# 414
За Петко от аптеки Хера ми беше казала една приятелка, която го посещаваше с тежко болното си детенце. Бяха обиколили де що има лекар, и лекар-хомеопат, билкар и т.н. и единствено той, успя да повлияе с лечението си благотворно на състоянието на детенцето... та и аз четох тогава като ми сподели отзивите тук ( във форума) и се бях замислила наскоро, че може да го посетя сега за моя проблем. Ето сега Lemy пак ме размисли  newsm78
Абе аз нещо за сега нямам вяра на хомеопатия и билки за ЩЗ newsm78
Хайде ако е нещо за кожен проблем, или стомах или нерви-да, но за друго...... Tired

# 415
1852165215521552, какво стана с изследванията, или те за по-нататък бяха?  Simple Smile

# 416
Абе аз нещо за сега нямам вяра на хомеопатия и билки за ЩЗ newsm78
Хайде ако е нещо за кожен проблем, или стомах или нерви-да, но за друго...... Tired
Ами то за нерви само ако ми помогне пак ще ми е достатъчно аз си мисля  Mr. Green
Иначе и аз и преди съм казвала, че не бих спряла/заменила консервативното лечение...поне не на този етап със сигурност..но пък бих опитала да си помогна с още нещо може би  Peace

# 417
  • UK
Момичета, знаете ли, дали Кленовия сироп е подходящ за нас?
Зачетох се из форума за момичета на такава диета, а този сироп newsm78 съм го мяркала по природосъобразните магазини, но много не смея с такива неща да си правя експерименти, да не разбутам хормоните точно сега Crazy

# 418
Не знам дали за нас е полезен кленовия сироп, ама и него го дават за панацея. В съчетание със сода бикарбонат убивал тумори... и да не изпадам в подробности.
Най-общо казано, хем много полезен, хем играе като привличащ гъбичките и бактериите, или нещо от този род, защото е сладък и с него се хранят и когато ги привлече, содата ги убива. Говоря като пълен лаик, по някакъв бегъл спомен. Или нещо привличаше самите ракови клетки, а содата ги убива, или нещо такова, но е помощник в това лечение. А за самите тумори и ракови клетки се говори, че са разраснали се гъбички в организма, абе... да намеря статия подобна, че да не ръся глупости.

Ето пример:
Цитат
Това лечение на рака е подобно по принцип на лечение с инсулиновата терапия (IPT). IPT Лечението се състои на дози инсулин на гладно, което цели да понижи кръвната захар в мг 50 / дл.

Бикарбонатното лечение работи обратно на IPT. Д-р Тулио Симончини признава, че раковите клетки търсят захарта, така че тя играе ролята на троянски кон. Захарта няма да доведе до растеж на раковите колонии, тъй като содата за хляб ще убие клетките, преди те да имат шанс да растат.

Вместо изкуствено вкарване на инсулин и по този начин насилствено определяне на нивата на кръвната захар, за да се инжектират след това токсични Химио-агенти, ние комбинираме захар с бикарбонат и го поднасяме на раковите клетки.

Това лечение е комбинация от чист, 100% кленов сироп и сода за хляб и е обявено за първи път на сайта на Cancer Tutor. Когато се смесват и се подгряват заедно, кленов сироп и сода за хляб се свързват в едно. Кленовият сироп се прицелва към раковите клетки, (които консумират 15 пъти повече захар, отколкото нормалните клетки). Така и содата за хляб е вкарана в раковата клетка от кленовия сироп.

Содата е много алкална и бързо промяна рН, убивайки клетките по този начин.

Действителната формула е да Смесите една част сода за хляб с три части (чист, 100%) кленов сироп в малка тенджера. Разбъркайте сиропа загрявайки сместа за 5 минути. Вземете по 1 чаена лъжичка дневно в началото, но биха могли да направите това няколко пъти на ден увеличавайки дозата постепенно.

Сода с кленов сироп не съм пила, но сода с лимон пих около месец.

Цялата статия ( те всъщност в нета са много):
http://prirodo-lechenie.blogspot.com/2012/02/blog-post_22.html

Иначе за сиропа, най-качествен и този който принципно ползват за лечение е канадския кленов сироп. Виждала съм само онлайн да се продава, но не пречи да се разпита откъде може да се купи.
По мое некомпетентно мнение, мисля че не пречи да го пием.

# 419
  • UK
Мереленда, да много интересно  bouquet
В действителност обаче, нали хлебната сода не е препоръчителна за стомаха или аз съм чела нещо такова Thinking
Като се зачетох и в тази диета със сиропа, ами те момичетата се хранят буквално с него, т.с не приемат храна, а само цял ден по 1-2-до 3 лъжички сироп ooooh! което ми се вижда безумно:roll:
А иначе, противоракова рецепта ми се беше мернала наскоро във ФБ със смлени корени на джинджифил, смлени не точно, а рендосани и смесени с мед, от тази бърканица на ден по 2-3 чаени лъжички Hug

Общи условия

Активация на акаунт