Базедова болест - тема 3

• 59 526
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Аааа много интересно, аз като ви казах, че ще се наложи да пием Менделеевата таблица  Joyвие се смеете Mr. Green
Обаче, тези не са ми известни  Rolling Eyes  Thinking Lycopus ssp, Пасифлората, това билки ли са (простете за невежеството ми Embarassed) или са направо готови добавки newsm78

Издирвам сега, ама ще прекъсна за вечеря, после пак.
Започнах от Ликопус, ама пусто, нищо не излиза. 100% е извлек от билка, ама коя ли се чудя?!
На БГ излиза, че го има на гранули на Боарон, ама никакво, никакво описание няма, за какво и защо, докато всички други гранулки на Боарон си имат описания.
Не е хубаво да се пият Боаронските без предписание от доктор, защото повечето гранули са съчетани за 20 здравословни проблема. Няма да кажем едно лекарство, което да действа за едно заболяване, а действа за още 20, примерно. И е така подробно описана за всеки здравословен проблем, че доктор трябва да предпише правилното лекарство, след като се запознае с цялата здравословна история ( и не само) на пациента.

Та исках да го погледна и да питам моята докторка хомеопат какво ще каже за гранулите според моето досие, макар че от Боарон се отказах преди години след като четох едни неща, за боаронския метод на лечение. Rolling Eyes Иначе д-р Михайлов лекува с гранулки на Боарон и разни били и т.н. и има много доволни хора от него.

После ще търся пак.
Ако и вие намерите нещо, давайте насам.

И да добавя, маточина пия предпазливо, защото знам, че е по-силна билка принципно и съм я пила вечер за успокояване, ако ме заблъска сърцето. Ако съм знаела за нея, досега да съм изпила, ехееееей.  Mr. Green Литри, литри!

# 451
Ето какво ми излезе веднага в уикипедия, но на английски http://en.wikipedia.org/wiki/Lycopus
Аз за нервите пия мента/глог/валериан по схема-3 месечна, после почивак и после пак докато има нужда  Mr. Green Mr. Green
Merelenda  Hug Мерси за линковете за пулс терапията, аз те бях питала преди като го спомена  Heart Eyes
Междудругото във връзка с тази статия, която публикува преди няколко дни, аз мисля да взема да започна да си правя тези изследвания за инфекциите, които бяха изброени, и да видиме  newsm78

# 452
Ей го Ликопуса. Мини наркотиче.  Mr. Green

http://nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content&view … amp;Itemid=100017

ciarabella   Hug

О, то за Пасифлората няма какво да търся. Има много инфо на БГ.
Ще ни лекува депресивните състояния. Laughing

Смехоранче, виждам те кацнала на клона. Laughing
Иди тука на отчет.

Явно Ликопус са няколко билки, или се срещат няколко билки с това име в различни части на света, или са букет от билки в едно лекарство.
Май е първото.
Lycopus (Gypsywort или Bugleweed) е род от около десетина вида цъфтящи растения в семейството на Lamiaceae .

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 08:21 от Merelenda

# 453
Ако някой се интересува, в аптеки Манолова има намаление на шуслеровите соли. Всички са на 7.90 лв.

# 454
Момичета весело посрещане на празниците ! И много , много здраве ви пожелавам !!!

# 455
Аз искам да попитам след лечение с хапчета (тирозол) очите и клепача оправят ли се? Бях на лечение 2 години и ми бяха намалили дозата на 1 хапче на ден, но не ги пиех редовно, влоших се и започнахме отначало с лечението (5 хапчета тирозол на ден - 2 сутрин, 1 - следобед и 2 - вечер). Иначе за изследванията ТАТ и МАТ мисля, че е към края на лечението, защото ми обясниха, че е за да видят дали се произвеждат още някакви тела и от тях зависи дали ще ти спрат хапчетата или не. Ако някой ми отговори на въпроса ще съм много благодарна. Simple Smile

# 456
  • UK
Христос Воскресе! Нека светлината на неговото воскресение да дари живота ви с много топлина, нежност и разбирателство. В къщата ви винаги да има здраве и любов!
 easter easter easter sohappy

Аз искам да попитам след лечение с хапчета (тирозол) очите и клепача оправят ли се? Бях на лечение 2 години и ми бяха намалили дозата на 1 хапче на ден, но не ги пиех редовно, влоших се и започнахме отначало с лечението (5 хапчета тирозол на ден - 2 сутрин, 1 - следобед и 2 - вечер). Иначе за изследванията ТАТ и МАТ мисля, че е към края на лечението, защото ми обясниха, че е за да видят дали се произвеждат още някакви тела и от тях зависи дали ще ти спрат хапчетата или не. Ако някой ми отговори на въпроса ще съм много благодарна. Simple Smile

Аз пия Тирозол от доста време и нямам никакви проблеми, нито с очите, нито с клепачите, явно е индивидуално Hug

# 457
Христос Возкресе!! Мир и светлина в душите и сърцата ни и смирение и покаяние (от време на време) Simple Smile))
И аз не мога да отговоря на въпроса на Faith17...аз не разбрах обаче какво точно ти има на очите и клепача  newsm78
Kokona20 спомням си, че каза че около тези хубави слънчеви дни, те чака едно важно събитие - мина ли всичко успешно или все още предстои   bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 458
Изпъкнали са, а левия ми движещ клепач е по-надолу от другия.

# 459
Има няколко момичета, които са споделяли за своите преживявания с екзофталма - дано се включат и ти  отговорят  Hug Hug

# 460
Мога да Ви препоръчам страхотен специалист в Стара Загора, който излекува дядо ми. Д-р Ана Бенова, възрастна е но е отдадена изцяло на работата си, много добра и отзивчива.

# 461
Честити празници на всички със закъснение!
Аз забягнах в провинцията с голяма компания, беше много зелено, весело, отморяващо, напоително и... хранително.....  ooooh!   Laughing
А днес..ежедевието отначало....

# 462
Христос Воскресе!

bouquet

# 463
Искам да ви питам нещо. Ноктите са ми в плачевно състояние, толкова тънки и цепещи се бяха само когато се разболях. После с наместването на хормоните се оправиха, и сега отново същият проблем,
а сега уж хормоните са ми наред. Чудя се какво се случва. Thinking
И дали да не взема да пия малко минерали разни, четох за цинк, магнезий, селен newsm78
Някой правил ли е проучване на коя фирма излизат най-евтино?

# 464
  • UK
Lemy аз пия отдавна Селен ползвам този на Валмарк Laughing Понякога имат много хубави промоции  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт