За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 157
  • 345
  •   1
Отговори
# 15
Нека темата е и за ССФ. Аз съм идеалната такава в частта ревност- оперирана съм от това чувство.

...значи не си идеална... щом имаш операция, т.е. ъпгрейдната си... някак не си натюр.

# 16
Касита понякога е хубаво така да се поусъмниш малко .
Нека темата е и за ССФ. Аз съм идеалната такава в частта ревност- оперирана съм от това чувство.

...значи не си идеална... щом имаш операция, т.е. ъпгрейдната си... някак не си натюр.
Joy

# 17
  • Kопенхаген
Добре, нека всеки да си прецени към какво да отнесе темата  Grinning

Всъщност не е тайна,че социалните мрежи слагам под това определение всички могат да създадат вредни приятелства в повечето случай тайни  Grinning

# 18
От 14г. имам регистрация в ICQ, много от "младите" дори не са го ползвали...)
В скайп, малко по-късно.
Във форуми от 12-13години.
При мъжа ми ситуацията е подобна.
И двамата си ползваме и скайп и фейсбук. Много от приятелите ни във фейса са общи, но си имаме и много "лични".
Не ме бърка с кого, как и за какво говори.
С достатъчно жени комуникира в реалния живот обаче, че да тръгне да си говори с такива и онлайн. ))))

# 19
могат да създадат вредни приятелства в повечето случай тайни  Grinning
Кои приятелства са вредни?
П.С.
Мадам, има още една потребителка с твоя аватар. Вчеря я мернах из темите, пише, че има малко момИченце. Да не би да имаш от някой тайна дъщеря Laughing

# 20

Боже, аз съм кифла тогава!

# 21
...но осморка...

# 22
Как се отнасям ли? Много зле. Моите мъже навсякъде имат тълпи от полудели от любов откачалки, с които трябва да се води война по всички фронтове. Laughing Може някой ден някоя да остане без чорли на главата...или друга да отнесе някое корше...не отговарям за себе си просто. newsm66 Ще и се стъжни живота на всяка дръзнала на посегателство към мъжете ми -бивши, настоящи и бъдещи. Никаква прошка!

# 23
Аууу, че кОршета се раздават... newsm43

# 24
Lizet33 и бившите ли ги пазиш като питбул? Laughing

# 25
Остави бившите, представяш ли си как се пазят бъдещите? Влизаш в Bedroom, гледаш - готин мъж с красива девойка до него и се засилваш да го спасяваш с крошета. Какво си мисли тя, окупирала твоя бъдещ мъж!

# 26
Lizet33 и бившите ли ги пазиш като питбул? Laughing

Задължително. Laughing Щото те горките не могат сами да се опазят. Joy
Няма бивши бе....бивш е само юридически. Бил ли е някога мой, мой си остава завинаги. Това е положението. Mr. Green

# 27
Ние и двамата не ползваме фейсбук.Той отдавна си изтри профила, а аз имам един стар, който ми е изчистен от всичко и си цъках само една игра.Но не съм влизала от години. Скайпът го отварям веднъж месечно.Шефът се опита да ме накара да си го включвам, ама ц. Ползвах го като бях ученичка и малко след това.Сега ми е досадно да си пиша.
Единствени аз си пиша в 2-3 форума и той мрънка чат пат, но не особено настоятелно. Много е стиснат относно лична информация, дори вчера си смени имейла, нов скайо има, изтри сумати регистрации.Малко е маниак за тези неща.Една негова бивша колежка го хейтва и му изнамерила мнение във форума на star wars  от тийнейджърските му години и му пише луди обвинителни имейли.Нещо не е наред жената(сериозно) и си го е набелязала за виновник.Та вчера превъртя и изтри и смени всичко.
Покрай него и на мен ми се налага да съм така, защото ми се сърди за всичко, което споделя.
Та от тояа логично следва, че нямаме кой знае какви проблеми с виртуални приятели.Той има цяла компания от един форум, но отдавна не пишат в него и са си реално близки и се виждат през ден.Както и аз с някои форумни приятели.
Проблеми с тях нямаме.

# 28
  • Бургас
Как реагирате, отнасяте към ,,приятелките,, знайни и незнайни на любимия мъж до вас в списъците му в скайп или в социалните мрежи?

Изобщо не знам какви са му списъците и кой е включен в тях, негова работа си е. Същото се отнася и за мен.
Ако стигнем до там, че да се следим и да си ровим в нещата ... пиши я бегала работата.
Всъщност доста отдавна успях да туширам и пратя в девета глуха ревността като чувство... много по-лесно и хубаво се живее така  Wink

# 29
При нашето поколение не е много разпространено чатенето и фейсбука, за разлика от по-младите. Младите имат по-друга култура, те и по скайпа са готови да се свалят и да си чукват срещи. Което аз не мога да си представя да направя, най-вече заради загубата на време, вместо да действам ще седя и ще чатя, да бе ама друг път.
Че и мъжът ми и той разсъждава долу-горе по този начин, така че нямам никакви притеснения от виртуални познанства. А за реалните, там е друга бира.

82-ри набор ли си  Shocked Crazy

Общи условия

Активация на акаунт