За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 180
  • 345
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От моето обкръжение пък никой не е срещнал половинката си в онлайн общуване. От форума разбрах, че имало такива и то щастливо женени.
Аз например.
И двете ми най-близки приятелки.  Grinning

# 91
Спорът е излишен, ако някой счита стационарни, мобилни телефони, или др. средства за общуване за лично пространство, тогава е нормално да си го пази.
Но не за всеки това е нещо лично. Имам достъп и до тези на родителите ми. Просто за никой от нас това не е нещо лично. Но пак казвам - нищо против нямаме другите да го считат за такова.

У нас тази практика би довела  до маркиране на неговата поща като спам. Не ме касаят имейлите му за разните му там добавки, протеини, нито служебните му-биха ме затормозили ужасно, да отсявам, да маркирам папки и т.н. ...

Това, че имам достъп и му влизам в пощата, за да му намеря и изпратя нещо, което му е нужно, както даде пример Християния, не означава, че му подреждам изгледа и променям настройките.

# 92
Аз къде съм написала, че му променяш ти нещо? Laughing
Нямам стационарен телефон от повече от 10 години.
Аз не споря, "говорим " си. Други оспорват разни неща и се чудят и маят ама ауууу, ама как така, щом е така, значи има нещо гнило... Laughing

# 93
  • Пловдив
Ама това, че ме намери в ICQ не значи, че му знам паролите. Пък на служебния му мейл може всеки да прати каквото си иска, знам че получава по 200-300 мейла на ден, да не съм луда да го следя Simple Smile

# 94
Аз къде съм написала, че му променяш ти нещо? Laughing

Маркирането на нещо като спам го броя към зададените промени  Simple Smile

Онова за спора не беше към теб, умишлено го сложих без цитат.

# 95
Ама Ти да правиш това, или на мен би ми се налагало, ако ползваме обща поща? Laughing Никъде не съм дала препоръки за подобно действие, нито съм го окачествила като единственото правилно Усещане на нещата.Но типично за теб де.... Hug
Забавлявам се искрено в подобни моменти... Grinning

# 96
Но типично за теб де.... Hug

Не знам какво е типично за мен, написах, че имаме достъп до мейлите си, не че ползваме един и същ. Т.е. всеки си задава желаните настройки. Затова не се налага онова, което описваш и те кара да се забавляваш Simple Smile

# 97
Щом не си разбрала-типичното за теб е да "отговаряш" и без да са те питали-идва от друга тема апропо. И съвсем друго нещо казах-да задавам Аз разни настройки и да следя моите имейли измежду неговите, за мен, би било загуба на време, никъде не съм писала, че ползвате един имейл вие. Говорех на Краси, едно нещо, ти взе, че се обясни на друго. Peace

# 98
Нищо не разбрах, но няма значение  Simple Smile

# 99
  • София - Рим и обратно

Няма бивши бе....бивш е само юридически. Бил ли е някога мой, мой си остава завинаги. Това е положението. Mr. Green
Хахаха, Лизет ти да не си Рак? И аз съм на тоя принцип - полазила ли съм някого, очаквам да е мой и само мой до гроб....поне в мислите си, а пък аз - където си искам Laughing. Адско чувство за собственост имам, но интересното е, че няма оплаквания от мъжете ми досега от това оплитане, откакто съм станала на 15, та и досега Simple Smile
Никакви приятелки по никакъв повод не съм допускала аз, няма социални, несоциални мрежи. Където и да е, такива трябва да липсват, ако иска да сме заедно.

# 100
, ако някой счита стационарни, мобилни телефони, или др. средства за общуване за лично пространство, тогава е нормално да си го пази.
Ами... като взе да го има за лично пространство, оказа се, че е почнало да има какво да крие, та ме усъмни... И не мисля, че съм виновна, че проверих - не е ли виновен този, който има какво да крие? Как пък дотогава нямаше проблем да ползваме един телефон. Ами, хайде по пътя тогава... като не иска така, да е мислил. Сега се сетил, че има семейство, аз като разправях, кой да чуе...

# 101
Стигнахме ли вече до "Да не се дебнем, че да не се хванем"?

Иначе е много яко да си мисли човек, че всеки бивш до смъртта си те държи в главата си. Раждат му се деца, има си други жени, но не - ти си му завинаги и те мисли.  Laughing Или го мислиш ти по-скоро  Wink, а бившият идея си няма, че такива неща бил мислел.  Laughing

# 102
Ама то предстои да стане бивш... и инициативата е моя, какво да го мисля оттук нататък? Просто късно взе да разправя колко държи на семейството, ама кой да го вярва това вече?

# 103
А, не, аз визирах дамите, които са убедени, че всеки бивш е до гроб техен.  Laughing
За теб - ти знаеш най-добре какво да правиш.  Peace

# 104
  • София - Рим и обратно
А, не, аз визирах дамите, които са убедени, че всеки бивш е до гроб техен.  Laughing

Ми нещо лошо ли видя в това "някои дами" да си го мислят? Laughing Нали ти не си го мислиш, не би трябвало да ти пречат някакви си чужди убеждения за чужди животи. Остави ни да си мечтаем  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт