Отговори
# 75
  • София
Здравейте, и ние се записахме в 34 ОУ, в класа на г-жа Димитрова. Ако някой има някаква информация за нея, моля да сподели.
Благодаря, предварително. Simple Smile

# 76
  • Sofia
munieka, дано дилемата ви не е за тази година, защото сте закъснели.
Всъщност броят на училищата ми се вижда ужасно голям, спри са на 2-3 максимум и мисли също, че за повечето от тях трябват специални умения за да запишеш дете.  Peace
Да дилемата ми е за по-следващата учебна година - 2014/2015, но искам от по-рано да сме наясно за важните неща, които предстоят.

И аз бях пред такава дилема-134,лицея в Горна баня,34 или 36 -то или друго частно-накрая избрах това което ми е на две минути от нас-34 училище.Ще видим как ще е Rolling Eyes
ами всъщност ние сме през три блока на същата улица, на която е и 34то, но и 36то и 142ро не са толкова далече.
От близки и познати чувам,че"нивото" в 34то е започнало да се "оправя", защото преди 3-4 години е било много ниско....

# 77
  • София
Записвам се да следя за информация, въпреки че има още доста време докато синът ми тръгне на училище. На пръв поглед съм се насочила към 36-то, защото ми е под балкона, но ми се иска да имам отзиви и от останалите близки училища.

# 78
  В пето у-ще престанаха да записват първолаци. Напълниха ли се вече паралелките?

# 79
  В пето у-ще престанаха да записват първолаци. Напълниха ли се вече паралелките?

Какво ти казаха в канцеларията?

# 80
  • София
klementina, днес изнесоха списъците по паралелки - 3 класа по 24 деца във всеки клас. До колкото виждам в сайта им пише, че ще обявят евентуални свободни места на 17.06., но от къде ще дойдат тези места ми е чудно.
Синът ми е приет в класа на новата г-жа Розалия Хаджийска - дано му е на късмет. За нея поне нищо не се знае, а понякога това е по-добре.

# 81
  Аз успях, но моя приятелка се замота и си занесла удостоверението в последния ден. Отговорили й, че няма вече места. Тя изтърчала при позната в министерството на образованието и оттам нейната връзка звъннала на директорката на пето училище. За съжаление и директорката казала, че паралелките са пълни. Днес и аз го видях с очите си - всичко е препълнено. Ние сме при любимата учителка. Желая на всички изборът да е успешен.

# 82
  • София
Направи ми добро впечатление, че децата по класове са разпределени по равно 12 момичета/12 момчета. klementina, при г-жа Атанасова ли сте вие? Аз вчера вечерта чух много добри думи за г-жа Хаджийска, казах и на Марти - той също се зарадва, че ще е при нея. Сега чакаме родителската среща наесен.

# 83
  • София-Лагера
Синът ми е в 25 ОУ  и ще бъде 2 клас.
Учителките които ,ще поемат 1 клас са много добри.Доколкото знам вече има сформирани 4 паралелки.
От както 25 то е с нов директор наплива за него е голям.
Тихо у-ще с всички възможни програми и извънкласни занимания.
Ако ви интересува нещо питайте. Peace

# 84
Здравейте! Синът ми ще бъде в 25 СОУ в класа по хореография. Моля, ако имате някаква информация за класната, която ще води тази паралелка, споделете.  Детето ми няма амбиции по отношение на танците, но никъде другаде не ни приеха. Кандидатствахме в други 3 училища, но без успех.
PS Много съм разочарована от организацията по приема на първокласници тази година. Беше  хаотична, времеемка и изнервяща.

# 85
  • София-Лагера
За Христова и Цекова само хубави неща съм чувала.
Учителки с опит и стаж.
Вие при коя сте?

# 86
След "изпита" по рисуване в 25 -то има ли изнесени списъци?
Кога ще се разбере в кой клас и при коя госпожа ще бъдат децата?

# 87
  • София-Лагера

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

На   17.06.2013 г. от 18 часа в 25 ОУ "Д-р Петър Берон" ще се състои среща на родителите на бъдещите първокласници и на децата от ПГ -  5 и 6- годишни с педагозите - учители и възпитатели на отделните паралелки и училищното ръководство.

Read more: http://www.25ou.com/

http://www.25ou.com/

# 88
klementina, днес изнесоха списъците по паралелки - 3 класа по 24 деца във всеки клас. До колкото виждам в сайта им пише, че ще обявят евентуални свободни места на 17.06., но от къде ще дойдат тези места ми е чудно.
Синът ми е приет в класа на новата г-жа Розалия Хаджийска - дано му е на късмет. За нея поне нищо не се знае, а понякога това е по-добре.
Rolling Eyes интересно, до миналата година не можеха да съберат деца и за две паралелки.

# 89
Rolling Eyes интересно, до миналата година не можеха да съберат деца и за две паралелки.

Това откъде го чу?
Втори клас завършиха 2 паралелки, а първи - три.

Общи условия

Активация на акаунт