ПЛЕВЕН 153

• 85 739
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Среща,среща,пък никой не казва кога,къде......пушачи,непушачи,музика,без музика...с ядене,без ядене.....
Ми вземете кажете нещо по-конкретно,предложете,та да видим....пък може и аз да взема да дойда...нищо,че на моите момчета пишките съм ги вдигала нагоре преди 100 години Mr. Green

# 46
  • Плевен
За среща съм ЗА:). Събираме пилетата и Winx.Simple Smile
Ту съм пропуснала нещо, Пламси какви са тези пилета.
Силви, Angry Birds събира Любослав.

# 47
Направо си представям как завихряме една шеметна дискусия на тема "Накъде да сочат пишките" и "Да ги дърпаме или не". Mr. Green Определено ще сме атракцията на заведението.
Сега сериозно - аз съм за Будапеща, то напоследък май все там сме.

# 48
Дискриминация, а майките на момичета какво ще обсъждат, а? Grinning

# 49

Миналата седмица срещнах класната си ръководителка (срещаме се чат-пат). Говорихме си за приема на Митко в първи клас. Днес ми се обади по телефона с изключително ценна информация, направо безценна.

Дикси, сподели за инфото,ако имаш възможност,  интересува ме всичко свързано с първи клас  Laughing.

# 50
Тони, все пак реши за Вазов  Peace Дано да се засечем в един клас Simple Smile

Миналата седмица срещнах класната си ръководителка (срещаме се чат-пат). Говорихме си за приема на Митко в първи клас. Днес ми се обади по телефона с изключително ценна информация, направо безценна.

Дикси, сподели за инфото,ако имаш възможност,  интересува ме всичко свързано с първи клас  Laughing.
Тъкмо и аз това щях да питам Simple Smile
А как беше "Вуйчо Ваньо" ? Много ми се ходеше, но за мен вечерното излизане е почти немислимо  Confused

# 51
Здравейте, мами Simple Smile Не знам дали тук е мястото да питам или в здравния, за това моля да ме извините, ако не е тук мястото. Можете ли да ми препоръчате добър дерматолог за бебе. Имам съмнения за атопичен дерматит и нямам никаква идея къде да я заведа.  Confused

# 52
Аз наскоро имах проблем с обостряне на АД на детето ми. Препоръчвам д-р Хайдудова, помогна ни. Работи с талон от ЗК и се намира в поликлиниката на Кожна клиника, която е във Втора база.

# 53
  • Плевен
Здравейте!
Моя приятелка ме помоли да попитам за клиника по урология в ѝплевен. Аз съм с момиче и не мога да ѝ дам отговор. Имало някаква клиника Уромед - посещавали ли сте я. Става въпрос за момченце на 8г, което е с "асансьорни тестиси". ако има такова официално определение.
Благодаря предварително!

# 54
mishkaromba, клиниката се намира на Дойран /барата/ до НУ "Единство". Като вървиш от колелото към центъра се пада непосредствено след училището - една къща е, има голям надпис на стената. Ето ти визуално да се ориентираш: http://bksever.com/firmiinfo.php?id=45.
За специалистите - баща ми беше опериран от доц. Стратев и си ходи при него на контролни прегледи. Аз скоро питах и ми препоръчаха д-р Коцев и д-р Колев. Доколкото знам те преглеждат и в болницата.
Дано се включи още някой с информация.

# 55
Момичета препоръчайте ми добър хематолог в Плевен  Rolling Eyes

# 56

ЗАвеждащия на отделението по хематология, всеки вторник и петък приема в ДКЦто в Окръжна болница. Има му графика на сайта на окръжна.
Проблеми с хемоглобина ли имаш?

# 57

ЗАвеждащия на отделението по хематология, всеки вторник и петък приема в ДКЦто в Окръжна болница. Има му графика на сайта на окръжна.
Проблеми с хемоглобина ли имаш?

Охх, да и ми изписаха желязо, но ЖСК и Fe са ми в норма, хемоглобина ми е 88. Иска ми се да се консултирам с хематолог.  Peace

# 58
Сладка пеперудка, много ти е нисък хемоглобина, защо не е обърнато внимание по-рано?
И като гледам хич не си в напреднала бременност.
Отиди в ДКТто при завеждащия, няма записване на час, но гледай да си поне 1час по-рано там, защото си става опашка и се чака.

# 59
Сладка пеперудка, много ти е нисък хемоглобина, защо не е обърнато внимание по-рано?
И като гледам хич не си в напреднала бременност.
Отиди в ДКТто при завеждащия, няма записване на час, но гледай да си поне 1час по-рано там, защото си става опашка и се чака.

Ами само преди месец хемоглобина ми беше 106, но не взех никакви мерки...  Confused И сега изведнъж падна така... но явно не е от желязото и аз не знам, много ми е притеснено...

Общи условия

Активация на акаунт