ПЛЕВЕН 153

• 85 818
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Аз също държа да го носи в себе си. чувствам по- спокойна ,тя-също. Миналата година тяхната гопожа отсъстваше по болест и я заместваше една много млада учителка.  Мило момиче, но без опит в екстремни ситуации и точно тогава имаше проблем . Когато отидох в училище, учителката гледаше така безпомощно ,беше загубила говор и картина, че се чудех дали всеки момент няма да припадне. Бесовете бяха взели връх... Ей,за такива моменти си трябва телефон.дано да ги няма , но не е лошо човек да подготвен з авсичко. На  моя приятелка детето и беше паднало в двора на училището и друго съседско дете ни се обадила с думите:" Лельо ,Ела че Стели падна и целия е в кръв,,.

# 646
Хаха, и Калина иска таблет за рождения си ден...Simple Smile уточнихме се, че няма да е за този, евентуално за следващия. )
А като се сетя, че първия си телефон получих когато отидох студентка на 17години. Simple Smile

Не мисля да и взимам сега телефон за предучилищната. Училището е с-у къщата и баба и дори ако реши, може да си вземе едно столче и да стои под прозореца на класната стая. Simple Smile
При срещата с директорката когато я записвах се уточни, че дори не отиват сами до тоалетна, а ги придружава някоя от чистачките на етажа. Което си е все пак успокоение за мен и се надявам да е така.

# 647
  • Ловеч
Здравейте мами, и преди съм се допитвала до вас и винаги сте ми били много полезни, надявам се и сега да можете да ми помогнете. Търся добър невролог в Плевен /за мен/, да работи с направления. Става въпрос за болки в гърба и главата. Приемам всякакви съвети, засега имам една препоръка за доктор Десислава Маринова в ДКЦ. Предварително ви благодаря!

# 648
Silvy, за доктор Лиловски мога да дам добри отзиви. Друг не мога да препоръча от личен опит.

Аз днес водих Моника за втори път на плуване. Харесва и много и няма гивезлъци.обаче за мен се оказа голямо изпитание да вися да я чакам. От хлора започна да ми люти на очите, на носа, заболя ме главата. Качих се горе в кафенецето и една жена ,която също чакаше детенце от плуването беше със същите оплаквания. Предния път дискомфорт на очите имах,но днес съм ,като натровени. Питах моника дали я дразни миризмата или други оплаквания- при нея няма. Каза ,че прозореца при тях е отворен. Ама аз по принцип си имам непоносимост към белина и препарати на тази основа, ама пък как да я водя иначе Cryосвен на вън да седя ,но е още в началото и ми се ще да чувам какво се случва...

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 20:37 от Biserka_a

# 649

Аз днес водих Моника за втори път на плуване. Харесва и много и няма гивезлъци.обаче за мен се оказа голямо изпитание да вися да я чакам. От хлора започна да ми люти на очите, на носа, заболя ме главата. Качих се горе в кафенецето и една жена ,която също чакаше детенце от плуването беше със същите оплаквания. Предния път дискомфорт на очите имах,но днес съм ,като натровени. Питах моника дали я дразни миризмата или други оплаквания- при нея няма. Каза ,че прозореца при тях е отворен. Ама аз по принцип си имам непоносимост към белина и препарати на тази основа, ама пък как да я водя иначе Cryосвен на вън да седя ,но е още в началото и ми се ще да чувам какво се случва...

Успокой се и верно си ползвай свободното време.  Laughing Вярвай ми, хората са сериозни и отговорни, вече четвърта година водим групи деца с увреждания там.
Това за хлора и аз го забелязах - като съм аз или колега извън басейна дразни, а докато си вътре, няма проблеми. А препарати си трябва да се ползват - за безопасността на тези, които са в басейна.

# 650
Кати, аз бих се притеснила ,ако не използват препарати Simple Smile важното е ,че децата вътре нямат проблем с това, а аз ще си намеря занимание ,различно от това да седя на диванчето и да остря уши,докато трае тренировката Simple Smile и на мен Кирил Бъчваров ми се видя изключително отговорен човек и подхода му към децата ми хареса.
Да попитам - къде мога да намеря по- плътни балони ,да не са от най- тънките? Трябват ми за Рд на Моника .

# 651
 Biserka_a, хаха, предлагам да си правим компания. ) И аз ще ходя тези дни да записвам Калина. )

# 652
Мирама, страхотно! Кога ще я записваш?

# 653
Мирама, страхотно! Кога ще я записваш?

Ами ако имам време още днес ще прескоча до там.
Вие кога ходите? Ако има възможност да я запиша направо в групата на Моника.

# 654
 Мирама, ние сме в понеделник и петък от 16:00 .

# 655

Да попитам - къде мога да намеря по- плътни балони ,да не са от най- тънките? Трябват ми за Рд на Моника .
Крез - склада. Може и в магазините из града да има. Ползвала съм едноцветни, по много бройки в плик (около 80)

# 656
Biserka_a, супер, ще гледам да запомня. ) Че и още едно дете на приятели плува там, но от миналата година. ) С Калина много се харесаха. )
Но сигурно ще я записвам другата седмица, че утре има РД, после отиваме малко извън града.

# 657
Atrakcia, благодаря!  bouquet ще обиколя Крезовете , дано да има.
Мирама, къде ще празнувате утре? Само на мен ли ми се струва,че няма подходящи заведения в града за детски партита през лятото....

# 658
Biserka_a, ами къде...в Диснимания ще сме...Не ми се искаше хич, обаче ходих в още 1-2клуба....ами под земята, на тъмница и неоново осветление тип дискотека няма да си завра децата. (((
Искам светлина, за да мога и да снимам....а то навсякъде една тъмница, все едно си влязъл в нощен клуб.

# 659
Диснито не е лош вариант. Две години празнувахме там и не е лошо. Весел празник утре и да покажеш снимки после 4470

Общи условия

Активация на акаунт