Отговори
# 270
Момичета , ако искате да се посмеете малко гледайте това видео  Laughing
http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD … 992_i.254542.html
Мъже изпробват колко наистина боли раждането ...

# 271
Pampers, аз съм при Д-р Георгиева и Снежи. Доволна съм, но не е от тези лекари, които обясняват на дълго и широко.

# 272
Аз се смях преди малко, бях на родителска среща на сестра ми(тя е 10 клас) тия даскаля са много зле, мога да си призная, че няма да съжалявам никога за избора си на гимназия когато кандидатствах. Като избирате училища много гледайте има луди даскали аз сам в шок  Joy

# 273
Diadra356, ти в Коя седмица си? Аз съжалявам не заради прегледа, колкото, че явно извън графика ме взема човека, заради моята приятелка, защото знам, че ги прави тези прегледи в петък, а не в понеделник.

# 274
Ааа видеото е много готино и голям смях му ударих. На ММ постоянно му повтарям, че искам и той да забременее, да ражда и да видиме тогава дали ще му е лесно. Той сега мрънка и виждам, че му е трудно с чистенето и миенето на съдове, а си представям ако прави всичко, което една жена прави всеки ден Joy

# 275
Гледала съм го това клипче и не смятам, че е достоверно. Прекарват им ток през корема, но няма нищо общо с всички химични и биологични процеси, протичащи в организма по време на раждане.

Иначе днес с милото коментирахме как в 3-та една сутрин се обадил самотен баща, който се оплаквал колко трудно му било да води сутрин детето на градина, да го взема, послед да се грижи за него и да го обслужва. Обадили са се няколко човека, които го ожалили горкичкия, но после звъннал някой и казал - Какво го жалите?! Има толкова много самотни майки. Да не би на тях да им е по-леко?!  Mr. Green
Когато мъжете се озоват от другата страна на барикадата започват да ни оценяват. Така, че не ги жалете  341uu

Anni0422, и все по-изкукали учители ще има. Първо защото вече имат доста години стаж зад гърба си (предвид средната им възраст) , второ защото днешните деца/младежи за такива изверги, че трудно някой би останал с разума си, работейки с тях.

LemOn, щом е от мълчаливите, разпитай я на следващия преглед, за да си по-спокойна.  Mr. Green

# 276
Памперсче, благодаря мила, но аз не съм в България, и доколкото си спомням беше евтино и имаше вариант да си го поръчаш в линка който беше дала...та за това те помолих за линка, но ако не можеш да го намериш здраве да е

Вомитусхил - го предписаха на малката още като беше на няколко дни бебче, заради рефлукс...при нея тогава не помогна, повръщаше, но и наддаваше детето, до 6 месечна възраст. Тава е моят опит и не мисля, че има проблем да се приема и от бременни, щом го предписаха на бебе на няколко дни.

Днес и аз бях на преглед, ранния скрининг за Даун -видеозон + кръв. От видоезона всичко изглежда наред, но то давало 85%. До сега бебчето вървеше 4 дни по-малко, сега е напредноло с още 2 дни Simple Smile, лежеше си спокойно, караха ме кашля че да се раздвижи Laughing. Като помня малката, какво шуваргало беше, винаги беше страшно активна Laughing. За пола не можаха да ми кажат, но аз и не бързам. Така или иначе след като направим, живот и здраве, амниоцентезата ще знаем и това 100%.

Kristisha,нямам представа каква е причината, дано да отшуми бързо. За твое успокоение разговаряй с док.

# 277
Памперсче, благодаря мила, но аз не съм в България,

Извинявай! Не съм разбрала.  Blush Ще ти дам линк към малката разфасовка, а ти ако прецениш си намери и по-голяма в сайта - цък

# 278
Страхотно.Много, много ти благодаря Hug Hug Hug

# 279
Amelly, жал ми е за теб, колко много ти се насъбра, както и за Sealover(заради всички настинки и грипове преди месец и нещо) и за Pampers(че трябва да прави диети) и с една дума за всички, които са болни, страдат или им се  Sick. Аз срам не срам трябва да призная, че карам явно една много лека бременност и единственото неразположение, което имам е,че много ми се спи (нон-стоп!!!), но като чета за вашите "мъки", ми се струва, че аз съм минала доста леко през първите месеци та досега. Надявам се на всички да ви минава бързо, да се чувствате по-свежи скоро, да имате повече енергия да се радвате на бременността си и да имате възможност да се разхождате, защото скоро ще стане много хубаво време (всеки ден се моля за това на ставане, така че съм убедена, че молбите ми са чути  Mr. Green).

Шамс, и за теб ми е жал, защото си представям колко по-трудно е да гледаш дете в чужбина (живяла съм в чужбина 10 години). Първо на първо, че след като родиш имаш съвсем малко време да се "съвземеш" и да му се порадваш, второ на второ, че нямаш никаква помощ и трябва да се оправяш сама (няма баби и т.н.). Единствената помощ са бавачките и яслите, но за бавачките съм гледала в Германия такива ужасяващи репортажи от скрита камера, че да ти настръхнат косите (умишлено няма да разказвам).

На мен от няколко дни много ми се разхожда, но нямам време, по цял ден съм на работа, а в 18 часа, като свърша, вече е доста по-хладно. Само за събота и неделя остават разходките, но скоро  (като се затопли), ще мога и след работа да ходя малко с кучо на разходки.

Лека вечер на всички  Hug

# 280
Благодаря, момичета! Ами те спазмите минаха за няколко минутки та не звъннах на док. Надявам се всичко да е наред. На преглед съм чак на 2 април и вече нямам търпение Simple Smile
Да ви се похваля милото ми снощи какво стихотворение ми прати:
Скрит текст:
Очите ти гледат ме с радост
и в моята обич една,
единствена болка от сладост,
за нея отдавна копнях.

За нея си струва звездите
да палиш, да срещаш луна,
да бродиш във утро измито
от горестна чиста сълза.

Избрани ний бяхме със тебе
в животa нелек и суров,
за тебе да бъда потребен,
за мен ти да бъдеш Любов.

Толкова мило ми стана, аз съм голяма почитателка на красивата поезия. В същото време супер много ми стана тъжно, като се сетих че няма да го видя скоро...
В петък ходех малко на пазар в мола, купих си няколко страхотни дрешки, не са много бремелийски, но за по малко коремче стават Simple Smile В H&M си набелязах няколко неща за бременни, надявам се за април и май да пуснат сладурски роклични.
Сийловер, страхотно клипче, мнооогоо се смях  newsm10

Anni0422, и все по-изкукали учители ще има. Първо защото вече имат доста години стаж зад гърба си (предвид средната им възраст) , второ защото днешните деца/младежи за такива изверги, че трудно някой би останал с разума си, работейки с тях.
  202uu

# 281
А, чак пък жал. Сама съм си гледала номер 1, даже без помощ от баща му, сега номер 2 поне баща му се надявам да помага  Mr. Green Но и без помощ мога. Да ти кажа, аз пък не понасям да ми се месят, еле пък че наште са с мнение по всички въпроси и задължителн тяхното трябва да стане. Баща ми е по-зле от свекърва, колко ми е мърморил и то по скайпа, все си мисля какво ли щеше да бъде, ако ми беше наблизо..... По-добре не  Mr. Green Дори само за седмиците, като сме си ходели, се е случвало изрично да кажа нещо да не се прави, а щом обърна гръб, веднага се почва. Един път тъкмо бяхме дошли с дребния, чувствахме се леко болни, с тенденция към влошаване. Баща ми за лятото слага един надуваем басейн, малкият обожава. Да де, ама болен. Нищо му няма, отсича дядо му, и праща бабата да носи топла вода да го къпят в един леген, че си беше и студено. Викам познавам си детето, болно е, няма да се къпе на терасата. Отивам да си готвя изпитите и чувам суетня. Бабата влачи легени с вода, максимално тихо и дискретно  Joy Баща ми вика - на моя отговорност е  Thinking Викам и как точно се изразява твоята отговорност. Негова била, видите ли, къщата, той решавал. Събрах си куфарите за рекордно време и му казах, че детето е мое и за него ако ще и във Ватикана само аз решавам. Кротна се, но рецидивира по-късно де. А детето и аз отидохме на лекар, оказахме се с бронхит и отит, та сума време се лекувахме. Банята много щеше да оправи нещата  ooooh! А баща ми дори не се извини.

# 282
Шамс, позната история, при мен и двамата ми родители са овенчета, ама аз телче - по-инатче и от тях Mr. Green
Но аз много разчитам да ми помагат в гледането на бебето, със съвети, че аз голям опит с деца нямам, то май никакъв опит нямам Embarassed хихи А те милите, как се радват...от кога чакат внуче!

# 283
Шамс, с такива роднини по-добре на далеч. То пък ние като сме в Б-я все едно има кой да ни помага. Пак на бавачки ще разчитаме в краен случай. ooooh!

Kristisha, много е романтичен твоя мъж  Heart Eyes
Ти от къде си пазарува и какво, че и моите днешни покупки не са никак бременлийски и за това съм много доволна. Mr. Green

nads3, благодаря Hug Рано или късно ще ни мине. Но дано да е по-рано!

*Дария*, аз съм голям фен на сайта. Очарована съм от всичките си покупки от там. Дано и ти останеш доволна.

# 284
Ох, ох, съвети от баби НЕ ща  Naughty
С първото дете останаха малко обидени, даже имахме много неприятни моменти в началото, когато се точеха да "помагат" без никой да им е искал помощта. Особено майка ми, де, свекърва ми е далеч, така че няма как да се меси, а и тя е много деликатен човек.
Всеки си преценява, но поне докато навърши годинка, не само няма нужда от тяхната помощ, ами ме дразнеше и ми пречеше. Първо, бях достатъчно объркана самата аз и ми беше трудно да се организирам, за да се съобразявам и с още някого вкъщи, освен с новия член на семейството и второ, разбиранията за гледане на бебе от преди 30-тина години мнооого се различават от сегашните - така че повечето съвети създават предпоставка за напрежение, вместо да помагат. Определено се дразня как в България имаме едно насадено мнение, че жената като роди и видиш ли, непременно й трябват поне 2 баби да й се пречкат в краката, иначе не може да се оправи. ooooh!
Има време за баби - в момента са ми много ценна помощ, защото благодарение на тях мога да работя/ да си почивам качествено. Но с малко бебе - не! Малкото бебе има нужда от майка си. (това е моето разбиране, никого не ангажирам с него).

Общи условия

Активация на акаунт