Отговори
# 360
Добро утро  bouquet
Забравих какво щях да пиша  Joy разсеяна до безобразие.....
Добре дошла на новата бъдеща мама  bouquet лека бременност и септември с бебче baby_neutral
Ей по полека с тва чистене, хората казват да не се прекалява, даже и да се отбгхват тия задължения  Naughty умната моля ви Praynig
Аз също много неща усещам, очаквам другата седмица да започна да го чувстам Mr. Green
Днес отивам да занеса тъпите изследвания, да видим док кво ще каже като види, че съм отрицателна група  Thinking

# 361
Здравейте и от мен  Hug
Току що си направих закуска - овесени трици, банан, прясно мляко и канела и съм се наместила на леглото и така цял ден  Mr. Green Моят приятел е много грижовен, понякога ми казва "Абе, ти знаеш ли, че това не е хубаво да го правиш", аз  Shocked ти пък от къде знаеш  Mr. Green чете си някакви неща в нета, интересува се, вълнува се Simple Smile
Аз снищи май усетих бебето, като едно побутване беше, много странно и много готни  Mr. Green
Хубав ден момичетаа   bouquet

# 362
добро утро мамчета  Hug

аз днес съм на преглед и ми е много нервно и притеснено ,само се  Praynig всичко да е наред с  baby_neutral ,че напоследък толкова скандали преживях и естествено и вчера имаше такъв  Sad Бог да помага и да пази мен и детето в мен.

pampers, sealover и аз съм на вашето мнение ама на 100%  Mr. Green ама да ви кажа какво се изказа баща ми в момента в който му казах ,че ще вкарам мъжа ми да присъства на раждането  Twisted Evil ти не си добре ,това знаеш ли каква травма е за един мъж  Joy викам ами ти знаеш ли каква травма е за жената,нека да види лесно ли е да се роди дете и утрешния ден да знае какво съм преживяла и че не са измислици на жените  Naughty и той ми вика то жената психиката и е подготвена за това с по-силна психика сте ,а мъжа ти ще лудне ако види всичко с очите си после ще се чудиш кво да го правиш  hahaha

DianaR,искрено ме разсмя  Joy и аз съм отпрала едни цици  Blush

lovely baby,добре дошла мила   bouquet

malka maimunka,честит ти мъж  Hug

nads3,и моят не чете нито в нета нито книги ,аз обаче му чета  Mr. Green да знае какво става с детето му и с мен, а иначе той настоява и ми маже коремчето всяка вечер преди да заспим  Heart Eyes

# 363
Добро утро, момичета!
Моето мъжле май и август месец ще е в Германия, но за раждането дават не дават шефовете му, ще си е с мен. Аз няколко пъти го питах дали ще издържи, а той вика да, че и пъпната връв иска да срязва  Mr. Green
Мен мааалко ме поотпусна гаденето, ама от вчера ме почнаха киселините  ooooh! Цяла нощ почти не мигнах. А имах и странни пробождания долу в дясно. Преминаха за няколко часа, но все още съм притеснена. Ако пак се повтори мисля да звънна на АГ.

# 364
Здравейте сладурки   bouquet
Нямам грам време от работа, а и другата седмица ще се и местим  в нов офис и  Shocked
Не мога да изчета, но ви мисля  Hug
Anni0422 дано всичко мине без ядове  Peace
Tanishte и моя мъж е много внимателен и грижовен и е много мило таково отношение  Hug
И по тази причина като отидем някъде и има опашка или в транспорта, и той веднага започва да ми търси място за сядане и да кара хората да стават или правят път, а на мен чак ми е неудобно  hahaha
След 2 седмици лежане поне беше спряло да ме наболява, но вчера трети ден на работа и вечерта доста ме боля , пак увеличих хапчетата и сутринта бях спряла приема и за това и  се чуствах добре, без да ми е лошо, но сутринта пих и после пазих една градинка 5 мин, защото тръгна яко да ми се гади и надига, но поне удържах. Но като цяло, ходя ли много, права ли съм все ме наболява.
Днес май Дани беше на лекар, стискам палчета на нея и на всички, които ще са Peace Да си видят подскачащите и махащи сладури  Hug Аз ще съм на лекар в началото на април, лудна до тогава от чакане  ooooh!
Айде да действам, на вас лежащите или работещи тумбачета много хубав и спокоен ден   bouquet

# 365
nads,не се тревожи и ММ не е тези , които ще седнат да четат специализирана литература за отглеждане на бебето , но искам да ти кажа , че това не го определя като лош баща. Понякога и аз малко съм се изнервяла като не е много заинтересован и даже видимо отегчен примерно ако избирам нещо за малката да и купя . Обаче имаше момент в който разбрах , че предпочитам да е такъв отколкото прекалено да се вживява в тия работи. Неговият брат има също момиченце , тя се роди един месец преди нашето. Той беше толкова вманиачен , защото предимно той се грижеше за нея тъй като жена му имаше добре платена работа и се върна веднага да работи. Има ли сме случка в която ме е молил да му покажа как изглежда кърмата ми , за да може да я сравни с тази на жена му , защото  твърдеше , че нейната не била хубава гъста ами рядка  Shocked  Е , това беше прекалено , горката му жена незная как се е чувствала .Ако ММ започне да ми влиза в такива детайли ще се побъркам . Предпочитам да си е такъв , като 90% от мъжете  Mr. Green

# 366
Добро утро, тумбачета  Mr. Green
Аз съм вече в БГ, 5 дни нямах нет и е изписано толкова много, че се отказах да чета назад  Crazy
В понеделник бях на преглед да видя как е бебчо, цели 130 гр, измери му разни показатели и ми се струва доста големичко...душичката ми сладка, нека расте все така Heart Eyes Не можахме да видим пол, срамежливо е като майка си....след 2 седмици пак ще съм на преглед и ще правим опит да го разгадаем, но важното е да ми е здравичко и силничко, че бая път го друсах до БГ, а после и наобратно  Crazy
Бебчо расте, аз раста с него, но не го усещам ощееее...нямам търпение вече  Mr. Green
dddidka, успех на прегледа днес  Hug Аз преди всеки преглед много се спичам и ми е много тревожно..... ooooh!
nads, и нашият тати не е тръгнал сам да чете форуми и т.н. (то сякаш има и време от работа...), но за сметка на това аз непрекъснато му говоря и му обеснявам неща, свързани с бебо. Забелязала съм, че не му е досадно, слуша с интерес, че даже и въпроси задава  Mr. Green Но иначе е много внимателен към мен...много е смешен като почне да ми пази коремчето да не го натисна някъде (например като легна да спя и си гушна възглавницата и ме пипа да не съм се затиснала прекалено много....сладур Joy)

# 367
Лелее, sealover, това вече е доста крайно...  Shocked

# 368
Върнах се да прочета по-назад в темата и..
Дани, мила, ужасно съжалявам. Много се натъжих.. От все сърце ти пожелавам бързо възстановяване и скоро пак да видиш двете чертички, а на термин здраво бебче! Силно гуш от мен  Hug

# 369
Днес ще ходя зъболекар,
И аз искам, но още не смея. Не ми е стабилен стомаха и се притеснявам като ми бръкне в устата да не направя Sick

sealover, ако не иска да чете книгата, аз ще си я прочета с кеф, защото е много смешна, а в същото време пише полезни неща.

Направо ви завиждам за насъбралите се задачки, които отмятате.моите само се трупат ли трупат......кога ще мога да ги отхвърля, че ми тежат на съвестта не знам ooooh!

nads3, и без да те пита го информирай. После цялата информация ще му дойде нанагорно. А и те мъжете вземат малко отбранителна позиция в тази ситуация. Питай го той как е? Измести центъра на внимание от теб в-у него и ще се отпусне. При тях в момента стават много повече промени и си нямат нашите хормони да им регулират чувствата, нито като нас се събират с приятелки да обсъдят проблема и да им мине всичко. Сега ще се промени ролята му в двойката, ще има повече отговорност, ще трябва да се грижи за теб и бебето, да поема нови ангажименти, да се раздели с любими занимания, няма да има вече на 100% твое внимание.....така, че си говорете и той ще се отпусне. Трябва му време.

Иначе и аз си мисля, че по-добре по-малко заинтересован, но с адекватни реакции, отколкото вманиачен Crazy

Хайде, чакам хубави новини от прегледите днес  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 10:54 от Pampers

# 370
Аз няколко пъти го питах дали ще издържи, а той вика да, че и пъпната връв иска да срязва  Mr. Green

Кристиша, това е бисер, да знаеш  Joy що да не издържи мъжлето ти, нищо няма да му стане  Mr. Green Тук принципно е прието мъжете да присъстват на раждането, изклЮчение са тези, които не идват. Не знам някой да е приритал, при все че присъстват от началото до края, и режат пъпната връв. После ти дават бебчо да суче и да го гушнеш и така си седите тримцата 2 часа. После в стаята. Мъжът има правото да идва на свиждане по всяко време на деня и нощта, може и да остане да спи в стаята, ако иска. Бившият ми мъж хич не е куражлия, страх го е на детето да премери Т. примерно, но си присъства и нищо му нямаше. Малко призеленя като ми направиха епизиотомията  Mr. Green и се тръшна кротко в креслото, ама иначе участваше активно, вряскаше напъвай и даже така се стараеше, че акушерката му се скара, че ме е прегънал на две и не мога да дишам  Mr. Green Нищо им няма да нъжовете, няма защо да ги гледате като някакви крехки същества; които ще се повредят от най-малкия проблем

# 371
Sealover, като се замисля, права си. По-добре така, отколкото прекалено вманиачен.
Значи да не се притеснявам,че съм единствена с подобен "проблем". Няма да се отказвам от ролята на осведомител тогава Mr. Green
Памперс, така е. Мъжете по различен начин преработват всякакви подобни емоции, затова ще го взема в предвид  Wink

Дундичка, много се радвам, че растете, чудесна новина .

Дидка, стискам палци за прегледа. Спокойно, всичко ще е наред. после задължително разказвай  Hug

# 372
хехех и аз така мисля, ако не му се чете - аз ще я прочета. То и ММ не е много по книгите,  та ще видим дали ще я отвори Wink
За зъболекаря - и аз трябва да отида, че ми пада една пломба.. обадих се на стоматолога и той ми каза да мине и третия месец, и тогава да отида да ме види.
Подкрепям мнението ви за вманиачените и не толкова заинтересовани мъже Wink по - добре да е със всичкия си и да се държи адекватно, отколкото да трябва да се справям  с този период точно, когато искам да имам адекватна подкрепа и помощ.
Аз за всичко му обяснявам -  за изследвания, състоянието на бебо в  месеците, развитието му и виждам, че му е интересно и иска да бъде подготвен с основните неща- до колкото е възможно Simple Smile
Може пък да си им дойде отвътре  и бащинският инстинкт да надделее Simple Smile

# 373
Ако беше като в случаката на сеаловър щях да го гръмна #2gunfire
ММ не чете книги, той и не е в бг де, ама ме слуша като муказвам пита кога ще ходя на док, кво са ми казали, какви са ми изследванията, каза че ще спи при бебето, пък аз на дивана Mr. Green аз му казах, че няма проблема ама да не ме е събудил за мляко или памперси Mr. Green
За раждането каза категорично, че ще чака отвън да родя Joy май го е страх, незнам не иска да ме вижда как се мъча сигурно пък и вътре не се пуши, тъй че го загубиха веднага Joy hahaha
Целувки, аз ще се купя и изчезвам докато не е заваляло, че е много гадно време тук  bouquet

# 374
  • София
ММ не чете книги, той и не е в бг де, ама ме слуша като муказвам пита кога ще ходя на док, кво са ми казали, какви са ми изследванията, каза че ще спи при бебето, пък аз на дивана Mr. Green аз му казах, че няма проблема ама да не ме е събудил за мляко или памперси Mr. Green

Не планираш ли да кърмиш? newsm78

Няма как мъжете да реагират като жените на бременността.  Ние се променяме физически, хормоните ни карат да изживяваме определени неща.  Те не изпитват нищо от това, а когато и коремчето е все още малко и бебето не се усеща, за тях това си е нещо съвсем абстрактно.

Общи условия

Активация на акаунт