Отговори
# 345
 Kikito хехех ами много са готини книжките, а нали трябва да ги подготвим за предстоящото Wink
Мисля утре да взема и закачливата Simple Smile голям смях. Да споделиш дали му е харесала Wink
   Pampers -  реших, че няма смисъл, а и като виждам колко се вълнува , много ме подкрепя и знам, че дори да му е трудно ако го помоля ще бъде с мен. Има време ще видим какво ще реши Wink
Училището, на което ходите колко урока е ?
Ние също  ще ходим и имам програма - по спомен май бяха 3  съботи.
Их как ви се радвам за разходките на това хубаво времее

# 346
Плацентата си е още ниска и това е нормално за 4-ти месец. Скоро бяхме в София при майка ми и се наложи да отида на преглед. Една лекарка ме гледаше на видеозон и се чуди, че ми била ниска плацентата, но друга по-опитна веднага я поправи, че сега няма как да е по-високо.
За главоболието и аз имах такова до скоро. По цял ден ме болеше главата, точно слепоочието и челото, но с чаша кола или кафе се оправях. Сега вече пия всеки ден кафе и нямам такова неразположение. През бременността много ми пада кръвното.
lotos4e, повдигна ми духа, благодаря ти много  Hug
Иначе по принцип ми е сравнително ниско кръвното, предполагам, че и сега пада, но пък пия айрян със сол, който уж трябва да го вдигне. Виж не съм любител много на кафето, ама май ще прибегна и до този вариант, че по цял ден не се издържа, едва сега малко ме поотпусна, но пак си остава една тежест.
DianaR  Joy голяма история!!!

# 347
  • София
Дани, много много съжалявам!  Cry Cry Cry Пожелавам ти искрено бързо да преодолееш това и да се похвалиш с нова бременност до финал!

Момичета, малко ви изтървах от темите, но много задачки напоследък. Днес бях на преглед и се записвам със сини гащи  stork-boy Слава Богу всичко е наред, бебока шаваше, измери го лекарката, прегледа го, каза, че е ок и ще се видим след месец чак. Аз като че ли от известно време имам разни гъделчета в корема, не знам дали това е бебето, но е твърде вероятно  Heart Eyes

# 348
Daniella  Hug Hug  Hug Hug

Бебето аз го усещам отдавна, бях абсолютно сигурна че е то и се оказах права - усетих го на ФМ като се завъртя  Heart Eyes Heart Eyes Киселините ги усещам по съвсем друг начин, а и много рядко имам.

И аз днес се накиприх с роклята, която ми очертава и показва и циците и малкото сладко коремче. И как да не покажеш тия цици, кога съм имала такива....  Grinning
И какво си мислите... отивам на спирката да хвана автобуса и една баба ме пита " Извинете, вие да нямате дискова херния" ????!?!!!??  Grinning Това, защото ходя леко превита, че ми опъва от лявата страна където е бебко и го щадя. Е после положението го замаза една непозната млада жена, която каза "вашето положение"  Grinning
Аз пък вчера ходих да си взема направление за ЖК от личната, отвън една огромна опашка, най-накрая се освободи местенце и сядам, след малко се появява бабичка която впива поглед в мен, аз обаче си седя невъзмутимо, че ми беше ужасно лошо от глад. Излиза сестрата и ѝ казвам, че съм за направление за ЖК(че нямаше да издържа и обедната им почивка само заради едното направление), тя за щастие веднага ме разбра и влезе да ми го напише да не чакам, а бабето хем чу че съм бременна, хем веднага се настани доволно на мястото  Crazy Добре че не трябваше да чакам дълго  Crazy

# 349
Аз още докато се редя някъде предупреждавам, че съм бременна и ще мина преди останалите...после да няма сърдити и да не ме набият като тръгвам. Joy Няколко пъти съм молила и в метрото да станат, за да седна аз и не е имало проблем, но ми е малко неудобно Laughing

Забравих да ви питам, макар да е глупаво и с риск да ми се смеете...но като съм легнала по гръб корема ми пулсира. На вас случвало ли ви се е? Много е странно Laughing

# 350

Забравих да ви питам, макар да е глупаво и с риск да ми се смеете...но като съм легнала по гръб корема ми пулсира. На вас случвало ли ви се е? Много е странно Laughing

С първата бременост ми беше направило много силно впечатление точно това пулсиране. После обаче открих, че се случва и когато не съм бременна Simple Smile Иначе да, и при мен го има.

Аз пък не мога да се прежаля да кажа, че съм бременна. Днес трябваше да чакам на една опашка в Агенцията по вписванията, на това отгоре бяхи с Боил, че нямаше къде да го оставя, а той беснееше и дивееше. Е, пред мен едни мъже през ум не им мина да ми отстъпят ред... пък то какво да ги занимавам , че съм и бременна.

# 351
Може би сега като съм бременна и се взирам повече в коремчето, но преди дори и не би ми хрумнало да погледна Joy
А иначе да ти кажа мъжете са много отзивчиви, в метрото винаги карам мъже да станат Laughing но като кажа, че съм бременна винаги ме поглеждат в корема Joy

# 352
Здравейте!Това са първите ми дни в бг мама страхотен сайт и страхотна група!В средата на 3тия месец съм и с нетърпение чакам бебко края на Септември  Heart Eyes

# 353
Училището, на което ходите колко урока е ?
5 посещения по 4 астрономически часа. Една лекция за бременността, три за раждането и една за след това  Mr. Green

Tanishte, по-добре да ни е ниско кръвното докато сме бременни.  Crazy

lovely baby, добре дошла!

Не всеки ще влезе в положение на бременна жена. На видно огромния корем в жегите на моя позната, една баба я сръгва в ребрата, за да седне преди нея на свободното място. Когато околните й правят забележка, тя казала: "Какво съм виновна аз, че тази е ходила да мърсува?!"  #Crazy

# 354
  Добро утро момичета!
  Аз пък търпеливо си чакам на опашките. Няма ми нищо, заради което хората да се съобразяват с мен. Дори и като ми проличи не бих искала да ме пуснат, защото съм бременна.

# 355
Добро утро момичета  bouquet голям сън му ударих тази нощ и много хубаво се наспах Crazy
Днес ще ходя зъболекар, профилактично да погледне и ако има нещо да го правя. После съм решила да се отдам на чистене и подреждане на целия апартамент, но ще е с бавни темпове и на почивки. Hug

veseloto щом се чувстваш добре, имаш желание и възможност да чакаш по опашки...няма лошо Grinning Аз лично нямам намерение да го правя, когато имам дори и най-малка болка. А в метрото понякога е много пълно и не смея да седя права, за да не ми отнесе някой коремчето. Като цяло когато ми се налага да се движа с обществен транспорт си сядам, защото много рязко потеглят и спират, а чувството не е много приятно Crazy

# 356
  Добро утро момичета!
  Аз пък търпеливо си чакам на опашките. Няма ми нищо, заради което хората да се съобразяват с мен. Дори и като ми проличи не бих искала да ме пуснат, защото съм бременна.
На теб ти беше първа бременност нали ?В началото е лесно , но хайде като ти порасне коремечто ще видиш как ще се оглеждаш винаги за свободно място. Mr. Green

Момичета вашите мъже явно обичат да четат , та такива подаръци им правите . Аз на моя ако му подаря книга само прах ще  събира  Blush  Единствените книги , които отваря за енциклопедии по история и география  Mr. Green

Аз вчера направо се разглобих , а и днес ме очаква доста работа . Това са недостатъците да се живее  в голяма къща и подръжката и чистенето са по много .

Малка маймунка честити ти сини гащи  Grinning

lovely baby, добре дошла ! Пиши на септемврийки 2013 за да бъдеш прибавена на първа страница .

Хубав ден коремчета  Hug

# 357
Мен по-дългото стоене права ме изморява. С градски транспорт за щастие не се возя особено, но при чакането на опашки евентуално чат пат ми прималява (и това, за щастие, не е толкова често). После с корема е после, защото хората те виждат, ама в момента ми е много тъпо да се обяснявам и да ме зяпат в корема Simple Smile Затова и не го правя, де.

# 358
здравейте и от мен мацки  Hug
аз отново съм с безброи задачки днес и  ще ви чета по късно сега само ви пожелавам .ек и успешен ден  bouquet
и да ви пита сънувате ли още кошмари аз от няколко дни направо  #Crazy ужас

# 359
Добро утро   bouquet

[/quote]
Не всеки ще влезе в положение на бременна жена. На видно огромния корем в жегите на моя позната, една баба я сръгва в ребрата, за да седне преди нея на свободното място. Когато околните й правят забележка, тя казала: "Какво съм виновна аз, че тази е ходила да мърсува?!"  #Crazy

[/quote]

Pampers, наистина не мога да повярвам! Как може да има такива хора? Тези бабишкери понякога срам нямат и така се изказват, че ми иде да го поставя на мястото веднъж завинаги. Мислят, че като са доживели 75-80 години и всичко им е позволено. Мен обикновено обожават да ме хванат пред лекарския кабинет за слушател на това, колко хапчета трябва да пият и ми обясняват също така с най-големи подробности от какво са болни (всичките им болести, а те са безброй  Shocked).

Veselotof, и аз мисля, че след няколко месеца в най-големите жеги, с огромен корен, ще се радваш, ако някой ти отстъпи място. Аз също засега си чакам примерно на всички опашки, но и почти не ми личи, особено с пуловер или жилетка. Но като му дойде времето, ще се бутам напред и още как  Mr. Green

На моя хубостник му купих "Ръководство за оцеляване на младия татко", страшно се зарадва, веднага започна да я чете, мина няколко страници и каза, че е написала за американци (има на някои места наистина несъвместими за БГ неща, но не е така цялата книга). И след това я остави и сега си седи на рафта. Иначе е много мил и грижовен, но нито ме пита примерно нещо за бебето, нито се интересува (поне аз не знам да е седнал в Интернет да чете нещо). Иначе бебето и от двамата беше желано, не е да е станало случайно и да не е подготвен или темподобни мъжки оправдания. Не знам, може би когато започне да ми личи, ще му стане по-интересно. Thinking Лошото е, че аз не говоря много много за самата бременност, защото не искам да го отегчавам и понякога ми е кофти, че той не споделя моят ентуасиазъм (или не го показва).

Пак изписах цял роман. Лек ден ви желая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт