Отговори
# 330
ДаниелаHugмного тъжно и толкова неочаквано. Най-искрено ти пожелавам бързо възстановяване и физическо и психическо, и много скоро да се похвалиш отново с прекрасна новина за бебче Hug Hug Hug

harikliq_222 приеми и моите адмирации за волята да се справиш с тази зависимост!

# 331
  • Пловдив
хайде мацки, заминавам към болницата...и ще си лежа там за неопределено време Sad Ще си ви чета от там...

# 332
Локресия, браво на теб. Хич не е рано даже, точно сега могат да почнат да се появяват контракции и трябва да се лежи за задържане, ако не преминават, така че добре си постъпила. Стискам палчета  Hug (страхотен нов аватар имаш)
Аз минавам да се отчета от преглед, че всичко е наред. Бебчо е на 17 седмици и си има всичко, и си шава. Доки каза, че не се виждат мъжки атрибути, но не иска да се ангажира 100% за женско бебе да не хукна да купувам в розово Simple Smile Така че засега нямам конкретен отговор, но аз си знам, че ще е девойка Simple Smile Новата информация е, че плацентата ми е задна, но ниска, та да питам - освен лежане, нещо друго? Знам, че има мами с този проблем - правите ли разходки, секс?
Взеха ми и кръв за хепатит, васерман, спин и кръвна група. Може и да не са на гладно, няма проблем.
Мисля да се записвам за втора ФМ (на мен ще ми е първа) след 3 седмици - в 20-та г.с. Мислите ли, че е рано? ММ има РД на 12 април и ми се иска да ида преди това, та ако разбера пола да го изненадам, пък и да не съвпада с датите на ЖК, а да има седмица-две разстояние между двата прегледа.

# 333
  • Русе
Аз се върнах от задачките, взех си изследванията и освен малко високи левкоцити другото е добре. Обаче съм А- кръвна група и малко съм в дилема при родители положителни резус фактори може ли аз да съм отрицателна Thinking много се разстройх от тоя резус фактор и мама ми купи книжки за бременни за нейното голямо беб Whistling и такивати работи днес, видях цъфнало дърво, май череша Heart Eyes Mr. Green
Anni ,не се тревожи за резус фактора моята приятелката  си има 2 куклички и тя е положителен а
мъжа и е отрицателен
....така че  Peace Peace Peace  newsm51
моето коремче вече се подава доста смело но,това мишле не шава  Praynig
Нека пролетта ни донесе повече радост, щастие и успехи и по- малко негативни влияния!
Честита ти първа пролет кокиче мое!

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 18:46 от harikliq_222

# 334
ColdEyes, и аз съм с ниска плацента, не знам дали на теб доктора ти е казвал нещо - но на мен ми каза да лежа, да не вдигам тежко, без секс и дълги разходки. Даде ми болничен като за начало е 14 дни, но после ще ми го продължи с още 30. Аз на 16ти април съм на преглед и 4Д, надявам се дотогава с цялото това лежане да има поне малко надигане. Лошото е, че при пациентки с ниска плацента е по-голям риска от прокървяване, така че се пази.
harikliq_222 браво!!!
памперс, не минава тази глава... даже почвам да се замислям дали да не отида на очен, че болката е в слепоочията и челото.

# 335
Аз се върнах от задачките, взех си изследванията и освен малко високи левкоцити другото е добре. Обаче съм А- кръвна група и малко съм в дилема при родители положителни резус фактори може ли аз да съм отрицателна Thinking много се разстройх от тоя резус фактор и мама ми купи книжки за бременни за нейното голямо беб Whistling и такивати работи днес, видях цъфнало дърво, май череша Heart Eyes Mr. Green
Ани и аз го изживях това преди няколко години. Моите родители са положителна група, а аз отрицателна. Е попрочетох и разбра, че е напълно възможно.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BD%D0%B … D1%83%D0%BF%D0%B0

# 336
 Moмичета, тази блузка получих днес http://veselotof.snimka.bg/other/bebeshki-dreshki.738740.29959444.big
 Хариклия, не се притеснявай, организмът се е изчистил.

# 337
По принцип знам, ама нямах чувство че съм отрицателен, малко съм разочарована Grinning Mr. Green е то няма проблем, но трябва ако дето катосе роди е положителна кръвна крупа , да ми бият имонизация да убие антителата.
Няма страшно с леженето за задържане колежка лежа и сега вече е в 5 месец и се движи по малко Simple Smile
Хариклия, не се саморазпъвай, всеки залита " да хвърли камък този, който е безгрешен..."

Пп аз сега ставам, четох книжките има много интересни неща Peace много ми се разясниха работите baby_neutral

# 338
  • Пловдив
И аз днес се накиприх с роклята, която ми очертава и показва и циците и малкото сладко коремче. И как да не покажеш тия цици, кога съм имала такива....  Grinning
И какво си мислите... отивам на спирката да хвана автобуса и една баба ме пита " Извинете, вие да нямате дискова херния" ????!?!!!??  Grinning Това, защото ходя леко превита, че ми опъва от лявата страна където е бебко и го щадя. Е после положението го замаза една непозната млада жена, която каза "вашето положение"  Grinning

harikliq_222 Това ти е дар за това, че си преодоляла себе си...   bouquet Не трябва да се крият тези неща, а да се споделя, за да разберат и другите в нужда, че нещата могат да се случат стига да поискат и да положат усилия...

# 339
Daniella много съжалявам и ти пожелавам бързо възстановяване. Хубавото е, че си имаш малкия Емил - той ще ти дава сили Heart Eyes

Kotkincho и аз не знам защо се мъча да ставам през нощта Laughing Мослех си, че сутринта ще ми е по-леко, но не Rolling Eyes Май няма да повторя Joy

tuitito жив и здрав да ти е мъжа...бързо казвай с какво го изненада Thinking

harikliq според мен няма никакво значение каква си била-минало е много време...важното е каква си сега и каква ще бъдеш. Не се тревожи за бебо...не си първата, няма и да си последната. Има зависими жени, които не се отказват дори когато са бременни, пък си имат живи и здрави дечица (съседката на майка ми например). Важното е, че сега си чиста! А това какво е било можеш да го разкажеш на своите деца, за да се поучат  bouquet

Pukanka  и аз днес купих две книги за РД на ММ Joy Едната е тази закачливата, а другата е още по-забавна: "Помощ, забремених жена си!" на Рей Клуун  Wink

lokresiq много добро решение, това е най-доброто за теб и твоето бебче, но мисля че трябваше да не се мъчиш толкова време и да се притесняваш. Вече можеше са си забравила за болката. Стискам палци и се оправяй бързо, че хубавото време си дойде и те чакат разходки bouquet

Аз днес излязох в 10 часа и се прибрх в 17 часа, страхотна разходка, но и времето беше страхотно. Обикаляхме магазини с ММ, а после с племенника и сестра ми бяхме на площадката и си препичах коремчето на една пейка. Голямо блаженство Joy

# 340
Диана, много смешно ми стана как си се накиприла, пък за дискова херния са те питали  Joy

Локреция, добре правиш, полежи сега малко, да се закрепите, пък после има време да щъкаш напред-назад  Hug

Купих си и аз 2 панталона и 2 блузки, че вече не остана с какво да ходя. Разбира се, не пропуснах и малчо, ама то без него може ли?  Joy

# 341
  • Gone with the wind
Даниела, много съжалявам!  Hug

# 342
Плацентата си е още ниска и това е нормално за 4-ти месец. Скоро бяхме в София при майка ми и се наложи да отида на преглед. Една лекарка ме гледаше на видеозон и се чуди, че ми била ниска плацентата, но друга по-опитна веднага я поправи, че сега няма как да е по-високо.
За главоболието и аз имах такова до скоро. По цял ден ме болеше главата, точно слепоочието и челото, но с чаша кола или кафе се оправях. Сега вече пия всеки ден кафе и нямам такова неразположение. През бременността много ми пада кръвното.
Имате ли чувството, че сте глътнали една торба с пясък? Толкова ми е тежко, особено като съм седнала, а ми се вижда още раничко да се чувствам така. Със сина ми ми беше тежичко, но в доста по-напреднала бременност.

# 343
Добър вечер и от мен.(само четящата) Mr. Green.Даниела  Hug ColdEyes,аз също не съм ходила на ФМ,но имам час за 25 ти,17 та седмица,дофтора каза,тогава иди. Mr. Green

# 344
Аз се върнах от задачките, взех си изследванията и освен малко високи левкоцити другото е добре. Обаче съм А- кръвна група и малко съм в дилема при родители положителни резус фактори може ли аз да съм отрицателна Thinking

Напълно възможно е. От два отрицателни не може да стане положителен, но от два положителни може да бъде или + или -. Същото като цвета на очите е.  Mr. Green

Тук почти всички дръвчета са цъфнали и мирише много приятно. Днес си закачихме мартеничките на едно дърво до блока. Mr. Green

Pukanka_, добре си решила. Трябва той да си прецени. Милото идва с мен и на курсовете, за да знае какво точно се очаква от него.

lokresiq, там ще се грижат добре за теб и по-бързо ще се възстановиш  Hug Скорошно прибиране у дома!

ColdEyes, ако успееш да разбереш пола преди ЧРД на мъжа ти, може да му поръчаш торта на която да пише "какъв е пола?", а като я разреже да е със син или розово крем. Виждала съм такива по чуждите сайтове  Heart Eyes

Tanishte, дано намерите причинителя, е да секне болката. А кръвното ти как е?

veselotof
, много сладко жълто Heart Eyes

DianaR, на всеки му такава дискова херния пожелавам  hahaha Иначе и аз си взех блузи с изрязани деколтета да показвам липсващи до сега прелести.

Kikito86, и аз цял ден меря улиците  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт