Отговори
# 315
Дани еххх - прегръщам те Hug.

# 316
  • Русе

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 18:41 от harikliq_222

# 317
  • Русе
Добро утро на всички! Макар, че за мен не едобро от вчера! За съжаление моята бременност приключи вчера със спонтанен аборт. Cry Вчера сутринта станах в 6, отивам на тоалетна и имах кървене, право в болницата и се оказа, че съм абортирала. Cry Срината съм, не знам как се случи и защо? Без болки, без нищо, знаете че имах лека бременност бежз никакви неразположения. Явно Бог е решил така, дано някога пак ми даде рожба, но до термин... Трябва да намеря сили да продължа напред , защото имаме едно прекрасно детенце. Искам да ме махнете от списъка и от групата на ФБ! Пожелавам на всички ви една хубава бременност и здрави бебета на термин!
Съжалявам @Daniella@ Cry...сигурно много тежко го изживяваш..не тъжи  друго малко човече ще се появи сигурна съм...може би нещо си се претоварила да не си вдигнала тежко
напълно те разбирам...аз имах същите опасения с моите здравословни проблеми Cry Cry Cry
аз винаги се моля на бог и той ми помага ще се моля за теб да се появи скоро пак ново маниче....лятото ..

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 13:23 от harikliq_222

# 318
Здравейте !
Дани , ужасно съжалявам за загубата ти немога да си представя каква мъка изживяваш. И аз имах спонтанен аборт но в доста по-ранната седма седмица , а предполагам , че на този етап болката е още по-голяма. Сигурна съм , че ще имаш още едно мъниче , просто е въпрос на време  Hug
hariklia, винаги е хубаво човек да сподели с някой притесненията си , и съм сигурна , че с опита си можеш да помагаш на други момичета , които минават по този път. Поздравления , че си успяла да се измъкнеш от този ужас на зависимостта ! А колкото до бебчето не се притеснявай , ти си млада организма ти е силен и съм сигурна , че няма да има отражения. Все пак доста време е минало. Хубаво е да споделиш тази информация с твоя АГ за да се реши дали има нужда от допълнителни изследвания .
Моята глава днес пак болеше . Обаче изпих едно  хубаво силно кафе и сега е доста по-добре. Та при мен може и да е от прекалено ниско кръвно. А и вчера пак така като си хапнах сладко и беше по-добре.
Памперс, за клипчето да зная, че те просто няма как да изпитат реалната болка , която ние изпитваме . Но на мен пак ми беше забавна самата идея  Grinning Аз съм убедена , че мъжът трябва да присъства на раждането , така вижда за какво наистина иде реч и после има повече респект към жената . Сигурна съм , че има много мъже , които си мислят , че ние преувеличаваме като говорим колко болезнено е раждането .

# 319
  • Русе
Здравейте !
Дани , ужасно съжалявам за загубата ти немога да си представя каква мъка изживяваш. И аз имах спонтанен аборт но в доста по-ранната седма седмица , а предполагам , че на този етап болката е още по-голяма. Сигурна съм , че ще имаш още едно мъниче , просто е въпрос на време  Hug
hariklia, винаги е хубаво човек да сподели с някой притесненията си , и съм сигурна , че с опита си можеш да помагаш на други момичета , които минават по този път. Поздравления , че си успяла да се измъкнеш от този ужас на зависимостта ! А колкото до бебчето не се притеснявай , ти си млада организма ти е силен и съм сигурна , че няма да има отражения. Все пак доста време е минало. Хубаво е да споделиш тази информация с твоя АГ за да се реши дали има нужда от допълнителни изследвания .
Моята глава днес пак болеше . Обаче изпих едно  хубаво силно кафе и сега е доста по-добре. Та при мен може и да е от прекалено ниско кръвно. А и вчера пак така като си хапнах сладко и беше по-добре.
Памперс, за клипчето да зная, че те просто няма как да изпитат реалната болка , която ние изпитваме . Но на мен пак ми беше забавна самата идея  Grinning Аз съм убедена , че мъжът трябва да присъства на раждането , така вижда за какво наистина иде реч и после има повече респект към жената . Сигурна съм , че има много мъже , които си мислят , че ние преувеличаваме като говорим колко болезнено е раждането .
sealover внимавай не пий много кафета ...пивай си айрян със солчица и мен ме боли понякога
 Peaceаз попринцип пия 3 в 1 но и него срях така си реших оставям ви мама че да пошетам Hug  love001

# 320
hariklia евалата, че си се отказала от наркотиците  Hug
Ти не си ли споделила с АГ-то че си била зависима, за мен е минало много време, но все пак кажи и, пък тя ще те посъветва дали трябва да правиш нещо, най-малкото ще се успокоиш, не е срамно че си била зависима, трябва да си горда че имаш силна воля да се откажеш, познавам хора които нямат волята от цигари да се откажат, а ти ....  Hug
Да ви питам изследването за хепатит и то ли се прави на гладно?

# 321
  • Русе
hariklia евалата, че си се отказала от наркотиците  Hug
Ти не си ли споделила с АГ-то че си била зависима, за мен е минало много време, но все пак кажи и, пък тя ще те посъветва дали трябва да правиш нещо, най-малкото ще се успокоиш, не е срамно че си била зависима, трябва да си горда че имаш силна воля да се откажеш, познавам хора които нямат волята от цигари да се откажат, а ти ....  Hug
Да ви питам изследването за хепатит и то ли се прави на гладно?
За щастие maymunski...аз нямам хепатит като почудо и много се радвам за това  Praynig
Да споделих а АГ той ме увери ,че не съм първата а и при моя случаи са минали доста години
той е имам по тежки случай просто ми каз че е хубаво да си направя БХС и фатална морфология ,но ме притеснява,че иска късно да я прави и затова се колебая ....да си госменя  newsm78
чудя се  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
имам предвид фаталната морфология

Другата седмица ще си правя второ иследване синдрома на даун и се тревожа малко smile3511 доста съм нервна
чак се чудя моя как ме изтърпява ...от както сум бремена съм доста нервна и махната за яденето  chef....но вече е по добре не е като беше в първата третина

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 14:21 от harikliq_222

# 322
  • София
maymunski, няма нужда да е на гладно Peace

При мен гаденето взе да преминава, макар че почти нямам ден без повръщане, но определено е по търпимо.
В момента съм болничен, че Боян е с поредния вирус. Пак добре, че аз удържам фронта, то не беше варицела, грип и сега отново е с температура Tired
Успях да се запиша на ЖК в 7-мо ДКЦ, пуснаха ми първите изследвания, всичко е наред освен че хемоглобина е започнал да пада, но това си е нормално.
Вече усещам бебчо, някъде от около седмица леко ме побутва. Странно, че не е като предния път, по различно го чувствам.
Хубав ден от мен Peace

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 14:20 от Pinki_81

# 323
@Daniella@ много съжелявам за случилото се, миличка  Cry
Моля те бъди силна, колкото и да е трудно сега, трябва да го превъзмогнеш и ще видиш, че след някой друг месец нещата ще се наредят и ще си имаш живо и здраво бебче.
Прегръщам те силно.  Hug

# 324
  • Русе
maymunski, няма нужда да е на гладно Peace

При мен гаденето взе да преминава, макар че почти нямам ден без повръщане, но определено е по търпимо.
В момента съм болничен, че Боян е с поредния вирус. Пак добре, че аз удържам фронта, то не беше варицела, грип и сега отново е с температура Tired
Успях да се запиша на ЖК в 7-мо ДКЦ, пуснаха ми първите изследвания, всичко е наред освен че хемоглобина е започнал да пада, но това си е нормално.
Вече усещам бебчо, някъде от около седмица леко ме побутва. Странно, че не е като предния път, по различно го чувствам.
Хубав ден от мен Peace

Аз не го усещам още  Confused Confused Confused...мъника да рита имам газове и тогава се мърда стомаха ми тревожа се  newsm12
Оле и ние бяхме болни моя беше с много тежък грип февруари..спеше отделно от мен
но не ме зарази

# 325
При нас да чукна на дърво има подобрение, джуджето не е вдигало температура нито вчера през деня, нито през нощта... Стискайте палци така да продължим и да се оправяме вече.
 Peace Peace

Аз ходих сутринта на преглед и после се видях с две прителки с бебета, та поскитах малко в хубавото време.  Mr. Green Качила съм цяло кило  hahaha Остават още два да се зануля и после да чак да трупам.

@Daniella@, много съжалявам мила  Cry Сега ще те махна от групичката.

nads3, така или иначе майката си отнася цяло гледане на детето, колкото и да има някаква помощ от таткото. Всички останали хора по-скоро ще те объркат и ще те съветват неща, които е по-вероятно да не са адекватни за детето ти и да се объркаш още повече и по-трудно да се напаснете. Следвай си инстинкта, бебето само си показва какво иска и кое как да става.

dddidka
, радвам се, че си по-добре. Опредлено не бива да се натоварваме. Аз искам толкова много неща да свърша, но си усещам по тялото кога да спрая. После ще имаме време за всичко.
За разстройството - няколко зърна озир също помагат Wink

lokresiq, стискам палци и на теб бързо да се оправяш и да ти минават неразположенията Peace

Tanishte, бързо да ти минава главоболието! Имаш си вече книжки, отдай се на почивка и четене. Тягосно е, ама минава.

tuitito, да ти е жив и здрав рожденника!

Днес ли била първа пролет? Аз си мислех, че е утре  Mr. Green Да е много здрава, цветна и усмихната за всички ни!  bouquet

sealover, и аз съм на твоето мнение за раждането и се радвам, че милото ще е до мен тогава.  Heart Eyes Тази тема е много спорна по принцип има много противници, но щом в цял свят мъжете оцеляват и си израждат сами децата, нашите ли балкански мачовци няма да се справят?! Просто са свикнали на примък-отмък и жената всичко да носи на гърба си.

# 326
Pampers, много се радвам , че мъжът ти е проявил воля и е съгласен да присъства на раждането  Simple Smile Ще бъде много вълнуващо за него ако му дадът и той да пререже пъпната връв , ако може да понесе и това де. ММ издържа геройски и съм много горда , че се държа достйно през цялото време. За второто раждане може и да го пощадя  Laughing
Кафенце днес просто се налагаше да пия , защото имам много работа и немога да си позволя главоболието и умората да ме направят неработоспособна. Кафето в умерени количества не е по никакъв начин вредно  Peace Аз не пия редовно , но в дните в които искам да имам повече енергия и да не съм като парцал просто се налага да си помогна чрез кафе. 
Днес получих и аз много гадни спазми на стомаха . Цялата гадорийка трая около 20 мин. , но беше много гадно , всякаш червата ми се връзваха на панделка вътре в мен . Абе тая бременност сигурно ще изпитам неща , които не съм си и представяла че съществуват Mr. Green .
А и днес също усетих за съвсем малко бебчо . Не го бях усещала от няколко дни , и ми беше много хубаво като го усетих днес Heart Eyes  А то милото май се беше развълнувало , защото нещо се бях карала на ММ , че не ме слуша като му говоря  Laughing

# 327
Аз се върнах от задачките, взех си изследванията и освен малко високи левкоцити другото е добре. Обаче съм А- кръвна група и малко съм в дилема при родители положителни резус фактори може ли аз да съм отрицателна Thinking много се разстройх от тоя резус фактор и мама ми купи книжки за бременни за нейното голямо беб Whistling и такивати работи днес, видях цъфнало дърво, май череша Heart Eyes Mr. Green

# 328
Привет от мен Simple Smile
tuitito - честит празник на вашата къща. Да е жив и здрав мъжа ти   bouquet
harikliq_222  - поздравления, че си успяла  да се пребориш  Peace
Важното е че сега те очакват най - хубавите моменти в живота Simple Smile
Памперс - много хубаво, че мъжа ти ще бъде до теб и ще те подкрепя в тези важни мигове..
ММ знам, че ако аз пожелая ще бъде до мен и няма да ми откаже, но мисля като му дойде времето ако той реши да присъства да бъде до мен.
Излезнаха ми резултатите   БХС - доки каза, че всичко  е ок и стойностите са ми ниски.
днес купих една книга за РД на ММ ето тази - http://www.book.store.bg/p30491/izkustvoto-da-bydesh-bashta-d-r- … ichiu-dodsyn.html
но след това видях една, която е закачлива и мисля утре да я взема и нея Wink ето я http://www.book.store.bg/p95666/rykovodstvo-za-oceliavane-na-mla … ot-maktavish.html
Хайде приятен пролетен ден от мен Wink

# 329
Благодаря за пожеланията   bouquet
Моят мъж много иска да присъства,дори каза че ще пререже и пъпната връв ако му позволят Shocked
Ще повярвам като го видя обаче  Laughing
Коткинчо дано така продължавате ,и утре здрави Hug
Ани може ако в рода на единия от двамата има - резус фактор,питай за баба ,дядо ,не е задължително да е на родителите Grinning
Цитат
А то милото май се беше развълнувало , защото нещо се бях карала на ММ , че не ме слуша като му говоря 
Е сигурно е че бебо слуша   Wink
 harikliq_222 поздравления за волята и куража   bouquet И аз мисля че е минало много време и всичко ще е наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт