Отговори
# 285
Хихи, ами аз още не мога да се настроя на вълна голямо коремче и все гледам нещо по мен дето е. А уж бях излязла специално да гледам за дрехи за бременни, ама има време де. Купих си роклички и блузки дето са по мен, но на два размера по големи от обичайното. бих се снимала ама нямам фотоапарат - сестра ми като ми дойде на гости ще ме снима и тогава ще кача и аз някоя снимка. Утре специално съм си взела почивен ден и ще ходя до магазина за обувки срещу общината да си взема нещо с равна подметка.

# 286
Lulu25, споделям мнението ти Peace Бабите са в помощ, когато детето порасне малко и можеш да го командироваш при тях Mr. Green
Аз също не искам помощници, още по-малко първия месец-два докато с бебето още нямаме режим и се опитваме да се нагодим един към друг.

Kristisha, аз си взех такива равни мекички от Паоло Ботичели и съм много доволна. За дрешките - взех си една рокля тип балон мой размер, но заради модела има място да напъхам после и голям корем  Mr. Green Направих си комплект от един клин с много ниска талия-идва под корема и жилетка в същия десен. Към тях си взех три тениски, които са по-разкроени като модел и ще поберат под тях и коремче. А и без корем пак стоят хубаво. Взех ги с по-изрязано деколте уж щото ще има какво да показвам това лято  hahaha

# 287
Добро утро,
Снощи гледам сте захапали темата за бабите и дядовците Mr. Green аз съм за, мене ме е гледала само майка ми и не съм умряла, 1 седмица всеки ден по 2 часа дядо ми и той ме загубил, пък баща ми е работил. Няма страшно ще се отгледаме, аз четох тук във форума темата за свекървите и съм в шок какви хора има #Cussing out в чужбина е трудно, но се оправяш някак си, племенницата е родена и живее в испания Simple Smile

Целувки, аз ще ходя за изследванията(стискайте палци) Praynig

# 288
Добро утро, мамчета Laughing Хайде ставайте, стига сте се излежавали, че денят започна  bouquet Вчера нали ви писах, че през нощта не мога да се събудя, за да отида до 00...но тази нощ си го бях поставила за цел Laughing С голяма мъка и затворени очи...не ме питайте как съм стигнала до 00, но все пак успях Joy
Тази седмица се съм се отдала на разходки и пазар (почти нищо за мен, а само за ММ) и сега ще се оправям, че днес целта е МОЛ Сердика Laughing

# 289
Добро утроо  Hug

Лулу, абсолютно съм съгласна. И при нас имаше леко обидени, задето ги изтиках, ама не - благодаря. Аз пък мислех, че майка ми ще създава проблеми, но не - тя ме слушаше, свекърва ми пък не смееше да ми се меси много, нооо бабата на мъжа мии - опасна работа. Като цяло обаче никой не ми се е пречкал. Още преди раждането се разпоредих - като се роди бебето - ти една седмица, ти една седмица при мен и айде, метлата. Е, скъсаха ми нервите докато бяха тук, честно ви казвам. Дори и като не дават съвети. Просто е изнервящо.
Сега само се подмята от свекърва ми и бабата на мъжа ми - ами да, тя Стела е много замамчена... Като знае само мама, как иначе. Аз не се разправям обаче. Само отсичам, че бебе, което няма годинка е нормално да търси майка си и да се гледа от майка си. За баби - ехее, напред колко ще ходи при тях...  А сега с тая бременност, отсега търкат ръчички да я докопат.  #Cussing out Като ти стане много тежко, само кажи - веднага ще я вземем Стела да не ти пречи. Лелеее  #Cussing out
Ох, нещо попрекалих..

При нас да чукна на дърво има подобрение, джуджето не е вдигало температура нито вчера през деня, нито през нощта... Стискайте палци така да продължим и да се оправяме вече.

Кикито, ти за какво зорлем се измъчваш да ставаш, след като си спиш. Я се наспивай сега, докато имаш възможност, че после не се знае. При мен последните два месеца бяха кошмар - никакво спане, просто мъка... Да искаш да спиш и да не можеш.  Така че спи си сега спокойно!!

Хубав деен!

# 290
  • Пловдив
Добро утро!
Ето едно сладко клипче как се приспива бебе  hahaha Със специален поздрав към татковците.

http://vbox7.com/play:b1018f23&r=emb

Слънчев ден на всички!

# 291
Добро утро на всички! Макар, че за мен не едобро от вчера! За съжаление моята бременност приключи вчера със спонтанен аборт. Cry Вчера сутринта станах в 6, отивам на тоалетна и имах кървене, право в болницата и се оказа, че съм абортирала. Cry Срината съм, не знам как се случи и защо? Без болки, без нищо, знаете че имах лека бременност бежз никакви неразположения. Явно Бог е решил така, дано някога пак ми даде рожба, но до термин... Трябва да намеря сили да продължа напред , защото имаме едно прекрасно детенце. Искам да ме махнете от списъка и от групата на ФБ! Пожелавам на всички ви една хубава бременност и здрави бебета на термин!

# 292
  Даниела, ужасно съжалявам! Прегръщам те! Нямам думи за случилото се. Пожелавам ти скоро лека бременност до термин!

# 293
А, чак пък жал. Сама съм си гледала номер 1, даже без помощ от баща му, сега номер 2 поне баща му се надявам да помага  Mr. Green Но и без помощ мога.

Евала!!! Peace Аз лично може би вече казах, че страшно много се възхищавам на подобни жени, които сами се справят, особено с дете(независимо къде се намират по света, дали в БГ или зад граница). Това са оправни жени  Mr. Green Може би, защото мен самата ме е страх като цяло(не от раждането, а от самото гледане, да не му направя нещо), а иначе уж се водя смела  Naughty И сигурно поне в началото ще ми е много необходима помощ от баби и вече гледали деца. За съветите и аз не ги обичам, защото по принцип правя това, което аз реша за правилно (типичен представител на зодия Козирог  Mr. Green - рогато и инато).

# 294
Даниелкааа, много съжалявам ,чак се разплаках(наистина)ужасна новина, пожелавам ти бързо възстановяване и дано следващия път всичко да е наред. Целувки и много прегръдки

# 295
@Daniella@, съжалявам много  Hug ... Преживях го миналата година и знам какво ти е, но сега чакаме отново и дай Боже всичко да е наред. Сина ми ми даваше сили и на теб ти пожелавам скоро отново да си в редиците на очакващите мами   Hug

# 296
  • Пловдив
@Daniella@
 Cry Съжалявам! Разстроих се много, защото ме върна една година назад.... и всеки Божи ден треперя... Успокоявам те с това, че явно Бог има основателна причина за това, Той си знае най-добре.
Давам ти срок три месеца - преодоляваш го за един месец, втори месец се окопитваш и оценяваш това което имаш и на третия с нови сили... Миналата година в болницата се запознах с едно момиче с два поредни... Тупаше по матрака и казваше докато имам матка ще пробвам....
Успех!

# 297
  • София
Daniella, съжалявам много! Каквото и да ти кажа сега ще бъде глупаво и излишно. Надявам се да се възстановиш възможно най-бързо психически

# 298
Даниела , съжалявам  Hug, желая ти скорошно възстановяване

# 299
Добро утро   bouquet днес тук е страхотно времето ,изпекло е едно слънце и аз съм в супер настроение  Heart Eyes

kotkincho,страхотна новина  Hug аз съм на преглед утре и нямам търпение вече ,че месец не съм виждала дребчо.

Amelly,дано те подмине  Peace

Anni0422,и аз имам апетит ,но само и единствено за пържени тиквички  Blush само това набивам.

sealover,да не би да вдигаш кръвно?аз съм така когато вдигам кръвно,защото съм с ниско обикновено 90/60.аз това видео като го гледах се попиках от смях(нека да видят лесно ли ни е на нас жените)  Crossing Arms

Шамс,и моят баща е такъв "сладур", ама какво да се прави,аз от доста време съм в чужбина ,но прибера ли се веднага се сдърпваме. а сега като се прибера при тях от май чак до след като направи 40 дена дребчо (живо и здраво да се роди)

@Daniella@,много съжалявам  Hug пожелавам ти много скоро пак радост ,но този път до термин.

момичета и аз да ви се оплача,миналата седмица прекалих с разходката в четвъртък и в петък едно стягане на корема,болки като че ще ми идва цикъла от там с разстройство до вчера.но не звънях на док.защото контракциите бяха само един ден и след това нямаше нищо.
И да ви споделя нещо което може да е от полза на някоя мама ако я хване разстройство, гълтате едно бобче и сте готови  Peace (това ми го казаха вчера и веднага ми мина)
Айдеееее пак прекалих и досадих  Whistling съжалявам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт