Отговори
# 435
Шамс  Благодатя ти мила  Hug И аз така сутрин не ме боли и следобед се не траеше. Аз си мислех, че като седя уж по добре, ама като се поразхождам ми ставаше по-добре, та ще мърдам сега по-често. А за панталона ще видим как ще е днеска  Hug

# 436
ushana, бая път си попътувах и ме чакат още 7-800 км след 2 седмици, но не съм имала никакви проблеми. Винаги си нося витамините, Но-шпа (в деня на пътуването пия 3х1) и папката с всички изследвания, снимки и т.н. Щом нямаш забрана от лекар, нямай грижи  Hug

# 437
добро утро   bouquet
днес се събуждам късно и с ужасно главоболие   Tired

Petia, добре дошла  Hug ще стискаме палци да е момиче ,щом това искаш  smile3522

naninita,надявам се всичко да е наред при теб,но за по-сигурно се обади на док.  Peace

tuitito,почивай сега ,най-важното е бебковците да са добре  Peace

Pukanka,честит ти рожденик да ти е жив и здрав и много да те слуша   bouquet

Ninka,пожелавам ти ги розовите си гащи от все сърце  Hug

приятен ден   bouquet

# 438
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания Blush Много сте мили  Crazy

Pukanka жив и здрав да е и твоят мъж, много да ти помага и да не те ядосва  bouquet Аз също доста рано подарих на ММ двете книги за таткото, заедно с луксозни бонбони и чаша вода в лицето hahaha направо се втрещи като го полях Laughing

андреа77 кошарката е много сладурска, но няма ли да я запълните много бързо и после пак ще трябва да купувате newsm78

Ninka_ благодаря ти за хубавите думи и загрижеността...обикновено и аз съм много изморена след гости, но ММ много ми помогна в почистването, а за утре каза че ще приготви цялата вечеря Hug Понеже си знаех, че ще ми е трудно да направя всичко за един ден започнах от далеко, за да ми е леко Joy Сега даже съм си полегнала малко да почина, но имам още доста ангажименти за днес. По-късно съм на фризьор и маникюр за завършек на деня Crazy

# 439
  • Gone with the wind
Че то 70км път ли са  Laughing На мен това ми е дневният минимум зад волана (а вече не търпя и друг да шофира - откакто съм бременна извадих разни тикове, то не бия спирачки, не подскачам, абе - предпочитам контролът да си е в мои ръце, по-спокойна съм, нищо, че мъж ми ме води с няколкостотин хиляди км. стаж на какви ли не превозни средства). А Шамс е дори по-зле и от мен  Simple Smile

Аз следобед съм на лекар, ще си видя пумпалът, че от 20 февруари не сме се проверявали  fingerscrossed

# 440
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз станах преди час, сресах се, гримирах се, закусвах и пак в леглото  Mr. Green
andrea77, много благодаря за линка! Ние търсим също такова, но не знам във Варна къде мога да намеря, но е хубаво поне да знам, че от някъде може да се поръча.
tuitito, почивай си повече, филмчета, сериалчета, книжка, времето бързо минава, важното е мъниците да са спокойни Simple Smile
Честит рожден ден на празнуващите бъдещи татковци!
Виждам, че за дневниците си говорите. На мен никак не ми се отдава писането, грам дар слово нямам, така че по-скоро ще ми тежи да знам, че трябва да пиша всеки ден или всяка седмица, но съм сигурна, че после ще ви е голям кеф да четете Simple Smile
ku4o , стискам палци! Срещите след толкова време са много вълнуващи

# 441
  • София
Здравейте и от мен!

Честити рожденици на Кикито и Пуканка!Много да ви слушат мъжете и много да помагат Laughing

Туити, да се пазиш, дано нямаш повече проблеми Hug

Честито и на тези, които са видели цвета на гащите PeaceТова определено е много вълнуващ момент Simple Smile
Аз рано рано бях на консултация, но основно да си взема болничния, бебо не сме го гледали TiredОчаквам с нетърпение и с известна доза притеснение първи април, когато съм на фетална морфология. Надявам се всичко да е наред.
Минах и през зъболекарката, че стоях с една паднала пломба 2 месеца, изчаквайки да ми попремине гаденето.
Това е от мен за сега. Успех на всички, които днес са на преглед Peace

# 442
Здравейте мами:)) Напук на гадното време призовавам всички да се усмихнем на своите коремчета:))

Аз от вчера имам едно присвиване ли е притискане ли е..ниско долу в ляво мисля че е яйчника..на някои сучва ли му се newsm78

За креватчето да кажа- ние мислим нашето да го поръчаме на една фирма да ни го направи...гледах, гледах из нета ,но нещо нищо не ми грабна окото...има срахотни български фирми за мебели които ще ти го направят както искаш..с каквито цветове искаш и то за не по различни цени от останалите...даже и на по ниски защото няма да плащаш за марка:))

# 443
Пуканка честит ти рожденик да ти помага много   ura  party041 newsm67 и септември здраво пухкаво бебче!
Кучо имаш палчета и от мен  Hug
Андреа честити розови гащи!
Нинка то нащо е голяма сага, още на 4.03 като ходихме за ФМ пуснахме и кръвни ,ама аз бях толкова зле настинала ли грип ли ,че хич и не питах какво точно искат. След две седмици ми сервират по имейла - завишен хормон на щитовидната жлеза ,иди на специалист. До тук добре ,изчаках си аз прегледа при моя док след седмица и му нося изледването ,а той ShockedВеднага говори с негов колега ендокринолог и той  Shocked защо един само? Те умниците иследвали 1 от 3 те ,е как да разбереш какво става #Cussing out По спешност кръв в столицата и на другия ден вечерта ни сервират ,че едва ли не губим бебетата и утре рано в болницата за още иследвания #Crazy Хубав подарък за милото Confused Аз от нерви цяла нощ с болки ,и накрая какво - док ме гледа ,слуша ,снима и се чуди всичко е в норма само кръвните са лоши. Та след две седмици пак кръв ,но понеже съм бременна се застрахова с някакви хапчета. Mr. Green
По законите на мърфи чак днес ми дийде колета от мама и но-шпа е вътре,но вчера ми трябваше Crazy Да се похваля започвам витамините - Пренатал канадски някакви- ама са огромни тия капсули допреди седмица щях да ги  Sick А моя ММ ми големи са щот са за две бебета hahaha
 naninita и мен ме дърпа по някога ,но май коремчето расте , аз вече разкопчана ходя Grinning
Кикито много ме разсмя с тая чаша вода в лицето hahaha

# 444
Привет момичета  Hug

Бях се настроила за разходка днес, обаче времето е ужасно, та мисля да пропусна.

Честито на всички, които са разбрали пола на бебоците  Heart Eyes
Да минават всички неразположения , и само с добри резултати да се хвалим!
Аз на 27 трябва да си взема изследванията и малко ми е притеснено..  Оплаквания нямам , ама знае ли човек  Praynig

Аз креватчета все още не съм гледала, но скоро ще трябва да поразгледам тук - там. Сега обзавеждаме чисто нова къща и искам някакво специално креватче.., както и специална и интересна детска стая  Heart Eyes

Кикито , Пуканка честити ви рожденници! Да са живи и здрави  newsm59

Дадохте ми страхотна идея за дневниците. Да си призная не знаех , че има такива дневници, но много се запалих. Мисля , че ще е хем вълнуващо - хем полезно.

# 445
tuitito  странно..на мен моята лекарка също ми каза да направя преглед на щитовидната жлеза. Ходих и лекарят ми каза да пусна хормони следните : ft4; tsh; tat; mat; и когато излязоха каза че са ми на долна граница, но до колкото разбрах от него по страшното е ако не произвеждаш достатъчно, тоест са ти по-ниски нивата  newsm78 но може при теб да е нещо друго да не се обаждам неподготвена  Confused

# 446
Здравейте мамчета  Hug
Днес времето е мрачно и студено , но пък аз съм в супер настроение.
Вчера си видях бебочето  baby_neutral, отговаря си на седмиците и всичко си му е наред. Пол не видяхме , остава чак за след 4 седмици , но нищо , важното е , че е добре. Аз и не очаквах, понеже лекарката ми е много предпазлива на тази тема и я знам , че в по-късни седмици казва какво ще е.

За лекарствата без но-шпа, деган и витамините за никъде не тръгвам.

Честит празник на всички, които имат повод днес   bigdance2
За легълцата - мислим да ползваме това на каката, а за нея да купим голямо легло още към юни месец , за да си забрави кошарката и да свикне с новото легло. Ама дали няма да ни излязат криви сметките  Thinking

# 447
 naninita и аз така четох в нета и не хукнах веднага ,а си изчаках прегледа ,но при мен излезе мноого под долна граница и се застрахова с хапчета само защото съм бременна,но нямаше нужда да ни изкарват акъла така гадовете #2gunfire
Тук е почти ураганен вятъра и кучето чак се плаши и иска да се гушка Laughing
Джули колко е голяма каката ? Ако си избере леглото сама и скриете временно кошарката може да се получи  Heart Eyes
Опс видях лентичката  Laughing опитай може и да стане Wink

# 448
  • Пловдив
Здравейте, коремчета. Днес ми взеха кръв за БХС. Казаха от лабораторията, че ще са готови резултатите днес. Shocked В Пловдив съм и все си мислех, че ще се пращат до София и ще чакам поне 10 дни. Успяха да ми вземат кръв без проблем, въпреки скритите ми вени. Обикновено ми пукат някоя за разкош.  Mr. Green Цената също ме изненада- 32 лв. Бях се подготвила за 70 лв поне.  
Честити рожденици на Кикито и Пуканка! Много да се слушате и разбирате!  nbirthday
Благодаря за стиснатите палци за розови гащи, ама то каквото го е произвел таткото- такова ще е.  Grinning Само да са здрави бебчетата, а и ние покрай тях да си ги гледаме живот и здраве.
Много ме мързи да ви кажа честно. Хич не ми се ходи а работа. Още 2 седмици и ще излизам в болнични. Само тази мисъл ме крепи. Много лесно се изморявам, разсеяна съм и това ходене до тоалетна през 30 минути ме побърква.
 Кошара мисля да взема от сгъваемите. Нямам нищо от батковците. Всичко раздадох като поотрасна малкият.

# 449
  • София
Привет!

И аз днес ходих да давам кръв за БХС.  Струваше ми 54 лв. Shocked  Ако наистина всичко се изпраща в София, каква е тази разлика в цените, не мога да си обясня.  И резултатът ще е готов след 4 дни Rolling Eyes  Няма да споменавам обикалянето от кабинет на кабинет и времето, което си загубих...

Моите болки се оказаха контракции, както предполагах.  Вчера на ФМ се видя.  Сега пия Но-шпа, но ако прекарам повече време седнала, започва да ме стяга коремът.  Така беше и миналия път, докато ходех на работа и седях пред компютъра по цял ден. 

Времето навън е ужасно!  Как да се настройва човек за пролетта Crossing Arms

туитито, дано всичко е наред Praynig

Честити рожденици на Кикито и Пуканка!  Да са ви живи и здрави и много да ви слушат! Wink

Пожелавам ви хубави емоции въпреки студа и снега навън Hug

Общи условия

Активация на акаунт