Отговори
# 450
tuitito тези лекари да ги хванеш и  bash може ли да ви изкарат така ангелите. И то пък баш на РД на мъжо ти, а той па голяма с кица големи хапчета, че за две бебета  Joy Ами сега лягай, пии хапчета по-добре и се успокой, добре че лекаря е казал, че всичко им е окс на бебчетата, че малко спокойствие е внесъл Hug
So^Amazing и Pinki_81 всичко ще е наред  Hug
Кикито златни мъже имаме, и моя много ме щади /и малкия и големия/  Hug
Танище каква си ми сладурка и ти Аз станах преди час, сресах се, гримирах се, закусвах и пак в леглото   смях се от сърце  Joy
Както и Петя е казала, какво е напрвила мъжо, такова ще, здравичко да е:) И на мен БХС на другия ден ми беше готова и беше 40 лв:)
juli важно, че бебче е добре, а цвета на гащите по-нататък   bouquet
Sleeping Beauty явно цените са на всякъде различни, ужас., кофти и че са те разхождали, аз поне с това че ми  е частник и никъде не ходя и не се мотам, всичко при него. И аз от вчера установих, че  седя ли много и ме боли и сега постоянно разхождам из офиса, бавно и по-малко.

# 451
Привет!

И аз днес ходих да давам кръв за БХС.  Струваше ми 54 лв. Shocked  Ако наистина всичко се изпраща в София, каква е тази разлика в цените, не мога да си обясня.  И резултатът ще е готов след 4 дни Rolling Eyes  Няма да споменавам обикалянето от кабинет на кабинет и времето, което си загубих...

Sleeping Beauty  и аз платих 54 лв , а не съм в София. Но и на мен ми казаха , че изследванията се пращат в София.

# 452
  • Пловдив
За Пловдив да ви кажа, взимането на кръв за БХС, тъне в мистерия. Четох къде ли не из форуми и интернет въобще и нищо конкретно не видях. А вчера докторът, при който ходих на ФМ, ме прати в конкретна лаборатория с резултата от неговите измервания. Ще видя след час за какво иде реч като  ги проверя.

# 453
андреа77, dddidka Честити момиченца!  Hug

Танище, malka maimunka Честити момченца на вас!  Hug

Ени-тка чакам с нетърпение да кажеш при вас разкри ли се загадката какви ще са гащите.
Аз днес също бях на преглед – бебчо е добре, пораснало е милото. Първо като започнахме да го гледаме се беше обърнало добре, но докато мерихме главичката и бедрото и се завъртя с гръбче към нас и така си се закроти. Така и не можахме да видим пола, загадката си остава или до 03.04 на ЖК по ЗК, или по-скоро за ФМ след 1 месец.  Grinning

ushana на мен също ми изписаха магнезии, заради леки болки ниско в корема от време на време. И аз по цял ден съм седнала пред компютъра и все повече и повече започва да ме боли кръста, особено от дясно. Незнам за кръста дали има лек.  Thinking

# 454
Здравейте  Simple Smile

Дидка, Андреа, честити ви моми, една от първите тук   bouquet

Туитито, пази се много и си почивай. Това е сега най-важното.

Кикито, Пуканка, честит ви рожденик, да ви е жив и здрав и много да ви помага  bowuu

Дневник и аз водя, но той не е точно на бременността, защото вътре пиша всичко, като го адресирам до бебето. Примерно "Днес ходих на доктор да те гледа, много си пораснало, вече си .... см . Имаш си пет пръста , два крака ..... :35" и така .Пиша и за емоционалното си състояние, ако имам някакви болежки, ако се случва нещо интересно. И лепя снимките от прегледите там. Идеята ми е един ден то само да си прочете дневника и всичко да е написано така, все едно му го разказвам.  Мисля, че и на него и на мен след време ще ни е много интересно като го четем, защото наистина много неща се забравят.

# 455
  • Пловдив
Имам резултати. Два показателя имам изследвани. Дават риск 1:10000.  newsm44 Щастлива съм!

# 456
-Petia-, браво за резултатите   Hug   

# 457
В книжарница "Orange" има такива дневници за попълване. Но на мен не ми харесва идеята да ме ограничават къде и по колко какво да пиша и за това си имам подарък - много хубав тефтер, който ще превърна в девник. Сега ще си прочета постовете от началото, за да върна лентата и да си припомня кога точно бяха по-важните неща. Mr. Green Снимки от изследванията освен първите 2 пъти нямам, но може да почна да си искам вече, ако не забравя.

# 458
_Ninka , няма как, трябва да сме хубави дори по анцуг в леглото  Mr. Green
Петя, честито за резултатите  Hug

Имам въпрос за момичетата, които пият само магнезий, той точно за какво се изписва и колко по колко мг взимате?

# 459
Привет!

И аз днес ходих да давам кръв за БХС.  Струваше ми 54 лв. Shocked  Ако наистина всичко се изпраща в София, каква е тази разлика в цените, не мога да си обясня.  И резултатът ще е готов след 4 дни Rolling Eyes  Няма да споменавам обикалянето от кабинет на кабинет и времето, което си загубих...

Sleeping Beauty  и аз платих 54 лв , а не съм в София. Но и на мен ми казаха , че изследванията се пращат в София.

Аз съм от София и давах кръв в Майчин дом за скрининга и ми взеха и на мен 54 лв. и до 3-4 дни ми излезе изследването.
Резултата ми беше 80 пъти под нормата, с една дума лекарката каза, че ми е отличен резултата.  Hug

# 460
Аз съм от Плд. Отидох в Писанец-лабораторията и направих кръвните, урината и БХС наведнъж, дадох 32лв всичко и следобяда бяха готови. Никъде не са ги пращали.
Нз защо са ви взимали толкоз пари  newsm78

# 461
Tanishte, Магнезият се пие против мускулни спазми . Помага също при умора и за разхлабване. Аз го пия само при нужда , ако усетя че започва да ме наболява или когато имам повече физически натоварвания.

На мен днес ми беше страшно натоварен ден , много ходене по разни места и супер измръзнах . Минахме накрая през "Гюрлата " взехме си топла супа за дома и сега вече ми е малко по-добре  Heart Eyes

# 462
Здравейте! Преди малко се върнах от преглед и съм много щастлива. Бебчето е добре с една седмица вървиме по големички ама е срамежливо само дупето си показва.  Heart Eyes
А за БХС-то аз платих 100 лева, каква е тази голяма разлика не знам..

# 463
За тези, които си задават въпроса за цените на БХС. Цената на изледването правено в националната генетична лаборатория е 50 лева и излиза за 2-3 дни. Възможно е не навсякъде да пращат за изследване точно там.Отделно за прегледа за размерите на бебчо също се плаща.

# 464
Здравейте на всички мами!Приемате ли във вашия отбор?
Казвам се Соня и съм от Русе.Имам си момченце на 6г и половина,а живот и здраве към 20.09 ще имаме и още едно/поне така го видяха момък/.Аз все още си ходя на работа,а и покрай къщните занимания дано ми остане време да ви драскам по ред.Стискам палци на всички за лека бременност.Прочетох по горе,че говорите за БХС аз в понеделник ще ходя,но ме учудиха с цената 82лв.А понапред лекарката която си ходя на частно ми каза,че ще ми излезе 62лв-50лв изследването и 12лв пътни до София.Затова съм в чуденка.Засега лека вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт