Отговори
# 465
  • Gone with the wind
Минавам на отчет
Всичко си му е наред на Пумпалът, има си ръчички, крачета, главичка  Laughing, затвърди си попрището като 20мин не се спря за миг, използваше стените на матката ми като трамплин - да отскочи нагоре, после главичката от другата страна, завой у левО, завой у деснО, гледаш ръка, след секунда на същото място е крак  Laughing - като започна да го усещам ще се видя в чудо  Simple Smile  Плацентата ми е предна, което май ще поотложи усещането (особено с килцата ми  Embarassed), но пък съм качила 2 кг за месец. Качила е силно казано, защото предния път от магарето се качих на кантара, а сега бях с пълно бойно снаряжение (само палтото съблякох). Което ме подсети да си премеря сега ботушите да видя колко тежат  Laughing
А, да - и на 90% е мома  Sunglasses, докторката си запази едни 10% шанс за грешка  
Рапорт даден!

# 466
  • София
Соня, добре дошла Peace

Кучо, честита мома Simple Smile Много хубав отчет, скоро ще усетиш и ритничетата.
Аз с всеки ден все по-често го усещам, дори и нощем като се събудя има моменти, в които си ритка Laughing

Аз май хванах вируса на детето- имам страшно главоболие и ме тресе, при него започна по същия начин TiredИзпих един парацетамол и осцилококцинум, надявам се да стопирам нещата Praynig

Лека вечер от мен!

# 467
  • Пловдив
Добре дошла,  sonka! Приятно бременеене и сладко бебче през септември ти желая.
ku4o, чудесни новини! Честити мома! Много игрива от сега значи.
Моята плацента и тя е на предната стена и е ниско разположена, но лекарката ми каза, че е нормално да е ниско в този срок на бременността. Аз пък имам чувството, че го усещам бебчето. На мен ми е на практика 4 бременност. Не знам възможно ли е.
nenimira, и аз там ги правих изследванията.
Момичета, ям таратор с локумки  Shocked Добре, че децата заминаха при баща си да не ме вземат за чисто куку.

# 468
Мисля , че проблемите от първата бременност започват да се повтарят. Събуждане по никое време и така висене няколко часа докато пак заспя Crazy Сега обаче има още една екстра нощно гадене. Забелязах , че най-силно усещам гадене като се събудя през ноща Crazy
Кофтито е че през ноща нещата винаги изглеждат много по-зле. Аз се събудих сега и започнах да мисля пак за лимфните възли на малката ми , че са увеличени и единият расте постоянно. Колко пъти я водихме на лекар и нищо . Мисля пак да я заведа , но този път вече на хематолог .
ku4o, честита ти девойка !
А за главоболието вече даже не ми се говори , явно трябва да си свиквам  Mr. Green
А ако знаете колко раздразнителна съм станала , имам чувството , че някой гък да ми каже и до там беше  Blush  Също много нерви като застане някой много близо до мен ( искрено съчувствам на тези , които се движат с градски транспорт ) . Днес в библиотеката на опашката за взимане на книги един мъж застана супер близо зад мен . Направо започнах да откачам , чувствах се супер притисната . На няколко пъти леко се извъртах и пристъпях за да намекна , че не ми е приятна тази къса дистанция но онзи не се усети май . Накрая аз се преместих  Mr. Green  Това бременността може тотално да те побърка значи  Mr. Green
дано скоро ми се доспи .... Mr. Green

# 469
Добро утро, коремчета Hug
Вчера Ninka ме предупреди да не се изморявам много и си мислех, че съм го спазила, но вечерта като ме стегна кръста...много се притесних. Тази сутрин нещата са добре и днес обещавам да съм по-внимателна.

sealover мисля, че повечето бременни имат проблем със съня Sad Аз през нощта спя като буба, но за сметка на това сутрин съм будна поне 3 часа преди ММ. Днес се събудих 6.30, което пак не е знае, но никога не ми се е случвало в събота да стана преди 9 часа. Е вече май ще ми се случва все по-често Joy

Днес задължително трябва да дремна по някое време, че вечерта ще ми е доста тежка и да не заспя на масата пред гостите в 21-22 часа hahaha Две приятелки, който ще пристигнат от Русе, обещаха че ще останат цялата семица на гости и ще ме поглезят Laughing ще си имам компания за разходки Crazy Понеделник или вторник ще ги водя с мен на преглед и живот и здраве петък сме запланували да мръднем към Русе (тъкмо ще ги закараме), но това в последния момент ще го решим. Надявам се да сме добре с бебчо, АГ да позволи и да се поразходим. Не знам как ще изкарам около 400 км Rolling Eyes

Разказах си всичко, което се сетих и вече съм спокойна Joy
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам  bouquet

# 470
Аз забелязах, че ако успея да дремна на обяд, било то и за 4-5 мин леко да се унеса (малкото диване на обяд е край мен и повече не ми отпуска), вечер се чувствам добре, не ми се гади и съм в кондиция до нормално за лягане време. Ако обаче съм на крак през целия ден, към 6-7 почва да ми се гади и в по-лошите случаи мога само да си легна, но дори и да заспя не мога (може би пак заради наличието на един хвърчащ наоколо елемент, който само да ме види легнала и ми се качва върху главата Simple Smile )

За раздразнителността, и аз съм станала ужасна. Тръшкам се за неща, които преди съм пропускала покрай ушите си и не съм си ги слагала на сърце. Малкият много си го отнася, баща му също. Сега ще гърми счетоводителката ми, може би и една от учителките ми... Но аз иначе май съм прекалено толерантна, не е лошо от време на време да съм бременна, че да поставям хората и нещата на мястото им Simple Smile

# 471
ku4o, честито да ви е момиченцето! Мисля, че розовите гащички започват да настигат сините.
На мен ми остават 2-3 дни до прегледа и вече съм нетърпелива. Иначе съм много добре.
Днес обмислям да си засадя семенца от босилек и мента. Лятото стават разкошни на терасата ми.
Босилека си го хапваме с доматки на салата, а ментата ми е за "Мохито", макар това лято да не мога да му се насладя чак толкова. Но... пак мисля да си пийвам, с по-малко алкохол. мммм......Вече се подготвям за лятото. Едно, че  много го обичам и друго, че съм решила, че с него ще мине по-бързо бременността ми Simple Smile По-неусетно. Simple Smile

# 472
Добро утрооо Wink
KU40 честита ти девойка Simple Smile
Лемон добре си го замислила това с босилека Wink и аз чакам с нетърпение любимите доматки с песто. Може и лятото дя съм асновно на това Wink
Ммм а в комбиннация с мохитото направо идвам при теб за една почерпка Wink
За нервите-така като ви чета май и мен ме е ударил хормона най -много там Sad не избухвам, нооо в май повече мърморя
Хайде приятен съботен ден Simple Smile

# 473
  • Пловдив
хей добро утро и от мен на всички коремчета, днес съм щастлива...изписват ме след 30 мин. от болницата и си се прибирам вкъщи. Най - сетне Simple SmileИначе и моето бебе е добре. Само дето д-рката не смее да ми каже пола. Може би края на другия месец, ако издържа да не ида при друг АГ на частно, за да видя как е Simple Smile Болките ми поотшумяха...дано не ме заболи пак този корем, че само се тревожа а не е хубаво Simple Smile Хайде маминки, лека събота от мен че ме чака разходка из Плевен и бременлииските магазинчета Simple Smile

# 474
В края на тази статия http://problem.framar.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0 … %D0%BD%D0%B8.html пише, че:
Биохимичният скрининг се провежда в Националната генетична лаборатория (СБАЛАГ „Майчин дом”-София) и генетичните лаборатории към университетските болници във Варна, Пловдив, Стара Загора и Плевен.
Явно затова има разлика в цените. В 4-5 града се провежда на място, другите се транспортират.

Добро утро, девойки и честито на именниците, ако имаме такива  newsm51

# 475
Добро утро !
Петя супер резултати браво !
Кучо гимнастичка ще става а ? Grinning
Аз пък лягам рано 9 съм в леглото ,че ММ става в 5 и свикнах с неговия режим  Whistling(само се местя от дивана де ) Laughing
Но съм станала много докачлива ,вчера ММ мърмори нещо и хем знам,че не го мисли и  newsm45 - в чудо се видя горкия Joy
За мохито съм пробвала и с джоджен -не е лошо Wink
Кикито да се пазиш много  Hug Аз пътувам с мека възглавничка на кръста и полулегнала и нямам проблем - толкова ми е пътя до доктора и обратно Wink (по точно беше )
Пинки добре е че си взела осцилококцинум ,ще мине няма как  Hug
Хубав и слънчев ден   bouquet      Nature Sunny
Локресия браво ,в къщи е най добре ,дано вече нямаш такива преживявания Hug

# 476
  • София
ColdEyes, браво на теб, разкри мистерията Grinning  Но пък ми направи впечатление също така, че Петя има резултати само за две болести, докато тук са повече.  Значи и изследването не е съвсем същото.

Аз съм кълбо от нерви, не мога да се понасям чак Confused

локресия, не прекалявай с разходките (да кажа аз като една свекърва) Hug

Ние днес имаме голям семеен празник - ММ, майка ми и баща ми празнуват имен ден Crazy
Честит Тодоровден на всички именници!  bouquet

# 477
Здравейте Simple Smile
Мойта свекърва ни е на гости от два дни и не спира да прави разни вкусни работи и аз само ям  Mr. Green
Днес времето при нас пак е духливо , но има хубаво слънчице. След малко ще излезем да пообиколим някой друг магазин, че кума ми има РД и се чудим какво да му вземем  newsm78
Лек ден и Честито на всички Именници   bouquet

# 478
Pukanka, добре си дошла! Ще пийнем по едно Мохито за здраве. И...доматки с песто ми е любимооо...мммм. Аз съм запланувала през летните месеци да съм предимно на доматки, някой друг зеленчук и плодове, че това дупе дето съм отпрала...не знам как ще сваля. Sad

# 479
 Добро утро момичета!
 Голяма скука ме е налегнала днес. Няма с кой едно кафе да пия.
 Сутринта бях на пазар, а сега лежа и гледам телевизия.

Общи условия

Активация на акаунт