Отговори
# 480
Ми заплес  ooooh!
Честито на всички именници !
Соня добре дошла ,и здраво бебче на термин   bouquet
Ненимира късметлийка сии Wink

# 481
Днес обмислям да си засадя семенца от босилек и мента.
Аз си садя копър и магданоз, но добра идея ми даваш с ментата и босилека. Лесно ли се гледат? Аз ментата я слагам в лимонов пунш..... Heart Eyes

За сега проблеми с нервите нямам и дано и занапред да е така! Сигурно е ужасно всичко да те дразни Thinking

Малко ме е яд, че се отплесвам с разни странични неща, а не си чета книгите, които съм си купила и така стоят с месеци и чакат ред.  Blush Ама то сега като става и по-хубаво времето...съвсем ще ги загърбя.
Днес съм по-добре и съм се разготвила и разшетала, ама малко де  hahaha Няма да прекалявам.

Sleeping Beauty, от второто БХС резултатите са само 2. Не знам тя кой е правила, но определено много се различава от 1-то.

nenimira, прати после свекърва ти у нас  hahaha

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet

# 482
Ехо, как е тайфата Party
Аз съм смазана от път, напаво ми идва да чна да псувам #Cussing out
Взех го тъпия изпит с 6 bowuu
Не мога да стоя седнала, направо не ви завиждам душички по цял ден на стол, 4 часа ми се подби задника на седалката Mr. Green
Вчера пък къв път преживях, направо си умрях от страх и студ после в квартирата докато се стопли Crossing Arms
Честито на именниците, ако има такива или имате  bouquet
И добре дошли на новите мами  bouquet

# 483
Здравейте бъдещи мами!Мога ли да се писъединя към вас?Казвам се Нети,на 30г и съм в 14г.с.Очакваният термин е на 25.09.13.Още не е ясен полът на бебока,но ми казаха,че това ще стане съвсем скоро -в 16 г.с.
Поздрави

# 484
Tanishte, Магнезият се пие против мускулни спазми . Помага също при умора и за разхлабване. Аз го пия само при нужда , ако усетя че започва да ме наболява или когато имам повече физически натоварвания.

Мерси, sealover. Аз питам тук, защото усещам някакви леки болки от време на време, мисля, че не са контракции, защото няма свиване, ами е като бодеж. Абе много е странно, но видях, че във витамините ми има 150 мг магнезий.

# 485
Здравейте,искам да споделя с вас,че от време на време при кихане или кашлица или по-рязко движение ме реже ниско или от едната страна или от другата ...болката е остра и след няколко секунди отшумява.В края на третия месец съм и ми е първа бременност,нямам опит за да знам нормално ли е или не Simple Smile

# 486
Привет,

<снощи тъкмо се прибрах и ММ реши, че баш сега ще ме води на кино. Оставихме дребното на отглеждане при втората жена на бащата на ММ (много ми помага) и хукнахме. Тоест, към моите 120 км прибавихме още 120 за цвят. Гледахме си филма, събрахме някои неща за бебчо отмоя апартамент, ядохме в Макдоналдс и се прибрахме. Днес водих дребното да му купувам подарък, обикаляхме по магазините и сега ме стегна коремът, ама нормално след толкоз зор. Та съм се кротнала на канапето и смятам да гушна дреби и да отнесем за час - два  Joy

# 487
lovely baby, мисля че е нормално да те срязва леко при кихане и по-резки движения. Аз открих, че ако се приведа и съм се свила леко, когато усетя че ще кихна и ме боли по-малко.

sunny_day, привет  Hug

Anni, честита 6. Въобще не сме се и съмнявали че ще го вземеш! Още много изпити и ти остават?

ku4o, Рапорт приет! Simple Smile Браво на пумпалчо, нямам търпение и аз да видя малчо и дано този път да е по-дейно, като вас, че предния път спа сладко-сладко и не ни обърна никакво внимание Laughing

sealover, да не би да се събуждаш гладна през нощта и затова да ти е по-лошо тогава? Дано се оправи малката Hug

Честито на именниците! На мен днес много ми се ходеше на кушия, но ми се стори студено и не посмях да рискувам Sad Никога не съм била на такива традиции, а сега където живеем много се спазват и е много хубаво. Тази година за пръв път видях истински коледари  Embarassed Поне малчо съм се заканила много да го водим  Simple Smile

# 488
Pampers, много лесно ги отглеждам. Като поникнат семенцата и достигнат 5 см. ги пренасям в друга саксия или може да ги оставиш в същата, ако не са много на гъсто. Поливам ги всеки ден, тъй като ми стоят цяло лято на открита, слънчева тераса и пийват повечко вода. Режа си по стръкче и от там винаги се раздвоява после. Днес си засадих и див лук - от този много тънкия, който е. Дано поникнат всички.

# 489
Здравейте,искам да споделя с вас,че от време на време при кихане или кашлица или по-рязко движение ме реже ниско или от едната страна или от другата ...болката е остра и след няколко секунди отшумява.В края на третия месец съм и ми е първа бременност,нямам опит за да знам нормално ли е или не Simple Smile
Нормално е, свързано е с разтягането на матката и притискането на околните органи.

# 490
Pampers, много лесно ги отглеждам. Като поникнат семенцата и достигнат 5 см. ги пренасям в друга саксия или може да ги оставиш в същата, ако не са много на гъсто. Поливам ги всеки ден, тъй като ми стоят цяло лято на открита, слънчева тераса и пийват повечко вода. Режа си по стръкче и от там винаги се раздвоява после. Днес си засадих и див лук - от този много тънкия, който е. Дано поникнат всички.

Колко на дълбоко ги засяваш? И покриваш ли в началото саксията с фолио? То после е ясно Simple Smile

new leaf, хубаво е че си спазвате традициите. Аз много обичам обичаите. Нямам търпение да дойде Великден.

# 491
  • Пловдив
Здравейте,момичета. Преди малко се прибрах от работа. Ми изморих се да си призная и малко ме придърпва долу в дясно. И аз като кихна ме срязва. Нормално е.
За БХС- правих този в 13 г.с. Първи и последен. По показателите като гледам става въпрос за синдром на Даун и синдром на Едуардс само. Това е преценил докторът- това е пуснал.
Имам ужасни киселини. Като изключим газираната вода, вие как се спасявате от тях?

# 492
Честито на розовите гащуриииииииииииииии Hug
Добре дошли на новите мами Hug
Количката:
http://www.mothercare.com/Cosatto-Giggle-3-In-1-Pushchair-Set--- … cted%20pushchairs

Много е “структурна“  Laughing
Леле - и аз от вчера съм с контракции - едни такива лежерни и неболезнени. Абе може и да ми струва, ама като че ли с Мария чак в 6ти месец почнаха Бракстън Хикса  newsm78. Или поне тогава почнах да ги усещам  Mr. Green

Ооо и разбира се - да са живи и здрави именяците Laughing

# 493
  • Gone with the wind

Колко на дълбоко ги засяваш? И покриваш ли в началото саксията с фолио? То после е ясно Simple Smile

Ментата е с дребни семена и не се покрива с пръст. Фолио е хубаво да сложиш за да се поддържа влажността и да се избегне пресъхване на почвата.

не, че някой ме е питал, ама с моята киткомания, само като чуя сеитба и наострям уши

# 494
И ,аз се присъединявам, към това с болките от кихане, мислех си, че само аз ги имам, но сега се успокойх, че явно е нормално. Мен, обаче много ме боли кръста вече, даже да не кажа целия гръб. Като спя нощем, примерно съм на една страна и на тази страна на, която спя почва да ме боли та чак се будя. Вече явно само по гръб май май ще спя. При вас как ?!  Cry

Общи условия

Активация на акаунт